Electrozi

  • Produse Medicale Online:
  • 18   1 - 18
Diverse. Electrozi EKG 1015M x 60buc Electrozi EKG 1015M... Detalii »
Brand: Necunoscut   Categorie: Aparatura Medicala
 Aparat masaj Soft Touch - Afisaj: - digital cu cristale lichide - Puterea sursei: - 2 baterii DC 3V (tip AAAA) - Durata de viata a baterie: - aprox. 3 luni (la o utilizare zilnica de 15 min., Modul Talie, intensitate max.) - Temperatura d... Detalii »
Brand: Omron   Categorie: Ingrijire Personala Aparat Masaj Masaj Cu Infrarosu
Acest electrostimulator muscular include aparatul principal (TENS), 8 ELECTROZI, 4 cabluri cu patru iesiri pentru conectarea electrozilor, 4 baterii AA, o trusa pentru a pastra Kit-ul si un incarcator (AC/DC adaptor). Functia sa este, in pr... Detalii »
Brand: Doctorland   Categorie: Ingrijire Personala Aparat Electrostimulare
Electrocardiograf Contec 1200G este un ekg cu afisare si imprimare pe 12 canale si cu interpretare. Deasemenea, electrocardiograful dispune de un display de 8'' la o reolutie de 800x600 pixeli, unde cele 12 derivatii se vad la o calitate su... Detalii »
Brand: Contec   Categorie: Aparatura Medicala Electrocardiograf
I-PAD (NF1200) este un defibrilator semi-automat extern, conceput pentru persoanele cu nivel formativ minim. Cu voce simpla si directa ofera indicatii in operatiunea de salvare si functioneaza cu baterii de lunga durata pentru portabilitate... Detalii »
Brand: Doctorland   Categorie: Aparatura Medicala Defibrilatoare
Caracteristici Usor, compact Meniu configurabil in 4 limbi: engleza, spaniola, franceza si portugheza Trei moduri de operare: Automat, Manual, Analiza Disponibil cu derivatii tip standard sau europene Detectare si alarma in afara trimiteril... Detalii »
Brand: Doctorland   Categorie: Aparatura Medicala Electrocardiograf
Paduri de schimb Long Life Omron cu clip de 2.2 mm. Caracteristici: Paduri (electrozi) de folosinta indelungata, care se pot spala si care sunt compatibili cu majoritatea electro-stimulatoarelor Omron Asigura un contact bun cu pielea Setul... Detalii »
Brand: Omron   Categorie: Ingrijire Personala Aparat Electrostimulare
Electrod autoadeziv cu conexiune tip CLIP de 3,9 mm 1 electrod Caracteristici Electrod practic pentru zone greu de accesat (spate, coapse...) Sistemul Clip reduce riscul de deconectare daca pacientul se misca. Dimensiuni LUNGIME: 50mm LATIM... Detalii »
Brand: Doctorland   Categorie: Ingrijire Personala Aparat Electrostimulare
Electrod autoadeziv cu conexiune tip CLIP de 3,9 mm 1 electrod Caracteristici Electrod practic pentru zonele greu de accesat (spate, coapse...) Sistemul Clip reduce riscurile de deconectare daca pacientul se misca. Dimensiuni Lungime: 100mm... Detalii »
Brand: Doctorland   Categorie: Ingrijire Personala Aparat Electrostimulare
Teste pentru masurarea glicemiei (1 cutie – 50 teste); Turnate din plastic; Echipate cu electrozi din metale pretioase, care au o conductivitate excelenta si efect catalitic. Usor de manevrat; A se utiliza cu glucometrul GM 100.... Detalii »
Brand: Bionime   Categorie: Ingrijirea Sanatatii Glucometru
Teste pentru masurarea glicemiei (1 cutie – 50 teste); Turnate din plastic; Echipate cu electrozi din metale pretioase, care au o conductivitate excelenta si efect catalitic. Usor de manevrat; A se utiliza cu glucometrul GM 550.... Detalii »
Brand: Bionime   Categorie: Ingrijirea Sanatatii Glucometru
Globus electro Pro Duo, prin design modern si compact, fiind o masina ideala pentru utilizatorii interesati de reabilitare, TENS, frumusete, fitness si sport. O gama completa de 35 de programe care permit pana la 180 de aplicatii. 1 Reabili... Detalii »
Brand: Doctorland   Categorie: Ingrijire Personala Aparat Electrostimulare
Monitor semne vitale cu ecran TFT a color de 12.1'' cu imprimanta, configuratie ECG, NIBP, SPO2. PLEASE SEE DEMONSTRATION VIDEO BELOW ECG: Tip de plumb: 5 derivari Intrare: RA, LA, RL, LL; V Viteza: 12,5mm/s, 25mm/s, 50mm/s Precizie: +- 1bm... Detalii »
Brand: Doctorland   Categorie: Aparatura Medicala Electrocardiograf
Monitor compact de masusare a compozitiei corporale. BIA, analiza prin bioimpedanta ofera lecturi personalizate utilizatorului. BIA masoara compozitia corporala a organismului prin trimiterea unui semnal de joasa frecventa pe tot corpul in ... Detalii »
Brand: Doctorland   Categorie: Pentru Acasa Cantare Electronice Cantar Cu Analizator Corporal
Ultrasonic skin peeling is a technique, using ultrasound and cosmetic blends. For application, a metal spatula which is vibrating at a frequency of 25 kHz is used. Further increase in temperature can improve the skin penetration of cosmetic... Detalii »
Brand: Doctorland   Categorie: Ingrijire Personala Produse Cosmetice Ingrijirea Tenului
Guantes de electrodo. Sólo para uso en combinación con un dispositivo de estimulación eléctrica. Modelos: Ref. 170-107014 Talla S Ref. 170-107021 Talla M Ref. 170-107022 Talla L Indicaciones: Dolor de manos Hinchazón inflamatoria no in... Detalii »
Brand: Doctorland   Categorie: Echipamente Medicale Manusi Chirurgicale
Calcetín de electrodo. Sólo para uso en combinación con un dispositivo de estimulación eléctrica. Modelos: Ref. 170-107023 Talla M (37-40) Ref. 170-107024 Talla L (41-45) Indicaciones: Dolor de pies Hinchazón inflamatoria no infeccios... Detalii »
Brand: Doctorland   Categorie: Produse Ortopedice Ciorapi Medicinali
4 canale Electro Globus Activa 700, cu 271 de programe. Pentru frumusete si wellness corp. Ideal pentru sportivi solicitante. 271 Programe: Pielea fetei 13-G-Pulse © 60 Beauty 58 Fitness 53 Sport 21 Sport speciale 12 Zeci 3 Rehab 3 Inconti... Detalii »
Brand: Doctorland   Categorie: Ingrijire Personala Aparat Electrostimulare
  • Produse Medicale Online:
  • 18   1 - 18