Redis

  • Produse Medicale Online:
  • 8   1 - 8
REDIS. Redis fibrobar baton pt slabit 60g Fibrobar - R este un baton proteic bogat, din fibre vegetale, cu un rol benefic pentru organism. L-Carnitine stimuleaza arderea grasimii, batonul fiind astfel un produs util in dietele pentru slabit. Dator... Detalii »
Brand: Redis Nutritie   Categorie: Redis
Alimentatie sanatoasa. Siluet Bar este un baton cu o valoare energetica redusa dar cu un continut mare de fibre vegetale ceai verde (1.000 mg) si l-carnitina (320 mg). Datorita fibrelor se reduce asimilarea grasimilor si se favorizeaza eliminarea lor. Batonul Si... Detalii »
Brand: Redis Co   Categorie: Dieta
SLABIRE NATURALA. Redis fibrobar ceai verde 50g baton redis nutritie Fibrobar-R cu ceai verde este un baton nutritiv cu fibre, cereale, L-Carnitina, seminte de in si ceai verde, indicat in dietele pentru slabit. Se recomanda ca aliment energetic sanatos, pri... Detalii »
Brand: Redis Nutritie   Categorie: Suplimente
Alimentatie sanatoasa. Fibrobar - R este un baton proteic bogat din fibre vegetale cu un rol benefic pentru organism.L-Carnitine stimuleaza arderea grasimii batonul fiind astfel un produs util in dietele pentru slabit. Datorita fibrelor se reduce asimilarea gra... Detalii »
Brand: Redis Co   Categorie: Dieta
Alimentatie sanatoasa. Fibrobar-R cu ceai verde este un baton nutritiv cu fibre cereale L-Carnitina seminte de in si ceai verde indicat in dietele pentru slabit. Se recomanda ca aliment energetic sanatos prin continutul de nutrienti de calitate si in proportii o... Detalii »
Brand: Redis Co   Categorie: Dieta
Produse dietetice. Fibrobar-forte este un baton proteic cu valoare energetica redusa dar cu un continut ridicat de fibre vegetale acizi grasi polinesaturati Omega 3 si L-carnitina. Formula favorizeaza scaderea in greutate eliminarea grasimilor scaderea coles... Detalii »
Brand: Redis Co   Categorie: Dieta
SLABIRE NATURALA. Redis fibrobar forte 60g Fibrobar forte contine: fructoza, dextroza, masa de cacao, ulei din sambure de palmier, izolat proteic de soia, fulgi de porumb, faina de cereale expandate, tarata de grau, seminte de in, L- Carnitina, lecitina. Uti... Detalii »
Brand: Redis Nutritie   Categorie: Suplimente
Produse Plafar. Redis baton milk egg 60gr buc redis nutritie Milk & Egg Bar este un baton proteic bogat in proteine provenind din lapte, zer, albus de ou, care dau energie si au un rol benefic pentru sanatate. Batonul se recomanda sportivilor si categoriil... Detalii »
Brand: Redis Nutritie   Categorie: Produse Plafar
  • Produse Medicale Online:
  • 8   1 - 8