Orteze

  • Produse Medicale Online:
  • 390   1 - 20
Protejeaza degetele de la picior si atenueaza durerile. Prin ridicarea usoara a degetelor reduce presiunea. Usor de purtat in pantofi.... Detalii »
Brand: Fortuna   Categorie: Orteze Talpa
Orteza indicata pentru reducerea disconfortului si inflamatiilor prin compresie la nivelul tendonului patelar. Inchiderea posterioara cu scai. Confectionata din material textil latimea ortezei 6 cm.... Detalii »
Brand: Trm   Categorie: Orteza Genunchi
Orteza suport rotula Genunchiera ARK2111 Acest produs este recomandat pentru: • sindrom dureros patelo-femural, • tendinita / tendinopatie patelara (tendon rotulian) , • 'genunchiul saritorului', • maladia Osgood-Schlatter, Pentru a... Detalii »
Brand: Armor   Categorie: Orteza Genunchi
Protector tubular pentru deget in ciocan cu gel. Tub 10 cm decupabil.... Detalii »
Brand: Fortuna   Categorie: Orteze Diverse
Din material special moale pentru protectia degetelor de la picioare.... Detalii »
Brand: Fortuna   Categorie: Orteze Talpa
Protector pentru unghii incarnate si ranite pentru bataturi degete ciocan pentru protejarea degetelor si calmarea durerilor. Compozitie: gel polimer si ulei mineral.... Detalii »
Brand: Dr Hu   Categorie: Orteze Talpa
Orteza din material textil pentru sustinerea ligamentelor si muschilor la nivelul articulatiei genunchiului. Nu aluneca in timpul purtarii. Grad de compresie 16-22 Hgmm. Strat antialunecare din silicon pe partea interioara. Cu fir Lycra.... Detalii »
Brand: Fortuna   Categorie: Orteza Genunchi
Indicat pentru prevenirea si corectia degetelor in ciocan. Actioneaza asupra partii inferioare a degetelor corectand pozitia lor calmeaza durerile majore si impiedica formarea calusurilor.... Detalii »
Brand: Dr Hu   Categorie: Orteze Diverse
Previne suprapunerea partiala a degetelor de la picioare si deformarea acestora. Indicata in prevenirea si tratarea hallux valgus pentru oprirea frecarii si presiunii dintre degete. Se poate folosi in orice fel de incaltaminte. Silicon 100%... Detalii »
Brand: Hallux Valgus   Categorie: Orteze Talpa
Sustinator pentru calcai din spuma latex acoperita cu piele.... Detalii »
Brand: Fortuna   Categorie: Orteze Talpa
8 discuri cu continut de acid salicilic si pernite de acoperire din polietilena. Inmoaie bataturile facandu-le usor de indepartat. Pernitele din polietilena protejeaza suprafata afectata de batatura sau piele ingrosata impotriva presiunilor... Detalii »
Brand: Scholl   Categorie: Orteze Talpa
Sustinator plantar cu perforatii din spuma latex acoperita cu bumbac 100%. Stratul antibacterian din partea interioara asigura prospetime. Previne formarea ciupercilor piciorului mirosurilor neplacute. Lavabil.... Detalii »
Brand: Fortuna   Categorie: Orteze Talpa
Cureaua elastica pentru hernie unilaterala sau bilaterala reduce hernia cu ajutorul a una sau doua pernite detasabile. Sistemul de prindere este bazat pe o curea elastica cu inchidere pe coapse in trei puncte.... Detalii »
Brand: Emp   Categorie: Orteza Abdominala
Din neopren cu 5 atele semirigide in zona lombara intarire dubla din material elastic.... Detalii »
Brand: Fortuna   Categorie: Orteza Sold
Orteza Corset abdominal cu gaura hernie ARC420HAcest produs este recomandat pentru: Cu gaura pentru hernia ombilicala Leziuni ale peritoneului, Ţesut conjunctiv slabit in regiunea abdominala. Caracteristici: Fabricata din material elastic ... Detalii »
Brand: Armor   Categorie: Orteza Abdominala
Cureaua elastica pentru hernie ombilicala reduce hernia abdominala / ombilicala cu ajutorul unei pernite circulare detasabile ce se pozitioneaza pe hernie.... Detalii »
Brand: Emp   Categorie: Orteza Abdominala
Se utilizeaza pentru Hernie inghinala unilaterala sau bilaterala reductibila. Este confectionata din material textil elastic prevazuta cu 2 benzi de fixare. Inchidere cu scai posterior. 2 pelote detasabile cu posibilitatea pozitionarii indi... Detalii »
Brand: Trm   Categorie: Orteza Abdominala
O piatra abraziva pe baza de substante minerale. Permite inlaturarea usoara a pielii intarite si a bataturilor. Dupa imbaierea picioarelor in apa calda se va freca pielea cu piatra abraziva umezita.... Detalii »
Brand: Scholl   Categorie: Orteze Talpa
Talonete pentru bolta plantara Scholl.... Detalii »
Brand: Scholl   Categorie: Orteze Diverse
Plasturi din gel 'Party Feet' Scholl... Detalii »
Brand: Scholl   Categorie: Orteze Talpa
  • Produse Medicale Online:
  • 390   1 - 20