Probiotice

  • Produse Medicale Online:
  • 40   1 - 20
Compozitie: Fiecare 100 ml contin: drojdie 20 mg, lecitina 4 mg, malt 1.1 mg, sirop pana la 100 ml. Mod de administrare: - copii sub 2 ani – la recomandarea medicului de specialitate; - copii 3-12 ani – cate 1 linguriţă (5ml) ... Detalii »
Categorie: Suplimente Pentru Copii
Contribuie la Colostrul, considerat un 'miracol al naturii', este laptele matern din primele 48 de ore dupa nastere. Colostrul contine ingrediente bioactive care ii confera proprietati exceptionale: imunoglobulinele IgA, IgD, IgE, IgG si Ig... Detalii »
Categorie: Digestie
Jarro-Dophilus EPS ofera rezistenta crescuta la actiunea distructiva a lizozimului din saliva, a pH-ului acid din stomac, a sarurilor biliare si a enzimelor pancreatice, datorita capsulelor entero-solubile. Beneficii: reactivarea a peste 90... Detalii »
Categorie: Digestie
Bio-Sun are la baza conceptul modern de prebiotice functionale (secreta un factor de crestere, 3,3 dihidroxi-azetidina, care duce la multiplicarea de peste 20 de ori a Bifidobacteriilor specifice individual) si probiotice biologic active (L... Detalii »
Categorie: Digestie
Jarro-Dophilus EPS ofera rezistenta crescuta la actiunea distructiva a lizozimului din saliva, a pH-ului acid din stomac, a sarurilor biliare si a enzimelor pancreatice, datorita capsulelor entero-solubile. Efecte: echilibrarea si refacerea... Detalii »
Categorie: Digestie
PROSTATE OPTIMIZER 90cps SECOM regleaza si mentine echilibrul hormonal masculin, antitumoral, reduce riscul metastazelor, sustine activitatea cardio-vasculara, imunostimulator, antianemic , antigutos, hemostatic, hipocolesterolemiant. Recom... Detalii »
Categorie: Prostata Urologie
Beneficii: Sistemul circulator: prin intermediul sangelui, celulele imunitare sunt transportate spre zonele de inflamatie sau de infectie din organism. Celulele imunitare ataca si neutralizeaza invadatorii prin eliberarea enzimelor cu rol p... Detalii »
Categorie: Imunitate
Contribuie la: imbunatatirea tranzitului intestinal fibrele solubile se dizolva in apa, formand o masa mucilaginoasa care lubrifiaza, inmoaie, creste volumul si faciliteaza evacuarea bolului fecal fara sa creasca motilitatea colonului detox... Detalii »
Categorie: Digestie
Contine acizi grasi Omega-3/6/9 din seminte de in provenit din cultura organica, ulei de in nerafinat, obtinut prin presare la rece. Compozitie: acizi grasi Omega-3 (ALA – acid alfa linolenic) - 1240mg acizi grasi Omega-6 (AL – ... Detalii »
Categorie: Sanatate Sexuala
Bio-sun Colic contine doua tulpini bacteriene identice cu cele ale tractului digestiv al nou nascutului. Cele doua probiotice din compozitia preparatului au efect benefic asupra motilitatii intestinale, a nervilor senzitivi colonici si a ac... Detalii »
Categorie: Suplimente Pentru Copii
Contribuie la: reducerea hipertensiunii reducerea riscului de afectiuni cardiace si infarct stimularea metabolismului reducerea poftelor alimentare controlarea foamei protejarea ADN-ului controlarea rezistentei la insulina prevenirea depres... Detalii »
Categorie: Digestie
Are actiune de reglare a functiei digestive si control ponderal, de prevenire a afectiunilor cardiovasculare, detoxifiant, neurotonic si cu efecte geriatrice. Compozitie: polen poliflor culturi probiotice complexe de: Streptococcus thermoph... Detalii »
Categorie: Cardiovasculare
Cistorenal este un supliment alimentar care, prin continutul de substante bioactive, amelioreaza simptomele infectiilor urinare si imbunatateste activitatea rinichilor, fiind recomandat si in asociere cu antibiotice. Compozitie: extract din... Detalii »
Categorie: Prostata Urologie
Bautura Kombucha Life Aronia 500ml Ce este Kombucha? O colonie de bacterii care se dezvolta in infuzia de ceai. Aceste bacterii transforma zaharul in acizi organici si in dioxid de carbon natural, rezultand o bautura carbogazoasa naturala s... Detalii »
Categorie: Digestie
Bautura Kombucha Life clasic 500ml Ce este Kombucha? O colonie de bacterii care se dezvolta in infuzia de ceai. Aceste bacterii transforma zaharul in acizi organici si in dioxid de carbon natural, rezultand o bautura carbogazoasa naturala s... Detalii »
Categorie: Digestie
Bautura Kombucha Life cu ghimbir 500ml Ce este Kombucha? O colonie de bacterii care se dezvolta in infuzia de ceai. Aceste bacterii transforma zaharul in acizi organici si in dioxid de carbon natural, rezultand o bautura carbogazoasa natura... Detalii »
Categorie: Digestie
Bautura Kombucha Life cu flori de soc 500ml Ce este Kombucha? O colonie de bacterii care se dezvolta in infuzia de ceai. Aceste bacterii transforma zaharul in acizi organici si in dioxid de carbon natural, rezultand o bautura carbogazoasa n... Detalii »
Categorie: Digestie
Bautura Kombucha Life cu papaya 500ml Ce este Kombucha? O colonie de bacterii care se dezvolta in infuzia de ceai. Aceste bacterii transforma zaharul in acizi organici si in dioxid de carbon natural, rezultand o bautura carbogazoasa natural... Detalii »
Categorie: Digestie
Bautura Kombucha Life clasic BIO 330ml Ce este Kombucha? O colonie de bacterii care se dezvolta in infuzia de ceai. Aceste bacterii transforma zaharul in acizi organici si in dioxid de carbon natural, rezultand o bautura carbogazoasa natura... Detalii »
Categorie: Digestie
Kombucha Life cu ghimbir BIO 330ml Ce este Kombucha? O colonie de bacterii care se dezvolta in infuzia de ceai. Aceste bacterii transforma zaharul in acizi organici si in dioxid de carbon natural, rezultand o bautura carbogazoasa naturala s... Detalii »
Categorie: Digestie
  • Produse Medicale Online:
  • 40   1 - 20