Tensiometre

  • Produse Medicale Online:
  • 168   1 - 20
Caracteristici/Avantaje: Masurare profesionala a tensiunii la fel de precisa ca cea masurata de doctor Microchip incorporat care poate ajusta masurarea indiferent de temperatura ambienala Ecran mare LCD cu afisare usor de citit Afisare data... Detalii »
Categorie: Tensiometru De Brat
Tensiometrul mecanic clasic Soho 130 este un tensiometru cu manometru pentru determinarea tensiunii arteriale la adulti . Permite determinarea tensiunii arteriale intr-un interval cuprins intr 0 si 300 mmHg. Are inclusa manseta medie din bu... Detalii »
Brand: Soho   Categorie: Tensiometru
Laica BM2001 masoara eficient si non invaziv tensiunea arteriala (sistolica si diastolica) si pulsul. Este un dispozitiv medical destinat monitorizarii starii dv de sanatate. Masoara pulsul si tensiunea arteriala cu exactitate. Ecranul mare... Detalii »
Brand: Laica   Categorie: Tensiometru De Brat
Tensiometru de brat Omron M2 Basic... Detalii »
Brand: Omron   Categorie: Omron
Tehnologie de testare clinica cu mare precizie. 5 ani garantie completa. Detectarea si notificarea in caz de batai neregulate ale inimii. Usor de utilizat - doar un singur buton. Indicator de grupa presiune sanguina.... Detalii »
Categorie: Produse De Uz Casnic
Tensiometru digital de brat Omron IQ132 - Manseta larga... Detalii »
Brand: Omron   Categorie: Omron
Caracteristici tensiometru de incheietura touch screen cu ledecranul indica in acelasi timp valorile tensiunii sistolice diastolice dar si valoarea pulsuluivalorile sunt masurate in conformitate cu parametrii stabiliti de Organizatia mondia... Detalii »
Brand: Joycare   Categorie: Tensiometru Incheietura
Tensiometre. Tensiometru digital pentru masurare la nivelul bratuluiEste validat clinic de catre Societatea Europeana de Hipertensiune si Liga Germana de Hipertensiune... Detalii »
Brand: Hartmann   Categorie: Aparatura Medicala
Tensiometre. Medel Dynamic Tensiometru Digital pt Brat Complet Automat... Detalii »
Brand: Medel S p a   Categorie: Aparatura Medicala
MDR1425 - Manseta tensiometru MORETTI cu 2 tuburi, pentru adulti obezi... Detalii »
Brand: Elecson   Categorie: Elecson
Manseta tensiometru cu doua tuburi pentru picior dimensiune manseta 80X21cm diamentru 42-57 cm Manseta din material sintetic cu marcaj de pozitionare pe artera cu camera de cauciuc cu 2 tuburi:unul pentru manometru unul pentru para. Brida d... Detalii »
Brand: Moretti   Categorie: Tensiometre
ELD586 - Tensiometru electronic Elecson pentru brat, cu adaptor... Detalii »
Brand: Elecson   Categorie: Elecson
Manseta marime XL pentru tensiometru atomat pentru brat Panasonic. Modele compatibile EW-BU15 EW-BU75 EW3106 EW3109 EW3122. Poate fi utilizata pentru circumerinta bratului cu dimensiuni cuprinse intre 35-44 cm. Forma de manson ofera o utili... Detalii »
Brand: Panasonic   Categorie: Tensiometre
Tensiometru „palm-type” de inalta calitate. Stetoscop. Manşeta profesionala. Para ergonomica prevazuta cu supapa speciala cu buton permitand eliberarea controlata a aerului şi efectuarea unor masurari de mare precizie. Ofera fiabilita... Detalii »
Brand: Microlife   Categorie: Tensiometru
Manseta pentru tensiometrele Healthy Line modelele de brat (SHL-868ZA, SHL-888GA si SHL 898XT) . Diametru manseta 22-32 cm... Detalii »
Brand: Healthy Line   Categorie: Tensiometre
Datele tehnice ale tensiometrului digital OMRON RS2- Tehnologie INTELLISENSE™ ce presupune umflarea mansetei la valoarea optima de presiune si masurare extrem de rapida. Asezarea aparatului se face pe cantul incheieturii mainii (brevet OM... Detalii »
Brand: Omron   Categorie: Tensiometru Incheietura
Tensiometru mecanic SOHO 160Domeniul de masurare: 0 300 mmHg. Precizie: plus/minus 3 mmHg. Manometru metalic standard cu diametrul de 58 mm fara ştift de oprire. Clips metalic pentru ataşarea manometrului pe manşeta. Manşeta din bumbac ... Detalii »
Brand: Soho   Categorie: Tensiometru
Tensiometru mecanic cu manometru la para cu trei mansete pentru obezi adulti si copii MORETTI DM345 CromatDomeniul de masurare: 0 300 mmHg. Precizie: ± 3 mmHg. manşeta din nylon cu marcaj de pozitionare pe artera. Sistem de prindere tip ... Detalii »
Brand: Moretti   Categorie: Tensiometru
Manseta tensiometru cu doua tuburi pentru adulti. Manseta tensiometru cu camera cu 2 tuburi (un tub pentru manomentru unul pentru para) pentru adulti dimensiune manseta 51x14cm diametru bratului 26-38 cm. Manseta din material sintetic cu ma... Detalii »
Brand: Moretti   Categorie: Tensiometre
Manseta tensiometru cu un tub pentru adulti. Manseta tensiometru cu un tub pentru adulti dimensiune manseta 51x14cm diamentru bratului 26-38 cm Manseta din material sintetic cu marcaj de pozitionare pe artera cu camera de cauciuc cu 1 tub-u... Detalii »
Brand: Moretti   Categorie: Tensiometre
  • Produse Medicale Online:
  • 168   1 - 20