Termometre Digitale

  • Produse Medicale Online:
  • 40   1 - 20
Aparatura si accesorii copii. Termometrul digital pentru baie şi cameră vă permite să stabiliţi cu uşurinţă temperatura ideală din baia sau camera copilului dvs. Bebeluşul dvs. se va simţi cel mai confortabil în baie dacă temperatura apei se situează într... Detalii »
Brand: Avent Uk   Categorie: Ingrijire Copii
Termometre. Medel Touch Termometru Digital de Frunte cu Senzor... Detalii »
Brand: Medel S p a   Categorie: Aparatura Medicala
INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE1) Apasati butonul de ON / O F F (PORNIRE / OPRIRE) . Pentru cateva secuinde toate functiile vor palpaii pe afisaj. Dupa aceasta termometrul va indica 36.5°C. Cand simbolul °C incepe sa palpaie termometrul este ga... Detalii »
Brand: Medifit   Categorie: Termometre Copii
Aparat de masurat temperatura corpului... Detalii »
Brand: Minut   Categorie: Minut
Termometrul digital Laica TH3302 este un aparat de monitorizare a temperaturii sigur si usor de folosit. Termometrul Laica TH3302 este dotat cu un ecran LCD usor de citit iar intregul ansamblu nu contine substante periculoase cum sunt sticl... Detalii »
Brand: Laica   Categorie: Termometre Copii
Instructiuni de folosire a termometrului MD5311) apasati butonul de ON / O F F (PORNIRE / OPRIRE) . Pentru cateva secunde toate functiile vor palpai pe afisaj. Dupa aceasta termometrul va indica 188.8 simbolul °C pentru 3 secunde ultima ma... Detalii »
Brand: Medifit   Categorie: Termometre Copii
Aparatura si accesorii copii. Este o modalitate moderna de a masura temperatura celui mic in doar cateva minute.... Detalii »
Brand: Canpol Babies Polonia   Categorie: Ingrijire Copii
Precis si economic... Detalii »
Brand: Minut   Categorie: Minut
Intervalul de temperatură: 0-100°C Alarmă de temperatură: Bliț de lumină pentru temperatură in afara intervalului 31~39°C Capacitate de funcționare: 1 baterie de litium CR2032 (de neinlocuit) Durata de viață a bateriei: ≥24 de ... Detalii »
Brand: Medifit   Categorie: Termometre Copii
Termometrul de baie este perfect pentru a verifica in mod constant temperatura apei in timpul baitei bebelusului! Intervalul de temperatură: 0-100°C Alarmă de temperatură: Bliț de lumină pentru temperatura din afara intervalului 31~39... Detalii »
Brand: Medifit   Categorie: Termometre Copii
Termometrul digital cu infrarosu pentru ureche si frunte Laica Bodyform TH 2001 detecteaza temperatura corporala in mod precis si fara a cauza dureri sau disconfort. Este sigur rapid si usor de folosit tehnologia cu infrarosu conferidu-i si... Detalii »
Brand: Laica   Categorie: Non contact
Higrometru si statie meteo Functii: ceas alarma Alimentare:baterii 2 x AA Dimensiune: 8.3 x 4.4 x 15.2 cm... Detalii »
Brand: Konig   Categorie: Termometru Digital
LAMPA DE VEGHE SI STATIE METEO CU HIGROMETRU – 1804 TEDDYCLIMA NUVITA- LAMPA DE VEGHE 7 CULORI- HIGROMETRU- TERMOMETRU- CEAS- ALARMA Statie meteo cu higrometru si lampa de veghe: afisare temperatura si umiditate functie programare lampa ... Detalii »
Brand: Nuvita   Categorie: Termometru Digital
Termometru digital Laica TH3106Termometrul digital Laica TH3106 este un aparat de monitorizare a temperaturii sigur si usor de folosit. Termometrul Laica TH3106 este dotat cu un ecran LCD usor de citit iar intregul ansamblu nu contine subst... Detalii »
Brand: Laica   Categorie: Termometre Copii
Termometru si higrometru pentru camera Momert 1756 / Masoara umiditatea si temperatura din camera- Montare pe perete sau stationare independenta pe masa Pastreaza in memorie temperaturile maxime si minime masurate. Pentru utilizare doar la ... Detalii »
Brand: Momert   Categorie: Termometre Copii
Pentru masurarea temperaturii corpului cu afisaj usor de citit timp de masurare rapid impermeabil semnalizare sonora dupa terminarea masurarii inchidere automata.... Detalii »
Brand: Dr Hu   Categorie: Termometre Copii
Termometrul digital cu infrarosii pentru ureche Laica TH2002 detecteaza temperatura corporala in mod precis si fara a cauza dureri sau disconfort. Este sigur rapid si usor de folosit datorita tehnologiei de masurare cu raze infrarosii. Apar... Detalii »
Brand: Laica   Categorie: Non contact
Termometrul digital cu raze infrarosii pentru frunte Laica TH1001 detecteaza temperatura corporala in mod precis si fara a cauza dureri sau disconfort. Este sigur rapid si usor de folosit datorita tehnologiei de masurare cu cu infrarosu. Ap... Detalii »
Brand: Laica   Categorie: Non contact
Termometrul digital Laica TH3601 este un aparat de monitorizare a temperaturii sigur si usor de folosit. Este dotat cu un ecran LCD usor de citit iar intregul ansamblu nu contine substante periculoase cum sunt sticla sau mercurul. Termometr... Detalii »
Brand: Laica   Categorie: Termometre Copii
Caracteristici:Termometrul digital masoara temperatura corpului in mod precis si nedureros sigur rapid precis si foarte usor de folositEcran LCD usor de citit atentionare sonora cand masurarea temperaturii a fost efectuatainregistreaza ulti... Detalii »
Brand: Laica   Categorie: Termometre Copii
  • Produse Medicale Online:
  • 40   1 - 20