Produse Ortopedie

  • Produse Medicale Online:
  • 173   1 - 20
Incaltaminte ortopedica. Papuci ortopedici, de casa, pentru femei OrtoMed 517-T37 - papuci casa, femei, bleumarin, usori si confortabili, disponibili pentru comenzi online in toata tara.... Detalii »
Brand: Ortomed   Categorie: Papuci Ortopedici
Incaltaminte ortopedica. Saboti medicali albi, pentru femei, marca Mjartan 2214-P11 - saboti medicali, de calitate superioara, destinati purtarii in spital, clinica, disponibili pentru comenzi online.... Detalii »
Brand: Mjartan   Categorie: Saboti Medicali
Incaltaminte ortopedica. Saboti ortopedici albi femei Mjartan 2216-P03 - saboti ortopedici, de calitate superioara, destinati purtarii in spitale, clinici medicale, saloane cosmetice, etc., la cele mai mici preturi.... Detalii »
Brand: Mjartan   Categorie: Saboti Medicali
Incaltaminte ortopedica. Saboti medicali albi, pentru femei, marca Mjartan 2214-P12 - saboti medicali, de calitate superioara, destinati purtarii in spital, clinica, disponibili pentru comenzi online.... Detalii »
Brand: Mjartan   Categorie: Saboti Medicali
Incaltaminte ortopedica. Sandale albe ortopedice femei Ortomed 3009-0-P03 - sandale albe, pentru femei, fabricate in Slovacia, cu talpa ortopedica si brant din piele, disponibile pentru comenzi online.... Detalii »
Brand: Ortomed   Categorie: Sandale Ortopedice
Incaltaminte ortopedica. Saboti profesionali, medicali, albi, pentru femei, marca OrtoMed, cod 3713 012/P53W, din piele, de calitate superioara, destinati purtarii in spital, clinica, disponibili pentru comenzi online.... Detalii »
Brand: Ortomed   Categorie: Saboti Medicali
Incaltaminte ortopedica. Sandale ortopedice profesionale OrtoMed 3705 012P53W, albe, pentru femei, fabricate din piele, cu brant anatomic, cu suport platar.... Detalii »
Brand: Ortomed   Categorie: Sandale Ortopedice
Incaltaminte ortopedica. Sandale albe ortopedice barbati Ortomed 3002-0-P03 - sandale barbatesti, fabricate in Slovacia, cu branturi din piele, cu format anotomic, disponibile pentru comenzi online.... Detalii »
Brand: Ortomed   Categorie: Sandale Ortopedice
Varf (pufar) de cauciuc anti-alunecare dotat cu placa de metal. Usor de inlocuit. Potrivit pentru bastoane cadre cu picioare de 16 mm in diametru. Produsul are garantie timp de 12 luni. Date tehnice: Greutatea produsului kg 0.05 Diametru mm... Detalii »
Brand: Ortomobil   Categorie: Baston Ortopedic
Incaltaminte ortopedica. Sandale medicale, pentru femei, OrtoMed 529-T21 - sandale medicale, destinate persoanelor care au nevoie de incaltaminte pentru reabilitare sau diverse afectiuni ale picioarelor.... Detalii »
Brand: Ortomed   Categorie: Sandale Ortopedice
Incaltaminte ortopedica. Pantofi medicali OrtoMed stretch 670-T77 - pantofi medicali, ortopedici, pentru barbati, marca OrtoMed, fabricati din microfibra, foarte usori si confortabili.... Detalii »
Brand: Ortomed   Categorie: Pantofi Ortopedici
Batson de mers realizat din aluminiu anodizat de inalta calitate astfel fiind solid si sigur. Maner din plastic special format pentru o prindere confortabila. Vine dotat cu o curea si lumina cu LED-uri in maner care asigura siguranta si viz... Detalii »
Brand: Ortomobil   Categorie: Baston Ortopedic
Baston de mers realizat din aluminiu anodizat de inalta calitate astfel fiind solid si sigur. Inaltimea bastonului este reglabila intre 73-96 cm. Bastonul este adecvat pentru utilizatori cu greutate corporala pana la 100 kg. In scopul alege... Detalii »
Brand: Ortomobil   Categorie: Baston Ortopedic
Carja de antebrat Caracteristicile distincte ale acestui model sunt date de calitatea si aspectul materialelor. Carja de antebrat este simplu de uilizat. Este usoara are design placut iar materialele din care este confectionata o fac sa rez... Detalii »
Brand: Tdi   Categorie: Carje Ortopedice
Incaltaminte ortopedica. Sandale ortopedice profesionale OrtoMed 3705 012P59, rosu, brodo, pentru femei, fabricate din piele, cu brant anatomic, cu suport platar.... Detalii »
Brand: Ortomed   Categorie: Sandale Ortopedice
Incaltaminte ortopedica. Saboti medicali albi barbati Mjartan 2215-P03 - saboti medicali, fabricati in Slovacia, la cele mai mici preturi, disponibili pentru comenzi online.... Detalii »
Brand: Mjartan   Categorie: Saboti Medicali
Baston ortopedic cu corp de lemn¬†- se poate utiliza cu oricare mana corpul din lemn de esenta tare culoare maro maner din lemn amortizor cauciuc contra zgomotului. Bastonul imbina utilul cu eleganta. Pentru reglajul corect in inaltime stud... Detalii »
Brand: Tdi   Categorie: Baston Ortopedic
Bastonul este facut din aluminiu anodizat de inalta calitate astfel facandu-l solid si sigur. Inaltimea bastonului este reglabila 73-96 cm. Este adecvata pentru utilizatori de pana la 100 kg. In scopul de a alege bastonul potrivit manerul a... Detalii »
Brand: Ortomobil   Categorie: Baston Ortopedic
Carja ortopedica sprijin pe antebrat.¬†Este o carja cu corp din duraluminiu eloxat cu sprijin antebrat si maner pentru palma confectionat din polypropilena injectata. Carja se poate regla pe inaltime si este prevazuta cu amortizor din cauci... Detalii »
Brand: Ortho   Categorie: Carje Ortopedice
Incaltaminte ortopedica. Papuci ortopedici, de casa pentru femei OrtoMed 517-T44L - papuci de casa, femei, destinati atat purtarii in casa cat si in spitale, clinici, disponibili pentru comenzi online.... Detalii »
Brand: Ortomed   Categorie: Papuci Ortopedici
  • Produse Medicale Online:
  • 173   1 - 20