Aparate Medicale

  • Produse Medicale Online:
  • 853   1 - 20
Diverse. Garou Rommed... Detalii »
Brand: Romed   Categorie: Aparatura Medicala
Sistemul de pistoane da o vaporizare foarte rapida si fina. Beneficiul acestui produs este ca poate fi folosit cu majoritatea medicamentelor prescrise de medicul specialist. Este usor de folosit si ideal pentru tratamentul de acasa si e fac... Detalii »
Brand: Joycare   Categorie: Aparat Aerosoli
Tensiometre. Hartmann Termometru Thermoval Digital Copii... Detalii »
Brand: Hartmann   Categorie: Aparatura Medicala
Aparatura si accesorii copii. Termometru baie fara mercur este un model nou de termometru in forma de ratusca care nu contine mercur.... Detalii »
Brand: Canpol Babies Polonia   Categorie: Ingrijire Copii
Termometre. Medel Touch Termometru Digital de Frunte cu Senzor... Detalii »
Brand: Medel S p a   Categorie: Aparatura Medicala
Aparatura si accesorii copii. Termometru baie fara mercur ""Masinuta"" este un model nou de termometru in forma de masinuta care nu contine mercur.... Detalii »
Brand: Canpol Babies Polonia   Categorie: Ingrijire Copii
Diverse. Cateter cu portinject (romed)... Detalii »
Brand: Romed   Categorie: Aparatura Medicala
Tensiometre. Hartmann Termometru Thermoval Flex... Detalii »
Brand: Hartmann   Categorie: Aparatura Medicala
Tensiometre. Tensiometru digital pentru masurare la nivelul bratuluiEste validat clinic de catre Societatea Europeana de Hipertensiune si Liga Germana de Hipertensiune... Detalii »
Brand: Hartmann   Categorie: Aparatura Medicala
Tensiometre. Medel Dynamic Tensiometru Digital pt Brat Complet Automat... Detalii »
Brand: Medel S p a   Categorie: Aparatura Medicala
Pulsoximetru digital HemOxi Care DIGIO2 POM-201 este destinat masurarii saturatiei de oxigen al hemoglobinei din sangele arterial. Caracteristici:usor de folositdisplay HDmasoara saturatia de oxigen din sangeeste mic compact universalSatur... Detalii »
Brand: Digio2   Categorie: Aparat Electrostimulare
Kit universal pentru aparatele de aerosoli si oxigen alcatuit din 3 piese: masca aerosoli pentru copii furtun cupa de nebulizare. Kit-ul este util pentru urmatoarele aparate de aerosoli cu compresor: Laica NE2009 Laica MD517 Kyara LTK 110 K... Detalii »
Brand: Narcis   Categorie: Aparate Aerosoli
Aparatura si accesorii copii. Termometrul digital pentru baie şi cameră vă permite să stabiliţi cu uşurinţă temperatura ideală din baia sau camera copilului dvs. Bebeluşul dvs. se va simţi cel mai confortabil în baie dacă temperatura apei se situează într... Detalii »
Brand: Avent Uk   Categorie: Ingrijire Copii
Diverse. Banda Adeziva Pansiprod 2.5 cm x 1 m... Detalii »
Brand: Pansiprod   Categorie: Aparatura Medicala
Aparatura si accesorii copii. Aspiratorul nazal este destinat indepartarii mucoasei nazale in cazul bebelusilor si a copiilor mici.... Detalii »
Brand: Canpol Babies Polonia   Categorie: Ingrijire Copii
Aparatura si accesorii copii. Ochisorii si fata copilasului sunt protejate de apa si sapun in timpul spalarii parului.... Detalii »
Brand: Canpol Babies Polonia   Categorie: Ingrijire Copii
Aparatura si accesorii. Datorita elasticitatii longitudinale si stabilitatii transversale centura abdominala Verba asigura o distributie uniforma si plana a compresiei fara a inhiba respiratia.... Detalii »
Brand: Hartmann   Categorie: Ingrijire Personala
Tensiometre. Omron Tensiometru Electronic M3... Detalii »
Brand: Omron Healthcare Germania   Categorie: Aparatura Medicala
Masaj circular SHIATSU cu acelasi efect precum degetele unui maseur profesionist. Aparatul va face un masaj revigorant care stimuleaza punctele de reflexoterapie si imbunatateste circulatia sangvina usureaza si relaxeaza picioarele obosite ... Detalii »
Brand: Joycare   Categorie: Aparat Masaj
Acest model este un aparat de aerosoli in care vaporizarea se realizeaza pe baza de piston. Sistemul de pistoane dau o vaporizare foarte rapida si fina astfel incat poate fi folosit cu majoritatea medicamentelor prescrise marind partea ben... Detalii »
Brand: Medifit   Categorie: Aparat Aerosoli
  • Produse Medicale Online:
  • 853   1 - 20