Dus Bucal Portabil Waterpik Wp-450

Dus Bucal Portabil Waterpik Wp-450
319.01
Cumpara »

Descriere Produs

Dus Bucal Portabil Waterpik Wp-450
Brand: Waterpik   Categorie: Dusuri Portabile
Dusuri bucale: Dusul bucal Waterpik Cordless Plus (WP-450)este ideal pentru cei carora nu le place sa foloseasca ata dentara zilnic si pentru pacientii cu bracketuri, implanturi dentare, coroane si punti metalo-ceramice sau pentru cei diagnosticati cu afectiuni parodontale. Recomandat pentru cei care calatoresc mai mult si nu au mult loc in bagaje. Se incarca ca un telefon mobil si se foloseste timp indelungat (pana la o saptamana).Waterpik Water Flosserssunt inventatoriidusului bucalsi va ofera o combinatie unica de apa cu presiune si pulsatii. Aceasta combinatie maseaza si stimuleaza gingiile, indepartand placa si bacteriile dintre dinti si sub gingival, din zone unde periuta de dinti si ata dentara nu ajung.Waterpik este singurul brand din lume care a dovedit in peste 50 de studii clinice ca este mai eficient in indepartarea placii dentare decat periajul si folosirea atei dentare.Dusul bucal Waterpikfolosit cu capatul de curatare ortodontic este de 3 ori mai eficient in indepartarea placii dentare din jurul bracketurilor.Avantaje:Rezervor usor de umplut - nu necesita demontare de pe aparatManer ergonomic anti alunecare2 presiuni: una pentru gingii sensibile si a doua pentru curatare precisa.Cu 50% mai eficient ca ata dentaraIndeparteaza 99,9% din placa dentara in zonele tratate in doar 3 secunde de curatareIndeparteaza placa dentara si bacteriile din zonele interdentare si subgingival, unde periuta si ata dentara nu ajungFara fir si reincarcabilInclude acumulatoriIdeal pentru calatoriiVarf jet standard: cu pana la 93% mai eficient decat utilizarea atei dentare pentru imbunatatirea sanatatii gingieiVarf ortodontic:indepartarea tartrului din jurul aparatelor ortodontice, implanturi, punti si alte lucrari dentareVarful Plaque seeker: recomandat pentru zonele din jurul implantelor dentare si sub puntile dentareCuratator pentru limba: indepartarea bacteriilor ce provoaca respiratia rau mirositoarePrezentare:Varf ortodonticVarf jet standardVarf Plaque seekerCuratator pentru limbaIncarcatorInstructiuni de folosireAlimentare: acumulatori

Produse similare

Periute de dinti. Waterpik Pik Pocket PP-70E - capete dus bucalAvantaje:Pentru pungi parodontale si furcatiiVarf moale cauciucat, proiectat pentru o clatire delicata sub linia gingivalaDovedit clinic - ofera acces 90% intr-o punga parodontala de 6mmCod de cu... Detalii »
Brand: Waterpik   Categorie: Capete Rezerva
Periute de dinti. Capete dus bucal JT 100EAvantaje:Pentru uz generalCuratare intradentara in profunzime si sub linia gigngivalaDe doua ori mai eficiente decata ata dentaraCompatibilitate:WP-100WP-112WP-250WP-260WP-300WP-450WP-660WP-670WP-672WP-674WP-676WP-70... Detalii »
Brand: Waterpik   Categorie: Capete Rezerva
Periute de dinti. Waterpik Pik Pocket PP-100E - capete dus bucalAvantaje:Pentru pungi parodontale si furcatiiVarf moale cauciucat, proiectat pentru o clatire delicata sub linia gingivalaDovedit clinic - ofera acces 90% intr-o punga parodontala de 6mmCod de c... Detalii »
Brand: Waterpik   Categorie: Capete Rezerva
Periute de dinti. Capete dus bucal TB 100EAvantaje:Cap periaj care permite apei sa pulseze prin perie - curatare si clatire excelenta a suprafetei dinteluiSe poate folosi cu sau fara pasta de dintiCompatibilitate:WP-100WP-112WP-250WP-260WP-300WP-440WP-450WP-... Detalii »
Brand: Waterpik   Categorie: Capete Rezerva
Dusuri bucale. Dus Bucal Waterpik Family Dental Water Jet WP-70 - dus bucal ce indeparteaza eficient placa bacteriana si imbunatateste sanatatea gingivalaAvantaje:Indeparteaza eficient placa bacteriana - demonstrat clinic ca indeparteaza cu pana la 99.9% ... Detalii »
Brand: Waterpik   Categorie: Dusuri Fixe
Periute de dinti. Capete TC-100E pentru dus bucal WaterpikAvantaje:Indeparteaza bacteriile si compusii de sulf cauzatori de respiratie urat mirositoareAjuta la prevenirea halitozei2 coduri de culoare (culoarea varfurilor poate varia)Pentru utilizare cu dusur... Detalii »
Brand: Waterpik   Categorie: Capete Rezerva
Dusuri bucale. Dus bucal portabil Panasonic EW-DJ40-W503Avantaje:Indeparteaza rapid si eficient placa bacteriana din zonele interdentare greu accesibile, din jurul puntilor, coroanelor, implanturilor si al aparatelor ortodonticeMasaj gingival prin interme... Detalii »
Brand: Panasonic   Categorie: Dusuri Portabile
Dusuri bucale. Dus Bucal Waterpik Ultra WP-100 - dus bucal ultra-performantAvantaje:Indeparteaza eficient placa bacteriana - demonstrat clinic ca indeparteaza cu pana la 99.9% placa din zonele tratate in numai 3 secundeCurata foarte bine zona gingivalaIde... Detalii »
Brand: Waterpik   Categorie: Dusuri Fixe