Termometre

  • Produse Medicale Online:
  • 108   1 - 20
Termometre. Medel Touch Termometru Digital de Frunte cu Senzor... Detalii »
Brand: Medel S p a   Categorie: Aparatura Medicala
Aparatura si accesorii copii. Termometru baie fara mercur este un model nou de termometru in forma de ratusca care nu contine mercur.... Detalii »
Brand: Canpol Babies Polonia   Categorie: Ingrijire Copii
Aparatura si accesorii copii. Termometru baie fara mercur ""Masinuta"" este un model nou de termometru in forma de masinuta care nu contine mercur.... Detalii »
Brand: Canpol Babies Polonia   Categorie: Ingrijire Copii
Tensiometre. Hartmann Termometru Thermoval Digital Copii... Detalii »
Brand: Hartmann   Categorie: Aparatura Medicala
Tensiometre. Hartmann Termometru Thermoval Flex... Detalii »
Brand: Hartmann   Categorie: Aparatura Medicala
Aparatura si accesorii copii. Termometrul digital pentru baie şi cameră vă permite să stabiliţi cu uşurinţă temperatura ideală din baia sau camera copilului dvs. Bebeluşul dvs. se va simţi cel mai confortabil în baie dacă temperatura apei se situează într... Detalii »
Brand: Avent Uk   Categorie: Ingrijire Copii
Aparatura si accesorii copii. A fost creat pentru a putea permite masurarea temperaturii rectale sau orala rapid (cateva secunde) si in siguranta. Varful flexibil permite masurarea temperaturii mai confortabil.... Detalii »
Brand: Artsana Spa   Categorie: Ingrijire Copii
Aparat aerosol cu ultrasunete ultrarapid si silentios JOYCARE Generatie 2015Comutator pentru controlul fluxului: 2 intensitati Timp de nebulizare: Intensitate inalta: 0 77 cc / minut: aprox 13 min Intensitate scazuta: 0 38 cc / minut: aprox... Detalii »
Brand: Joycare   Categorie: Aparat Aerosoli
Termometrele pentru frunte sunt realizate din cristale lichide care-si modifica culoarea in functie de temperatura. Sunt nedistructibile reutilizabile complet sigure comode usor de transportat rapide si usor de folosit . Utilizarea pe scara... Detalii »
Brand: Joycare   Categorie: Termometre Copii
Biberoane tetine suzete. Termometrul pentru baie Baby-Nova-Delfin este special conceput pentru micutul tau pentru ca baia sa fie mereu o placere pentru el.... Detalii »
Brand: Novatex   Categorie: Ingrijire Copii
Aparat de masurat temperatura corpului... Detalii »
Brand: Minut   Categorie: Minut
Termometrul digital cu infrarosu pentru ureche si frunte Laica Bodyform TH 2001 detecteaza temperatura corporala in mod precis si fara a cauza dureri sau disconfort. Este sigur rapid si usor de folosit tehnologia cu infrarosu conferidu-i si... Detalii »
Brand: Laica   Categorie: Non contact
Instructiuni de folosire a termometrului MD5311) apasati butonul de ON / O F F (PORNIRE / OPRIRE) . Pentru cateva secunde toate functiile vor palpai pe afisaj. Dupa aceasta termometrul va indica 188.8 simbolul °C pentru 3 secunde ultima ma... Detalii »
Brand: Medifit   Categorie: Termometre Copii
Aparatura si accesorii copii. Termometru pentru baie in forma de peste este realizat din plastic de inalta calitate nu contine mercur si functioneaza cu ulei de rapita.... Detalii »
Brand: Novatex   Categorie: Ingrijire Copii
Aparatura si accesorii copii. Termometrul pentru baie Nemo/Foca - Baby Nova este realizat din plastic fara BPA si nu contine mercur.... Detalii »
Brand: Novatex   Categorie: Ingrijire Copii
Tensiometre. Omron Termometru Eco-Temp... Detalii »
Brand: Omron Healthcare Germania   Categorie: Aparatura Medicala
INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE1) Apasati butonul de ON / O F F (PORNIRE / OPRIRE) . Pentru cateva secuinde toate functiile vor palpaii pe afisaj. Dupa aceasta termometrul va indica 36.5°C. Cand simbolul °C incepe sa palpaie termometrul este ga... Detalii »
Brand: Medifit   Categorie: Termometre Copii
- Varf flexibil- Masoara temperatura in 60 secunde- Memoreaza ultima valoare masurata- Rezolutie: 0 1 °C- Precizie: 0 1 °C in intervalul 35 5 °C 42 0 °C- Alarma de febra- Semnalizeaza sonor terminarea masurarii- Se opreşte automat la a... Detalii »
Brand: Bioland   Categorie: Termometre Copii
Termometre. Hartmann Termometru Thermoval Baby cu Inflarosu... Detalii »
Brand: Hartmann   Categorie: Aparatura Medicala
Ingrijire personala.
Brand: Vivamax   Categorie: Aparate Medicale
  • Produse Medicale Online:
  • 108   1 - 20