Manuka

  • Produse Medicale Online:
  • 4   1 - 4
Miere Manuka - cel mai puternic Antibiotic Natural! Maori, indigenii din Noua Zeelanda, sunt extrem de constienti asupra proprietatilor fenomenale ale Mierii Manuka. Acesta provine din nectarul florilor arbustului Manuka (lat. Leptospermum ... Detalii »
Categorie: Miere
Spray Pediakid Bouclier Insect, protejeaza contra intepaturilor de tantari si capuse; Testat de Institutul Cantacuzino, 8h de protectie efectiva de la aplicare; Nu pateaza hainele, nu este uleios, are miros placut. Formula naturala, pe baza... Detalii »
Categorie: Spray uri
Samponul seboreglator curata delicat dar eficient parul si pielea capului. Senzatia de mancarime si iritatia dispar. Compozitie: extract de salcie alba concentrat din manuka extract de macese complex de vitamine B5 si B6 Efecte: confera vit... Detalii »
Categorie: Sampoane Si Balsamuri
Miere de Manuka 10+ raw bio 230g Mierea de Manuka este recunoscuta pentru proprietatile sale curative. Ingrediente: 100% miere de Manuka**din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g:Energie: 311kcalGrasimi: 0g din care saturate 0gCar... Detalii »
Categorie: Imunitate
  • Produse Medicale Online:
  • 4   1 - 4