Aparate de Aerosoli

  • Produse Medicale Online:
  • 36   1 - 20
Sistemul de pistoane da o vaporizare foarte rapida si fina. Beneficiul acestui produs este ca poate fi folosit cu majoritatea medicamentelor prescrise de medicul specialist. Este usor de folosit si ideal pentru tratamentul de acasa si e fac... Detalii »
Brand: Joycare   Categorie: Aparat Aerosoli
Kit universal pentru aparatele de aerosoli si oxigen alcatuit din 3 piese: masca aerosoli pentru copii furtun cupa de nebulizare. Kit-ul este util pentru urmatoarele aparate de aerosoli cu compresor: Laica NE2009 Laica MD517 Kyara LTK 110 K... Detalii »
Brand: Narcis   Categorie: Aparate Aerosoli
Aparatul de aerosoli Kyara Oblo asigura un foarte bun tratament al afectiunilor respiratorii. Datorita motorului puternic medicamentul este pulverizat in particule fine de 0 5-10 microni fiind astfel apte de a ajunge efectiv pana in traiect... Detalii »
Brand: Kyara   Categorie: Aparat Aerosoli
Aparat aerosol cu ultrasunete ultrarapid si silentios JOYCARE Generatie 2015Comutator pentru controlul fluxului: 2 intensitati Timp de nebulizare: Intensitate inalta: 0 77 cc / minut: aprox 13 min Intensitate scazuta: 0 38 cc / minut: aprox... Detalii »
Brand: Joycare   Categorie: Aparat Aerosoli
Orice parinte ştie ca nu convingi uşor un copil mic sa stea cuminte cand face un tratament cu aerosoli. San Up a gasit solutia: aparate de aerosoli care arata ca nişte jucarii dar işi iau treaba foarte in serios!Astfel corvoada se trans... Detalii »
Brand: San Up   Categorie: Aparat Aerosoli
Aparat de aerosoli cu ultrasunete portabil. Ofera avantajul de a putea fi depozitat in orice tip de geanta datorita volumului redus pe care il ocupa. Accesorii incluse:1 alimentator 1 masca de adulti 1 masca pediatrica1 racord in ''L'' 1 T... Detalii »
Brand: Tesmed   Categorie: Aparat Aerosoli
Set filtre pentru aparat aerosoli Omron NE-C 801 Omron C801 KID Omron Compair Basic NE-C802... Detalii »
Brand: Omron   Categorie: Aparate Aerosoli
Set filtre pentru aparat aerosoli Omron C28... Detalii »
Brand: Omron   Categorie: Aparate Aerosoli
Ideal pentru tratamentul astmului bronsitelor sinuzitelor racelilor sau alergiilor aparatul de aerosoli cu piston transforma medicametele din forma lichida in vapori. Medicamentele sunt usor de inhalat atat de cei mari cat si de cei mici ap... Detalii »
Brand: Emed   Categorie: Aparat Aerosoli
Aparat de aerosoli cu piston compact şi robust. Set complet continand piesa de gura şi maşti faciale. Recomandat pentru:Pacientii cu boli respiratorii cronice cum ar fi astmul sau bronşita care au nevoie de un aparat simplu şi sigur- C... Detalii »
Brand: Microlife   Categorie: Aparat Aerosoli
Aerosolul cu piston pentru aeroterapie este capabil sa nebulizeze majoritatea medicamentelor. Este rapid si silentios. Practic si usor de utilizat ideal pentru tratamentul la domiciliu al bolilor respiratorii. Vaporizarea pe baza de piston ... Detalii »
Brand: Medifit   Categorie: Aparat Aerosoli
Aparatul de aerosoli Kyara Airy asigura un foarte bun tratament al afectiunilor respiratorii. Datorita motorului puternic medicamentul este pulverizat in particule fine de 0 5-10 microni fiind astfel apte de-a penetra efectiv pana in traiec... Detalii »
Brand: Kyara   Categorie: Aparat Aerosoli
Aparatul pentru aerosoli Kyara Doggy se remarca prin designul vesel special pentru copii o utilizare usoara si fiabilitate ridicata. Caracteristici nebulizator Kyara Doggy: Flux de aer: 6-8 Ipm Presiune maxima: 30 la 36 Psi (210 a 250 KP... Detalii »
Brand: Kyara   Categorie: Aparat Aerosoli
Nebulizatorul Healty Line de ultima generatie este ideal pentru utilizare personala si profesionala. Foloseste tehnologia ultrasonica de varf asigurand efectuarea rapida si eficienta a tratamentelor pentru bronsita raceala sinuzita sau aler... Detalii »
Brand: Healthy Line   Categorie: Aparat Aerosoli
Filtre pentru aparatul de aerosoli Nuvita 5020. 5 bucati... Detalii »
Brand: Nuvita   Categorie: Aparate Aerosoli
Laica NE2010 face parte din noua gama Laica Baby Line 2013Aparatul de aerosoli Laica NE2010 este ideal pentru tratamentul bronsitelor sinuzitelor racelilor sau alergiilor aparatul de aerosoli cu piston Laica NE2010 transforma medicametele d... Detalii »
Brand: Laica   Categorie: Aparat Aerosoli
 NebExpert Mini este echipat cu flaconul nebulizor “Sphera” care poate fi configurat in functie de tipul tratamentului prin simpla scoatere sau adăugare a unei piese care se numeşte “reductor de particule”: ● Cu reductorul mon... Detalii »
Brand: Nebexpert   Categorie: Aparat Aerosoli
Este dotat cu flacon de nebulizare Sphera ce poate fi configurat infunctie de tipul tratamentului prin simpla scoatere sau adaugare a unei piese care se numeste reductor de particule. Cu reductorul montat particulele sunt extrem de fine cee... Detalii »
Brand: World Med   Categorie: Aparat Aerosoli
Aparat de aerosoli Omron Comp Air C801 Alb Design nou si inovativ dimensiuni foarte reduse. Nivel de zgomot redus numai 46 dB. O cantitate mai mare de medicament inhalata datorita dimensiunilor optime a particulei de aerosoli livrata. O gam... Detalii »
Brand: Omron   Categorie: Aparat Aerosoli
Aparatul de aerosoli portabil Laica NE1005 dispune de design italian si cea mai noua tehnologie fiind caracterizat prin silentiozitate si portabilitate. Este ideal pentru copii care de obicei se sperie de zgomotul facut de alte aparate dar ... Detalii »
Brand: Laica   Categorie: Aparat Aerosoli
  • Produse Medicale Online:
  • 36   1 - 20