Produse Ortopedie

  • Produse Medicale Online:
  • 174   1 - 20
Incaltaminte ortopedica. Papuci ortopedici, de casa, pentru femei OrtoMed 517-T37 - papuci casa, femei, bleumarin, usori si confortabili, disponibili pentru comenzi online in toata tara.... Detalii »
Brand: Ortomed   Categorie: Papuci Ortopedici
Incaltaminte ortopedica. Sandale albe ortopedice femei Ortomed 3009-0-P03 - sandale albe, pentru femei, fabricate in Slovacia, cu talpa ortopedica si brant din piele, disponibile pentru comenzi online.... Detalii »
Brand: Ortomed   Categorie: Sandale Ortopedice
Incaltaminte ortopedica. Saboti medicali albi, pentru femei, marca Mjartan 2214-P11 - saboti medicali, de calitate superioara, destinati purtarii in spital, clinica, disponibili pentru comenzi online.... Detalii »
Brand: Mjartan   Categorie: Saboti Medicali
 MRP 713 Carja cu sprijin subaxilar- Caracteristici: carja cu sprijin subaxilar din aluminiu usor anodizat- maner sprijin antialunecare din spuma poliuretanica densa confortabila si sigura in folosire- pufere din cauciuc antiderapante- reg... Detalii »
Brand: Moretti   Categorie: Carje Ortopedice
Incaltaminte ortopedica. Papuci ortopedici femei Ortomed 3001-0-P02 - papuci ortopedici de dama, fabricati in Slovacia, cu interior din piele, disponibili pentru comenzi online.... Detalii »
Brand: Ortomed   Categorie: Papuci Ortopedici
Incaltaminte ortopedica. Papuci ortopedici, de casa pentru femei OrtoMed 517-T44L - papuci de casa, femei, destinati atat purtarii in casa cat si in spitale, clinici, disponibili pentru comenzi online.... Detalii »
Brand: Ortomed   Categorie: Papuci Ortopedici
Incaltaminte ortopedica. Pantofi medicali OrtoMed stretch 670-T77 - pantofi medicali, ortopedici, pentru barbati, marca OrtoMed, fabricati din microfibra, foarte usori si confortabili.... Detalii »
Brand: Ortomed   Categorie: Pantofi Ortopedici
Incaltaminte ortopedica. Saboti ortopedici albi femei Mjartan 2216-P03 - saboti ortopedici, de calitate superioara, destinati purtarii in spitale, clinici medicale, saloane cosmetice, etc., la cele mai mici preturi.... Detalii »
Brand: Mjartan   Categorie: Saboti Medicali
Incaltaminte ortopedica. Sandale albe ortopedice barbati Ortomed 3002-0-P03 - sandale barbatesti, fabricate in Slovacia, cu branturi din piele, cu format anotomic, disponibile pentru comenzi online.... Detalii »
Brand: Ortomed   Categorie: Sandale Ortopedice
Incaltaminte ortopedica. Sandale medicale, pentru femei, OrtoMed 529-T21 - sandale medicale, destinate persoanelor care au nevoie de incaltaminte pentru reabilitare sau diverse afectiuni ale picioarelor.... Detalii »
Brand: Ortomed   Categorie: Sandale Ortopedice
Incaltaminte ortopedica. Saboti medicali albi barbati Mjartan 2215-P03 - saboti medicali, fabricati in Slovacia, la cele mai mici preturi, disponibili pentru comenzi online.... Detalii »
Brand: Mjartan   Categorie: Saboti Medicali
Baston de mers realizat din aluminiu anodizat de inalta calitate astfel fiind solid si sigur. Inaltimea bastonului este reglabila intre 73-96 cm. Bastonul este adecvat pentru utilizatori cu greutate corporala pana la 100 kg. In scopul alege... Detalii »
Brand: Ortomobil   Categorie: Baston Ortopedic
Carja de antebrat Caracteristicile distincte ale acestui model sunt date de calitatea si aspectul materialelor. Carja de antebrat este simplu de uilizat. Este usoara are design placut iar materialele din care este confectionata o fac sa rez... Detalii »
Brand: Tdi   Categorie: Carje Ortopedice
Carje ortopedice cu sprijin axilarAvantajul utilizarii unor carje axilare consta in cele doua puncte de sprijin unul pentru palma si unul axilar (la subrat) . Astfel carja cu sprijin axilar ofera un plus de siguranta in deplasare echilibru ... Detalii »
Brand: Tdi   Categorie: Carje Ortopedice
Carja cu sprijin pe antebrat modelul Advance este un model nou design culori materiale care ofera o carja pe cat de placuta estetic pe atat de practica confortabila sigura. Este o carja de antebrat gandita pentru utilizarea pe termen lung. ... Detalii »
Brand: Tdi   Categorie: Carje Ortopedice
Carja care are corpul confectionat din duraluminiu eloxat argintiu cu posibilitate de reglaj pe inaltime atat a corpului carjei cat si al suportului pentru palma. Este prevazuta cu amortizor axilar amortizor din cauciuc contra zgomotului ş... Detalii »
Brand: Ortho   Categorie: Carje Ortopedice
Baston confectionat din aluminiu anodizatDe culoare argintie Manerul bastonului este din polipropilena de inalta densitate care asigura o prindere sigura. Bastonul este prevazut cu un buton pentru a putea fi reglat pe inaltime reglaj posibi... Detalii »
Brand: Ortho   Categorie: Baston Ortopedic
Produse ortopedice. Carje Antebrat C100... Detalii »
Brand: Medical Expres   Categorie: Aparatura Medicala
Incaltaminte ortopedica. Sandale ortopedice profesionale OrtoMed 3705 012P53W, albe, pentru femei, fabricate din piele, cu brant anatomic, cu suport platar.... Detalii »
Brand: Ortomed   Categorie: Sandale Ortopedice
Incaltaminte ortopedica. Sandale medicale, reglabile, pentru femei, OrtoMed 513-T44 - sandale medicale, destinate persoanelor care au nevoie de incaltaminte pentru reabilitare sau diverse afectiuni ale picioarelor.... Detalii »
Brand: Ortomed   Categorie: Sandale Ortopedice
  • Produse Medicale Online:
  • 174   1 - 20