Orteze

  • Produse Medicale Online:
  • 498   1 - 20
Protejeaza degetele de la picior si atenueaza durerile. Prin ridicarea usoara a degetelor reduce presiunea. Usor de purtat in pantofi.... Detalii »
Brand: Fortuna   Categorie: Orteze Talpa
Orteza indicata pentru reducerea disconfortului si inflamatiilor prin compresie la nivelul tendonului patelar. Inchiderea posterioara cu scai. Confectionata din material textil latimea ortezei 6 cm.... Detalii »
Brand: Trm   Categorie: Orteza Genunchi
Orteza suport rotula Genunchiera ARK2111 Acest produs este recomandat pentru: • sindrom dureros patelo-femural, • tendinita / tendinopatie patelara (tendon rotulian) , • 'genunchiul saritorului', • maladia Osgood-Schlatter, Pentru a... Detalii »
Brand: Armor   Categorie: Orteza Genunchi
Protector tubular pentru deget in ciocan cu gel. Tub 10 cm decupabil.... Detalii »
Brand: Fortuna   Categorie: Orteze Diverse
Orteza din material textil pentru sustinerea ligamentelor si muschilor la nivelul articulatiei genunchiului. Nu aluneca in timpul purtarii. Grad de compresie 16-22 Hgmm. Strat antialunecare din silicon pe partea interioara. Cu fir Lycra.... Detalii »
Brand: Fortuna   Categorie: Orteza Genunchi
Din material special moale pentru protectia degetelor de la picioare.... Detalii »
Brand: Fortuna   Categorie: Orteze Talpa
Protector pentru unghii incarnate si ranite pentru bataturi degete ciocan pentru protejarea degetelor si calmarea durerilor. Compozitie: gel polimer si ulei mineral.... Detalii »
Brand: Dr Hu   Categorie: Orteze Talpa
O piatra abraziva pe baza de substante minerale. Permite inlaturarea usoara a pielii intarite si a bataturilor. Dupa imbaierea picioarelor in apa calda se va freca pielea cu piatra abraziva umezita.... Detalii »
Brand: Scholl   Categorie: Orteze Talpa
8 discuri cu continut de acid salicilic si pernite de acoperire din polietilena. Inmoaie bataturile facandu-le usor de indepartat. Pernitele din polietilena protejeaza suprafata afectata de batatura sau piele ingrosata impotriva presiunilor... Detalii »
Brand: Scholl   Categorie: Orteze Talpa
ARH98 - Orteza de deget din aluminiu... Detalii »
Brand: Nobrand   Categorie: Degete Mana
Se recomanda pentru protectia montului. Pernita din gel protejeaza montul prevenind frecarile si presiunea provocata de pantof. Asigura confort si mobilitate. Se poate folosi in pantofi si in sandale. Compozitie: tesatura (6% lycra si 94% n... Detalii »
Brand: Dr Hu   Categorie: Orteze Talpa
Previne suprapunerea partiala a degetelor de la picioare si deformarea acestora. Indicata in prevenirea si tratarea hallux valgus pentru oprirea frecarii si presiunii dintre degete. Se poate folosi in orice fel de incaltaminte. Silicon 100%... Detalii »
Brand: Hallux Valgus   Categorie: Orteze Talpa
ARH40 - Orteza mana dinamica... Detalii »
Brand: Nobrand   Categorie: Mana
ARM304 - Orteza brat - Suport imobilizare brat... Detalii »
Brand: Nobrand   Categorie: Brat Cot Antebrat
- Se utilizeaza pentru diferite afecțiuni traumatice ale gleznei dupa fracturi procese inflamatorii entorse luxații dupa indepartarea aparatului gipsat. Orteza are prevazute doua pernițe laterale. Închiderea se face cu benzi tip velcro.... Detalii »
Brand: Trm   Categorie: Orteze Glezna
Plasturi din gel 'Party Feet' Scholl... Detalii »
Brand: Scholl   Categorie: Orteze Talpa
Materialul din spuma moale ajuta la scaderea presiunii si la reducerea durerii.... Detalii »
Brand: Fortuna   Categorie: Orteze Talpa
Sustinator pentru calcai din spuma latex acoperita cu piele.... Detalii »
Brand: Fortuna   Categorie: Orteze Talpa
Cureaua elastica pentru hernie unilaterala sau bilaterala reduce hernia cu ajutorul a una sau doua pernite detasabile. Sistemul de prindere este bazat pe o curea elastica cu inchidere pe coapse in trei puncte.... Detalii »
Brand: Emp   Categorie: Orteza Abdominala
Orteza Corset abdominal cu gaura hernie ARC420HAcest produs este recomandat pentru: Cu gaura pentru hernia ombilicala Leziuni ale peritoneului, Ţesut conjunctiv slabit in regiunea abdominala. Caracteristici: Fabricata din material elastic ... Detalii »
Brand: Armor   Categorie: Orteza Abdominala
  • Produse Medicale Online:
  • 498   1 - 20