Dus Bucal Portabil Wt2000 Dr.mayer

Dus Bucal Portabil Wt2000 Dr.mayer
188.40
Cumpara »

Descriere Produs

Dus Bucal Portabil Wt2000 Dr.mayer
Brand: Dr mayer   Categorie: Dusuri Portabile
Dusuri bucale: Dus bucal portabil WT 2000Avantaje:Indeparteaza bacteriile din zonele greu accesibile (spatii interdentare sau sub linia gingivala), locuri in care periajul si ata dentara nu pot patrunde in mod normalMaseaza si stimuleaza gingiile, pastrandu-le puternice si sanatoase si imbunatatind circulatiaIdeal pentru curatarea din jurul puntilor, aparatelor si coroanelor dentareManer ergonomicFurtun cu rotatie la 360 - permite controlarea usoara a fluxului de apa, permitand atingerea tuturor zonelor gurii2 moduri de operare(normal si sensibil)Presiune a apei intre 40 si 80 PSI1400 pulsatii/minutBaterie reincarcabila Ni-MHRezervor 180ml - poate fi utilizat cu apa, apa de gura sau solutie antibacteriana, in functie de recomandarea mediculuiRezistent la apaPliabil - special conceput pentru a ocupa cat mai putin locIdeal pentru calatorii2 capete de curatare inclusePrezentare:Dus bucal WT2000 - 1 bucata, alimentare acumulatori

Produse similare

Inactive. Dus bucal portabil WT 2000Avantaje:Indeparteaza bacteriile din zonele greu accesibile (spatii interdentare sau sub linia gingivala), locuri in care periajul si ata dentara nu pot patrunde in mod normalMaseaza si stimuleaza gingiile, pastran... Detalii »
Brand: Dr mayer   Categorie: Promotii
Dusuri bucale. Dus bucal portabil Panasonic EW-DJ40-W503Avantaje:Indeparteaza rapid si eficient placa bacteriana din zonele interdentare greu accesibile, din jurul puntilor, coroanelor, implanturilor si al aparatelor ortodonticeMasaj gingival prin interme... Detalii »
Brand: Panasonic   Categorie: Dusuri Portabile
Dusuri bucale. Dus bucal WT3100 c- urata in locurile inaccesibile dintre dinti siinprofunzimeabuzunarelor gingivale, indepartand resturile si tartrul ce contribuie la aparitia cariilor,imbolnavirea gingiilor si a respiratiei urat mirositoare.Avantaje:Inde... Detalii »
Brand: Dr mayer   Categorie: Dusuri Portabile
Dusuri bucale. Dus bucal Panasonic EW1211W845Avantaje:Design elegant si compactIndeparteaza usor resturile din zonele interdentare greu-accesibile, din jurul puntilor, coroanelor, implanturilor si al aparatelor ortodonticeOfera masaj gingival prin interme... Detalii »
Brand: Panasonic   Categorie: Dusuri Portabile
Periute de dinti. Capete dus bucal JT 100EAvantaje:Pentru uz generalCuratare intradentara in profunzime si sub linia gigngivalaDe doua ori mai eficiente decata ata dentaraCompatibilitate:WP-100WP-112WP-250WP-260WP-300WP-450WP-660WP-670WP-672WP-674WP-676WP-70... Detalii »
Brand: Waterpik   Categorie: Capete Rezerva
Dusuri bucale. Water Flossser Portable WT3000 - dus bucal portabil reincarcabil cu adaptorAvantaje:Indeparteaza bacteriile in profunzime, dintre dinti si de sub linia gingiilor acolo unde periajul ?i ata dentara nu ajungMaseaza si stimuleaza gingiile pent... Detalii »
Brand: Dr mayer   Categorie: Dusuri Portabile
Periute de dinti. Capete dus bucal TB 100EAvantaje:Cap periaj care permite apei sa pulseze prin perie - curatare si clatire excelenta a suprafetei dinteluiSe poate folosi cu sau fara pasta de dintiCompatibilitate:WP-100WP-112WP-250WP-260WP-300WP-440WP-450WP-... Detalii »
Brand: Waterpik   Categorie: Capete Rezerva
Periute de dinti. Rezerva capete dus bucal Philips Airfloss STDAvantaje:Includedoua capete rezervaPhilips Sonicare Airflossusor de indentificat dupa varfurile colorate diferitUsor de folosit si inlocuitSigur si delicat pe dinti si gingii, sigur de folosit cu... Detalii »
Brand: Philips Sonicare   Categorie: Capete Rezerva