Armurariu

  • Produse Medicale Online:
  • 104   1 - 20
Armurariul era cunoscut şi folosit incă din antichitate in tratamentele naturiste. A fost mult popularizat in secolele XIV şi XV, dar cu adevărat luat in serios in 1938, odată cu descoperirea silimarinei. Este şi un anti-toxic redutab... Detalii »
Categorie: Seminte Nuci
Numeroasele studii de specialitate realizate asupra acestei plante au dezvaluit ca in special complexul de flavonoide din compozitia sa are un extrem de puternic efect antioxidant, stimuleaza capacitatea de regenerare a celulelor, blocheaza... Detalii »
Categorie: Remedii Naturale
Actiuni: tonica amara, tonica hepatica, tonica digestiva, hepatoprotectoare, coleretica, colagoga, antiinflamatoare, antispastica, antimicrobiana, antimicotica, detoxifianta, diuretica, depurativa, laxativa blanda, imunostimulenta, hipocole... Detalii »
Categorie: Ceaiuri
Gama de ceaiuri medicinale poarta semnatura celebrului fitoterapeut Acad. Dr. Farm. Ovidiu Bojor si este bazata pe formule revolutionare, concepute pe grupe si subgrupe de afectiuni. Fiecare produs este particularizat pe anumite afectiuni, ... Detalii »
Categorie: Ceaiuri
Ingrediente/comprimate: armurariu (Silybum marianum) (350mg) extract 40-50:1 din fructe cu 80% silimarina, din care 30% silibrina (1 comprimat contine 280mg silimarina, echivalent a 14gr de armurariu) Reteta inovativa a produsului este real... Detalii »
Categorie: Hepatito biliare
Este un remediu cu un puternic efect antioxidant, care stimuleaza capacitatea de regenerare a celulelor, impiedica acumularea de toxine in ficat, determinand totodata eliminarea acumularilor toxice existente in celulele hepatice. Aceasta ac... Detalii »
Categorie: Suplimente Alimentare
Protejeaza si regenereaza celulele hepatice si detoxifica ficatul! Ingrediente/capsule: armurariu (Sllybum marianum) - extract hidroalcoolic cu 80%silimarina din fructe (100gr) schizandra (Schisandra chinesis) - extract hidroalcoolic 10:1 c... Detalii »
Categorie: Hepatito biliare
Este una dintre plantele extrem de puternice si eficiente in tratarea alcoolismului si tabagismului, dezintoxicarea organismului, decongestionarea si stimularea hepatica. Acestea precum si alte tulburari pe care le amelioreaza sau le vindec... Detalii »
Categorie: Suplimente Alimentare
Produsul este un supliment alimentar care nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. Compozitie: - o capsula pentru copii contine: 90 mg ulei din seminte de canepa (Cannabini sativae oleum), 75 mg ule... Detalii »
Categorie: Suplimente Alimentare
Ulei presat la rece pe presa Solaris, decantat si apoi filtrat prin filtru de bumbac natural Substanta activa: silimarina. Actiune: Mareste capacitatea celulelor hepatice de a rezista la acţiunea toxinelor stimuleaza regenerarea celulelor ... Detalii »
Categorie: Uleiuri Alimentare
Acest ulei este obtinut pe presa Solaris, prin presarea la rece a semintelor de armurariu. Dupa presare uleiul este decantat si apoi filtrat printr-un filtru de bumbac natural, asigurand astfel o calitate superioara a uleiului obtinut. Un e... Detalii »
Categorie: Uleiuri Cosmetice
Descriere: Armurariul: Recomandat in caz de dischinezie biliara, litiaza biliara.Este necesar pentru scaderea colesterolului.Bun tratament in caz de otravire cu ciuperci toxice,toxiinfectie alimentara,intoxicatii cu metale grele, metanol, m... Detalii »
Categorie: Hepatito biliare
Contine: Un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele parti de plante: fructe de armurariu, frunze de ceai verde, fructe de anason, frunze de echinacea, iarba de trei frati patati, iarba de merisor, flori de musetel, flori de so... Detalii »
Categorie: Digestie
Actiune Redigest: Produs destinat asigurarii unui aport necesar de nutrienti si substante bioactive cu actiune de completare a dietei zilnice si substituent polienzimatic foarte eficace pentru reglarea regimului alimentar in tulburari diges... Detalii »
Categorie: Suplimente Alimentare
Contine: Un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele parti de plante: fructe de armurariu, flori de galbenele, iarba de ventrilica, iarba de roinita, iarba de sunatoare, iarba de coada soricelului, radacina de gentiana, frunze ... Detalii »
Categorie: Digestie
Contine: Un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele parti de plante: fructe de armurariu, flori de galbenele, iarba de ventrilica, iarba de roinita, iarba de sunatoare, iarba de coada soricelului, radacina de gentiana, frunze ... Detalii »
Categorie: Ceaiuri
Conţine: Extract 1:10, in soluţie hidroglicerică, cu 50% v/v glicerină vegetală, din următorul amestec de plante: anason, fructe - Pimpinella anisum 15%; chimion, fructe - Cuminum cyminum 15%; fenicul, fructe - Foeniculum vulgare 15%;... Detalii »
Categorie: Sarcina Si Alaptare
Sustine buna functionare a ficatului si vezicii biliare. Ingrediente: frunze de boldo (Boldo folium), rostopasca (Chelidonii herba), fructe de armurariu (Cardui mariae fructus), menta (Menthae herba), sunatoare (Hyperici herba), radacina de... Detalii »
Categorie: Ceaiuri Medicinale
Actiune: -Hepamix contine specii de plante ce actioneaza pozitiv asupra ficatului, fiind un foarte bun hepatoprotector. -Contine SILIMARINA - substanta biologica cunoscuta pentru efectele sale benefice asupra functiei hepatobiliare. -Are ef... Detalii »
Categorie: Suplimente Alimentare
Interferonul este o proteina sintetizata in organism, avand proprietati antivirale, antiproliferative si imunomodulatoare. In organism interferonul este sintetizat in mai multe tesuturi, existand diferite tipuri de interferon, cele mai cuno... Detalii »
Categorie: Imunitate
  • Produse Medicale Online:
  • 104   1 - 20