Maitake Secom

  • Produse Medicale Online:
  • 10   1 - 10
Alive! (fara fier) este un mega nutrient cu o compozitie unica, 100% naturala, care mentine un nivel optim de sanatate, imunitate si energie! Nutrientii din Alive! (fara fier) se absorb in circuitul sanguin in mai putin de 20 de minute, adi... Detalii »
Categorie: Multiminerale
Doua dintre cele mai apreciate ciuperci medicinale din lume, cu rol imunostimulator si adjuvant in terapiile antitumorale. Avantaje: extract standardizat din Shiitake si Maitake, 200mg/capsula garantat 40% beta glucani ajunge pana la 60 de ... Detalii »
Categorie: Diabet
Contribuie la: echilibrarea sistemului imunitar si stimularea diviziunii celulare normale activeaza macrofagele, neutrofilele, limfocitele T, celulele NK, celulele dendritice care elibereaza interleukinele IL-1, IL-2, gama interferonul, com... Detalii »
Categorie: Imunitate
Avantaje: asigura o concentratie si un raport optim al componentelor bioactive ale celor doua forme de extracte (apos si uscat) contine extract de Lion’s Mane, 250mg/tableta contine extract standardizat 10% Maitake TD-Fraction®, 2... Detalii »
Categorie: Digestie
Avantaje: contine extract de Agaricus, 245mg/tableta formula imbunatatita cu extract standardizat de Maitake, TD-Fraction, 25mg/tableta garantat 10% proteoglicani activi tablete vegetale, recomandate in dietele vegetariene/vegane. Actiune: ... Detalii »
Categorie: Imunitate
Contribuie la: imbunatatirea sanatatii si aspectului pielii ajuta la hidratarea, la netezirea liniilor fine, la atenuarea ridurilor si la reducerea reactiilor alergice ajuta la protejarea vascularizatiei capilare impotriva actiunii radicali... Detalii »
Categorie: Articulatii Sanatoase
Beneficii: Sistemul circulator: prin intermediul sangelui, celulele imunitare sunt transportate spre zonele de inflamatie sau de infectie din organism. Celulele imunitare ataca si neutralizeaza invadatorii prin eliberarea enzimelor cu rol p... Detalii »
Categorie: Imunitate
Maitake d-fraction 120cps Secom , complementar in terapiile antitumorale, imunostimulator puternic, adjuvant in chimioterapie, reduce nivelul glicemiei, hipolipemiant, hipotensiv; hepato, neuro si cardioprote. Denumita si `regele ciupercilo... Detalii »
Categorie: Imunitate
Hepatoprotectoare. Doua dintre cele mai apreciate ciuperci medicinale din lume cu rol in echilibrarea sistemului imunitar.... Detalii »
Brand: Secom   Categorie: Sanatate
Hepatoprotectoare. D-fraction® este cea mai eficienta substanta activa din ciuperca japoneza Maitake denumita si “regele ciupercilor” sau “ciuperca dansului” cu rol in echilibrarea imunitara.... Detalii »
Brand: Secom   Categorie: Sanatate
  • Produse Medicale Online:
  • 10   1 - 10