Aparate Medicale

  • Produse Medicale Online:
  • 880   1 - 20
Diverse. Garou Rommed... Detalii »
Brand: Romed   Categorie: Aparatura Medicala
Sistemul de pistoane da o vaporizare foarte rapida si fina. Beneficiul acestui produs este ca poate fi folosit cu majoritatea medicamentelor prescrise de medicul specialist. Este usor de folosit si ideal pentru tratamentul de acasa si e fac... Detalii »
Brand: Joycare   Categorie: Aparat Aerosoli
Aparatura si accesorii copii. Termometru baie fara mercur ""Masinuta"" este un model nou de termometru in forma de masinuta care nu contine mercur.... Detalii »
Brand: Canpol Babies Polonia   Categorie: Ingrijire Copii
Aparatura si accesorii copii. Termometrul digital pentru baie şi cameră vă permite să stabiliţi cu uşurinţă temperatura ideală din baia sau camera copilului dvs. Bebeluşul dvs. se va simţi cel mai confortabil în baie dacă temperatura apei se situează într... Detalii »
Brand: Avent Uk   Categorie: Ingrijire Copii
Aparatura si accesorii copii. Termometru baie fara mercur este un model nou de termometru in forma de ratusca care nu contine mercur.... Detalii »
Brand: Canpol Babies Polonia   Categorie: Ingrijire Copii
Termometre. Medel Touch Termometru Digital de Frunte cu Senzor... Detalii »
Brand: Medel S p a   Categorie: Aparatura Medicala
Tensiometre. Hartmann Termometru Thermoval Digital Copii... Detalii »
Brand: Hartmann   Categorie: Aparatura Medicala
Aparatura si accesorii copii. A fost creat pentru a putea permite masurarea temperaturii rectale sau orala rapid (cateva secunde) si in siguranta. Varful flexibil permite masurarea temperaturii mai confortabil.... Detalii »
Brand: Artsana Spa   Categorie: Ingrijire Copii
Tensiometre. Hartmann Termometru Thermoval Flex... Detalii »
Brand: Hartmann   Categorie: Aparatura Medicala
Tensiometre. Tensiometru digital pentru masurare la nivelul bratuluiEste validat clinic de catre Societatea Europeana de Hipertensiune si Liga Germana de Hipertensiune... Detalii »
Brand: Hartmann   Categorie: Aparatura Medicala
Tensiometre. Medel Dynamic Tensiometru Digital pt Brat Complet Automat... Detalii »
Brand: Medel S p a   Categorie: Aparatura Medicala
Datorita acestui produs va puteti monitoriza mereu copilul. Unitatea parintelui (receptor cu imagini si sunete) pe langa ascultare realizeaza imaginea copilului pe un ecran LCD de 1 4 inch si intrucat functioneaza cu acumulator reincarcabil... Detalii »
Brand: Medifit   Categorie: Siguranta
Se utilizeaza pentru Hernie inghinala unilaterala sau bilaterala reductibila. Este confectionata din material textil elastic prevazuta cu 2 benzi de fixare. Inchidere cu scai posterior. 2 pelote detasabile cu posibilitatea pozitionarii indi... Detalii »
Brand: Trm   Categorie: Orteza Abdominala
Materialul din spuma moale ajuta la scaderea presiunii si la reducerea durerii.... Detalii »
Brand: Fortuna   Categorie: Orteze Talpa
Acest model este un aparat de aerosoli in care vaporizarea se realizeaza pe baza de piston. Sistemul de pistoane dau o vaporizare foarte rapida si fina astfel incat poate fi folosit cu majoritatea medicamentelor prescrise marind partea ben... Detalii »
Brand: Medifit   Categorie: Aparat Aerosoli
Aparatura si accesorii copii. Termometru pentru baie in forma de peste este realizat din plastic de inalta calitate nu contine mercur si functioneaza cu ulei de rapita.... Detalii »
Brand: Novatex   Categorie: Ingrijire Copii
Aparatura si accesorii copii. Ochisorii si fata copilasului sunt protejate de apa si sapun in timpul spalarii parului.... Detalii »
Brand: Canpol Babies Polonia   Categorie: Ingrijire Copii
Produse ortopedice. Carje Antebrat C100... Detalii »
Brand: Medical Expres   Categorie: Aparatura Medicala
Diverse. Cateter cu portinject (romed)... Detalii »
Brand: Romed   Categorie: Aparatura Medicala
Aparatura si accesorii. Asigura dexteritate in folosire sensitivitate si au manseta pentru protectie maxima.... Detalii »
Brand: Romed   Categorie: Ingrijire Personala
  • Produse Medicale Online:
  • 880   1 - 20