Krill

  • Produse Medicale Online:
  • 8   1 - 8
Krill Oil, cunoscut si ca Ulei de creveti este noua generatie de Omega 3 impotriva colesterolului. Acesti creveti polari sunt mici crustacee ce se gasesc din abundenta in apele Oceanului Antarctic. Ei sunt aproape de finalul lantului trofic... Detalii »
Categorie: Suplimente Alimentare
Krill Oil este un supliment alimentar 100 % natural, care este folosit in principal pentru reducerea colesterolului si eliminarea durerilor articulare. Crevetii Krill sunt creturi marine care seamana cu crevetii si au aproximativ 1- 6 centi... Detalii »
Categorie: Cardiovasculare
Krill Oil Junior, ursuleți gumati pentru copii isteti,reprezinta o sursa superioara de Omega 3, Omega 6 si Omega 9, ce asigura o asimilare mai ridicata, comparativ cu cea a uleiului de peste si are un rol important in dezvoltarea armonioas... Detalii »
Categorie: Suplimente Pentru Copii
Visilife Omega contine o combinatie de acizi grasi Omega-3 din ulei de peste, beneficii pentru sanatate, si ulei de crustacee marine (Krill Oil). Este o sursa bogata de acizi grasi eicosapentaenoic (EPA) si docosahexaenoic (DHA), care au ef... Detalii »
Categorie: Cardiovasculare
Uleiul obtinut din crustacee antarctice este un amestec echilibrat de uleiuri polinesaturate (omega-3, omega-6 si omega-9) si provine din apele nepoluate ale Antarcticii. Acizii omega-3, eicosapentaenoic (EPA) si docosahexaenoic (DHA) se ga... Detalii »
Categorie: Cardiovasculare
Contribuie la: Recomandat pentru toate tipurile de tenProdus fara parabeniVarsta recomandata: 45+ Firma Visage™ Cream contribuie la cresterea rapida si durabila a fermitatii pielii si reconstituie tonusul epidermic. Factorii de mediu,... Detalii »
Categorie: Creme Cosmetice
Krill-ul Euphasia Superba este una dintre cele mai mari biomase din lume. Krill-ul traieste in apele reci si nepoluate ale Antarcticii si se hraneste cu plancton.Suplimentul nutritiv Krill Oil Omega3 de la myelements furnizeaza ulei pur de ... Detalii »
Categorie: Suplimentare Dieta
Sistem osos. Doppelherz® system Krill Antarctic Omega-3 + Calciu + D3 + B1 – Echilibru desavarsit direct din mare!... Detalii »
Brand: Queisser Pharma Gmbh Germania   Categorie: Sanatate
  • Produse Medicale Online:
  • 8   1 - 8