Tensiometre

  • Produse Medicale Online:
  • 157   1 - 20
Caracteristici/Avantaje: Masurare profesionala a tensiunii la fel de precisa ca cea masurata de doctor Microchip incorporat care poate ajusta masurarea indiferent de temperatura ambienala Ecran mare LCD cu afisare usor de citit Afisare data... Detalii »
Categorie: Tensiometru De Brat
Laica BM2001 masoara eficient si non invaziv tensiunea arteriala (sistolica si diastolica) si pulsul. Este un dispozitiv medical destinat monitorizarii starii dv de sanatate. Masoara pulsul si tensiunea arteriala cu exactitate. Ecranul mare... Detalii »
Brand: Laica   Categorie: Tensiometru De Brat
Tensiometrul mecanic clasic Soho 130 este un tensiometru cu manometru pentru determinarea tensiunii arteriale la adulti . Permite determinarea tensiunii arteriale intr-un interval cuprins intr 0 si 300 mmHg. Are inclusa manseta medie din bu... Detalii »
Brand: Soho   Categorie: Tensiometru
BeneficiiMasurare rapida cu sincronizare individuala a pulsuluiExactitate deosebita in determinarea pulsului si tensiunii arteriale datorita tehnologiei Fuzzy LogicValidat clinic de catre Societatea Germana de HipertensiuneUtilizare usoara ... Detalii »
Brand: Hartmann   Categorie: Tensiometru De Brat
Precisa-N cu stetoscop RIE 1447-141 Para la manometru D. M.: 0 300 mm Hg. Precizie: ± 3 mmHg. Manometru plastic standard cu Ø de 63 mm cu ventil metalic pt deflatie Micro-filtru pentru o lunga durabilitate. Membrana beriliu rezistenta pan... Detalii »
Brand: Riester   Categorie: Tensiometru
Para tensiometru cu supapa... Detalii »
Brand: Moretti   Categorie: Tensiometre
Tensiometre. Tensiometru digital pentru masurare la nivelul bratuluiEste validat clinic de catre Societatea Europeana de Hipertensiune si Liga Germana de Hipertensiune... Detalii »
Brand: Hartmann   Categorie: Aparatura Medicala
Tensiometre. Medel Dynamic Tensiometru Digital pt Brat Complet Automat... Detalii »
Brand: Medel S p a   Categorie: Aparatura Medicala
Trusă tensiometru aneroid cu stetoscop FORA P91 Trusa contine un tensiometru aneroid standard şi un stetoscop single-head. Oferă fiabilitate şi precizie la un pret economic. Caracteristici:Tensiometru de inaltă calitateStetoscopManşet... Detalii »
Brand: Microlife   Categorie: Tensiometru
Manseta pentru tensiometrele Healthy Line modelele de brat (SHL-868ZA, SHL-888GA si SHL 898XT) . Diametru manseta 22-32 cm... Detalii »
Brand: Healthy Line   Categorie: Tensiometre
Caracteristici tensiometru de incheietura touch screen cu ledecranul indica in acelasi timp valorile tensiunii sistolice diastolice dar si valoarea pulsuluivalorile sunt masurate in conformitate cu parametrii stabiliti de Organizatia mondia... Detalii »
Brand: Joycare   Categorie: Tensiometru Incheietura
Tehnologie de testare clinica cu mare precizie. 5 ani garantie completa. Detectarea si notificarea in caz de batai neregulate ale inimii. Usor de utilizat - doar un singur buton. Indicator de grupa presiune sanguina.... Detalii »
Categorie: Produse De Uz Casnic
Datele tehnice ale tensiometrului digital OMRON RS2- Tehnologie INTELLISENSE™ ce presupune umflarea mansetei la valoarea optima de presiune si masurare extrem de rapida. Asezarea aparatului se face pe cantul incheieturii mainii (brevet OM... Detalii »
Brand: Omron   Categorie: Tensiometru Incheietura
Manseta tensiometru cu doua tuburi pentru adulti. Manseta tensiometru cu camera cu 2 tuburi (un tub pentru manomentru unul pentru para) pentru adulti dimensiune manseta 51x14cm diametru bratului 26-38 cm. Manseta din material sintetic cu ma... Detalii »
Brand: Moretti   Categorie: Tensiometre
Manseta tensiometru cu doua tuburi pentru picior dimensiune manseta 80X21cm diamentru 42-57 cm Manseta din material sintetic cu marcaj de pozitionare pe artera cu camera de cauciuc cu 2 tuburi:unul pentru manometru unul pentru para. Brida d... Detalii »
Brand: Moretti   Categorie: Tensiometre
Manseta tensiometru cu 2 tuburi pentru adulti obezi Manseta tensiometru cu camera cu 2 tuburi (un tub pentru manomentru unul pentru para) pentru obezi dimensiune manseta 60x18cm diametru bratului 32-47 cm. Manseta din material sintetic cu m... Detalii »
Brand: Moretti   Categorie: Tensiometre
Tensiometre. Omron Tensiometru Electronic M3... Detalii »
Brand: Omron Healthcare Germania   Categorie: Aparatura Medicala
Manseta marime S pentru tensiometru atomat pentru brat Panasonic. Manseta marime S pentru tensiometru atomat pentru brat Panasonic EW-BU15 si EW-BU75. Poate fi utilizata pentru circumerinta bratului cu dimensiuni cuprinse intre 17-30 cm. F... Detalii »
Brand: Panasonic   Categorie: Tensiometre
Caracteristici: Tensiometru digital de incheietura complet automat. Aparat validat clinic precizie si repetabilitate deosebite demonstrate prin testari independent efectuate de institute specializate si medici acreditati. Tehnologie INTELLI... Detalii »
Brand: Omron   Categorie: Tensiometru Incheietura
Tensiometru digital de brat complet automat. OMRON M6 Comfort Afisaj: Ecran cu cristale lichide. Metoda de masurare: Oscilometrica. Domeniul de masurare: Presiune: 0- 299 mmHg Puls: 40-180 batai/minut. Precizie: Presiune: ± 3 mmHg Puls: ±... Detalii »
Brand: Omron   Categorie: Tensiometru De Brat
  • Produse Medicale Online:
  • 157   1 - 20