Magazin Oralix

  • Produse Medicale Online:
  • 437   1 - 20
Periute de dinti. Periuta de dinti pentru copii UltraSeal SoftAvantaje:Peri rotunjiti la capeteUn cap confortabilManer mai maresi usor detinut n manaPermit curatarea zonelor greu accesibilesi protejeazacu gentilete dintii ?i gingiilePrezentare:Periuta de din... Detalii »
Brand: Ultradent   Categorie: Periute Clasice
Periute de dinti. Periuta de dinti Oral Hygiene Soft UltradentAvantaje:Periute de dinti cu peri moiManer nealunecosFlexibilePeri rotunjiti la capetePeri care se intrepatrundAre sistem integrat de curatare a limbiiManer ergonomic, confortabilEficientain indep... Detalii »
Brand: Ultradent   Categorie: Periute Clasice
Periute de dinti. Periuta de dinti Opalescence Junior Smile-BrushAvantaje:Peri rotunjiti la capeteUn cap confortabilManer mai mare si usor de tinut n manaCulori vesele ?i desenePermit curatarea zonelor greu accesibile ?i protejeaza cu gentilete dintii si gin... Detalii »
Brand: Ultradent   Categorie: Periute Copii
Periute de dinti. Periuta de dinti Opalescence Smile-BrushAvantaje:Periute de dinti cu peri moiManer nealunecosFlexibilePeri rotunjiti la capetePeri care se intrepatrundAre sistem integrat de curatare a limbiiManer ergonomicEficientain indepartarea placii ba... Detalii »
Brand: Ultradent   Categorie: Periute Clasice
Periute de dinti. Periuta de dinti GUM Classic Soft 4-Row Full diverse culori- periuta de dinti pentru calatorieAvantaje:Patentul dovedit clinic Dome-trim cu perii in profil, asigura indepartarea placii si reducerea inflamatiei gingiilorMasaj gingival delica... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Pentru Calatorie
Periute de dinti. Periuta de dinti GUM Classic Soft 4-Row Compact diverse culori- periuta de dinti pentru calatorieAvantaje:Patentul demonstratclinic Dome-trim cu perii in profil, asigura indepartarea placii si reducerea inflamatiei gingiilorMasaj gingival d... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Pentru Calatorie
Periute de dinti. Periuta de dinti GUM Classic Hard 3-Row diverse culori- periuta de dinti pentru calatorieAvantaje:Patentul dovedit clinic Dome-trim cu perii in profil, asigura indepartarea placii si reducerea inflamatiei gingiilorMasaj gingival delicatPrez... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Pentru Calatorie
Periute de dinti. Periuta de dinti GUM Baby 0-2 Ani Ultra Soft YellowAvantaje:Cap foarte mic, pentru fixare mai bun? n gura copiluluiManer mai lung care permite manevrarea periutei de catre parintePeri delicati si moi care indeparteaza placa de pe suprafata ... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Periute Copii
Periute de dinti. Periuta de dinti GUM Baby 0-2 Ani Ultra SoftBlueAvantaje:Cap foarte mic, pentru fixare mai bun? n gura copiluluiManer mai lung care permite manevrarea periutei de catre parintePeri delicati si moi care indeparteaza placa de pe suprafata din... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Periute Copii
Periute de dinti. Periuta de dinti GUM Kids 3-6 Ani Ultra Soft PinkAvantaje:Cap mic adaptat la dimensiunea gurii copiluluiManer mic si rotunjit care permite o utilizare usoaraPeri moi care permit indepartarea placii bacteriene de pe suprafata dintilor, dintr... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Periute Copii
Periute de dinti. Periuta de dinti GUM Kids 3-6 Ani Ultra SoftGreenAvantaje:Cap mic adaptat la dimensiunea gurii copiluluiManer mic si rotunjit care permite o utilizare usoaraPeri moi care permit indepartarea placii bacteriene de pe suprafata dintilor, dintr... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Periute Copii
Periute de dinti. Periuta de dinti GUM Junior 7-9 Ani Ultra Soft BlueAvantaje:Maner alungit si subtire in zona superioara a periuteiManer cu suport pentru deget - o prindere mai usoara si un control mai bun al periuteiPeri moi si delicati care permit indepar... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Periute Copii
Periute de dinti. Periuta de dinti GUM Technique Junior 7-9 Ani Ultra Soft BlueAvantaje:Proiectat pentru a contribui la dezvoltarea unei tehnici corecte de periajPeri moi, cu design DomTrimManer Quad-Grip pentru a ghida mana copilului intr-o pozi?ie corecta ... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Periute Copii
Periute de dinti. Periuta de dinti GUM Technique Junior 7-9 Ani Ultra Soft GreenAvantaje:Proiectat pentru a contribui la dezvoltarea unei tehnici corecte de periajPeri moi, cu design DomTrimManer Quad-Grip pentru a ghida mana copilului intr-o pozi?ie corecta... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Periute Copii
Periute de dinti. Periuta de dinti GUM Junior 7-9 Ani Ultra Soft PinkAvantaje:Manerul gatului mai lung si mai subtire, pentru acces mai bun la dintii din spateManipulati cu degetul mare pentru prindere usoara si un control mai bun a periuteiPerii moi si deli... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Periute Copii
Periute de dinti. Periute de dinti interdentare PROXABRUSH ClassicAvantaje:Maner traditional si sistem pentru capete rezerva compatibile cu toate tipurile de spatii interdentarePrezentare:Periute de dinti interdentare PROXABRUSH Classic - 1 maner + 2 capete ... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Periute Interdentare
Apa de gura & Ata dentara. Ata dentara cerata GUM Original White FlossAvantaje:Conceputa pentru indepartarea petelor de pe suprafata dintilorOfera control asupra placii bacteriene in spatiile interdentare si zonele subgingivaleCu silicat si fluorura micronizataPrezen... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Ata Dentara
Periute de dinti. Periuta de dinti GUM Micro Tip Soft Full RedAvantaje:Microperii din centrul capatului periutei de dinti maresc numarul de perii cu pana la 70% pentru curatarea gentila a unei suprafete mai ampleDispunere unica interdentala pentru indepartar... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Periute Clasice
Periute de dinti. Periuta de dinti GUM Micro Tip Soft FullBlueAvantaje:Microperii din centrul capatului periutei de dinti maresc numarul de perii cu pana la 70% pentru curatarea gentila a unei suprafete mai ampleDispunere unica interdentala pentru indepartar... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Periute Clasice
Periute de dinti. Periuta de dinti GUM Micro TipSoft Compact RedAvantaje:Microperii din centrul capatului periutei de dinti maresc numarul de perii cu pana la 70% pentru curatarea gentila a unei suprafete mai ampleDispunere unica interdentala pentru indepart... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Periute Clasice
  • Produse Medicale Online:
  • 437   1 - 20