Stetoscoape

  • Produse Medicale Online:
  • 93   1 - 20
Stetoscop 3M™ Littmann Classic II S. E. ▪ Capsula cu doua fete ▪ Diafragma reglabila de pe o fata creşte performanta functiei de clopot traditional de pe fata opusa▪ Capsula din otel inoxidabil ▪ Tub cu un lumen de inalta perform... Detalii »
Brand: 3m Littmann   Categorie: Stetoscop
Stetoscop Moretti MDM-500 capsula dubla negru verde rosu albastru Stetoscop dual cu capsula usoara din aluminiu eloxat. Cele doua capete de ascultare asigura impreuna captarea sunetelor intr-o banda larga de frecvente. Diafragma de mare fin... Detalii »
Brand: Moretti   Categorie: Stetoscop
Diafragma fara inel 3M Littmann 36559 cu logo Littmann negru. Aceasta diafragma se potriveste stetoascoapelor: Classic II S. E. Master Classic II Cardiology III Select.... Detalii »
Brand: 3m Littmann   Categorie: Stetoscop
Tensiometru „palm-type” de inalta calitate. Stetoscop. Manşeta profesionala. Para ergonomica prevazuta cu supapa speciala cu buton permitand eliberarea controlata a aerului şi efectuarea unor masurari de mare precizie. Ofera fiabilita... Detalii »
Brand: Microlife   Categorie: Tensiometru
Stetoscop capsula simpla MDM130 Forma anatomica Stetoscop capsula simpla special pentru masurarea tensiunii arteriale acesta se introduce usor sub manseta tensiometrului Cap din din aluminiu anodizat 45 mm Inaltime cap 10 cm Tubulatura in Y... Detalii »
Brand: Moretti   Categorie: Stetoscop
Stetoscop cu capsula dubla HS 30B Dispozitiv pentru ascultare a tonurilor inalte si joase. Membrana bifonica pentru ascultarea tonurilor inalte si joase prin intermediul schimbarii fortei de apasare asupra capului dispozitivului. Cablu cu 1... Detalii »
Categorie: Stetoscop
Stetoscop Duplex DeLuxe Baby RIE 4042Cap dublu din inox special pentru sugari si copii Membrana 36 mmClopot 28 mm Tubulatura in Y 76.5 cm 20Hz-100Hz max 3.85 dB la 100Hz 100Hz-1500Hz max 14.3 dB la 300 Hz... Detalii »
Brand: Riester   Categorie: Stetoscop
Tensiometru Moretti Mecanic fara stetoscop MDM-330 Cel mai popular model de tensiometru aneroid. Manometrul robust si precis are pe spate un clips pentru atasarea pe manseta oferind confort si simplitate in utilizare. Domeniul de masurare: ... Detalii »
Brand: Moretti   Categorie: Tensiometru
Trusa continand un tensiometru aneroid standard şi un stetoscop single-head. Ofera fiabilitate şi precizie la un pret economic. Prevazut cu un manometru modern fara ştift de oprire para ergonomica şi manşeta rezistenta din nylon. Tensi... Detalii »
Brand: Microlife   Categorie: Tensiometru
CD-urile educationale ofera o ambianta de studiu care imbina textul sunetul si graficele/diagramele care va pot ajuta sa observati diferentele dintre sunetele normale si cele anormale ale plamanilor. Explicarea originii si caracteristicilor... Detalii »
Brand: 3m Littmann   Categorie: Stetoscop
Stetoscop 3M Littmann Master Classic II descriere: Este un produs cu o performanta ridicata destinat a fi utilizat de catre medicii de familie si paramedici. Acest stetoscop inovator are o piese da auscultatie `Master` cu o singura fata car... Detalii »
Brand: 3m Littmann   Categorie: Stetoscop
Trusă tensiometru aneroid cu stetoscop FORA P91 Trusa contine un tensiometru aneroid standard şi un stetoscop single-head. Oferă fiabilitate şi precizie la un pret economic. Caracteristici:Tensiometru de inaltă calitateStetoscopManşet... Detalii »
Brand: Microlife   Categorie: Tensiometru
Stetoscop 3M Littmann Select descriere: Stetoscop 3M™ Littmann Select ▪ Capsula cu o singura fata atât pentru sunetele de frecventa joasa cât şi pentru cele de frecventa inalta ofera claritate acustica optima pentru controlul general... Detalii »
Brand: 3m Littmann   Categorie: Stetoscop
Stetoscop 3M Littmann Classic II SE descriere: Stetoscop 3M™ Littmann Classic II S. E. Capsula cu doua fete ▪ Diafragma reglabila de pe o fata creşte performanta functiei de clopot traditional de pe fata opusa▪ Capsula din otel inoxi... Detalii »
Brand: 3m Littmann   Categorie: Stetoscop
Para la manometru D. M.: 0 300 mm Hg. Precizie: ± 3 mmHg. Prevazut cu para la manometru carcasa material plastic Manomentru cu diametru Ø de 63 mm cu ventil metallic pt deflatie si micro-filtru pentru o lunga durabilitate. Membrana berili... Detalii »
Brand: Riester   Categorie: Tensiometru
Piesa de auscultatie este o capsula simplaconfectionata din aluminiu galvanizat. Are forma anatomica si permite o auscultare exacta a inimii plamanilor si a sunetelor Korotkoff. Comoda pentru fixare sub manseta tensiometrului in cazul masur... Detalii »
Brand: Healthy Line   Categorie: Stetoscop
Trusa contine un tensiometru aneroid standard şi un stetoscop single-head. Oferă fiabilitate şi precizie la un pret economic. Caracteristici:Tensiometru de inaltă calitateStetoscopManşetă profesionalăPară cu supapăHusă de păstrar... Detalii »
Brand: Fora   Categorie: Tensiometru
Taguri de identificare pentru stetoscop Littmann... Detalii »
Brand: 3m Littmann   Categorie: Stetoscop
Stetoscop dual cu capsula usoara din aluminiu eloxat. Cele doua capete de ascultare asigura impreuna captarea sunetelor intr-o banda larga de frecvente. Diafragma de mare finete ofera un raspuns acustic cu 50% mai bun fata de modelele tradi... Detalii »
Brand: Moretti   Categorie: Stetoscop
Pentru stetoscoapele Littmann este disponibila o gama variata de olive auriculare. Olivele auriculare Littmann de tip 'snap-tight'.... Detalii »
Brand: 3m Littmann   Categorie: Stetoscop
  • Produse Medicale Online:
  • 93   1 - 20