Aparat Aerosol

  • Produse Medicale Online:
  • 8   1 - 8
Ingrijire personala.
Categorie: Aparate Medicale
Produsul a fost inlocuit cu modelul JC615 EDITIE 2017 Aparat aerosol cu ultrasunete ultra-rapid si silentios JOYCARE Comutator pentru controlul fluxului: 2 intensitati Timp de nebulizare: Intensitate inalta: 0,77 cc / minut: aprox 13 min In... Detalii »
Brand: Joycare   Categorie: Ingrijirea Sanatatii Aparat Aerosoli
- Acest aparat este indicat in tratamentul astmului, racelilor, bronsitelor, alergiilor si altor probleme respiratorii. - Acesta este un dispozitiv medical compact destinat sa mareasca eficienta medicamentelor prescrise de medic pentru cail... Detalii »
Brand: Doctorland   Categorie: Ingrijirea Sanatatii Aparat Aerosoli
MD514 cu ultrasunete produce unde sonore de o inalta frecventa (ultrasonice), capabile sa activeze moleculele lichide, transformand medicamentul intr-un abur foarte fin. Datorita valvei instalate in aparat, acest abur conduce medicamentul i... Detalii »
Brand: Medifit   Categorie: Ingrijirea Sanatatii Aparat Aerosoli
Nebulizator (dispozitiv medicamente) si furtun pentru Aparat aerosol JC117 Joycare... Detalii »
Brand: Joycare   Categorie: Ingrijirea Sanatatii Accesorii Medicale Aparate Aerosoli
Aparat de aerosoli Omron C803 este cel mai usor si silentios aparat de aerosoli cu compresor din gama Omron care poate fi transportat cu usurinta, avand numai 190 grame. Aparatul cu compresor creaza particule de aerosoli de dimensiuni opt... Detalii »
Brand: Omron   Categorie: Ingrijirea Sanatatii Aparat Aerosoli
Aerosol cu ultrasunete cu densitate si viteza reglabila Joycare JC615 e ste usor de folosit si ideal pentru tratamentul de acasa si e facut in conformitate cu standardele europene in vigoare. Caracteristici: Sursa de current: 230V ~ 50Hz Fr... Detalii »
Brand: Joycare   Categorie: Ingrijirea Sanatatii Aparat Aerosoli
Tub de aer din PVC 207 cm pentru aparat aerosol Omron C28.... Detalii »
Brand: Omron   Categorie: Ingrijirea Sanatatii Accesorii Medicale Aparate Aerosoli
  • Produse Medicale Online:
  • 8   1 - 8