Dus Bucal Portabil Wt3100 Dr. Mayer

Dus Bucal Portabil Wt3100 Dr. Mayer
179.00
Cumpara »

Descriere Produs

Dus Bucal Portabil Wt3100 Dr. Mayer
Brand: Dr mayer   Categorie: Dusuri Portabile
Dusuri bucale: Dus bucal WT3100 c- urata in locurile inaccesibile dintre dinti siinprofunzimeabuzunarelor gingivale, indepartand resturile si tartrul ce contribuie la aparitia cariilor,imbolnavirea gingiilor si a respiratiei urat mirositoare.Avantaje:Indeparteaza bacteriile in profunzime, dintre dinti si de sub linia gingiilor acolo unde periajul ?i ata dentara nu ajungMaseaza si stimuleaza gingiile pentru a imbunatati circulatia si a va pastra gingiile puternice si sanatoase.Ideal pentru curatarea din jurul puntilor dentare, aparatelor dentare si coroanelor dentare.Manerul conceput ergonomic si furtunul rotativ 360 va permite sa controlati cu usurinta fluxul de apa pentru a ajunge n toate zonele gurii.Tehnologia Multi Pulse, cu 3 moduri de operare (normal, sensibil ?i pulsat) si indicator LED, ofera o presiune a apei de la 40 la 80 PSI cu 1700 de pulsatii pe minutOprire automata dup? finalizarea ciclului de 2 minuteContine baterie reincarcabilaLi-ionRecipient de apa cu o capacitate de 160ml.A se utiliza cu apa, apa de gura sau solutii antibacteriene, in functie de recomandarea dentistuluiRezistent la apaSunt incluse 2 capete de curatareAlimentator 100-240VPrezentare:Dus bucal portabil WT3100 - 1 bucataRezerve 2 bucatiIncarcator 1 bucata

Produse similare

Dusuri bucale. Dus bucal portabil WT 2000Avantaje:Indeparteaza bacteriile din zonele greu accesibile (spatii interdentare sau sub linia gingivala), locuri in care periajul si ata dentara nu pot patrunde in mod normalMaseaza si stimuleaza gingiile, pastran... Detalii »
Brand: Dr mayer   Categorie: Dusuri Portabile
Periute de dinti. RWN30 - rezerva capete pentru dusurile bucale WT3000/WT3100Prezentare:Rezerva capete pentru dusurile bucale WT3000/WT3100, RWN30 - 1 blister x 2 capete... Detalii »
Brand: Dr mayer   Categorie: Capete Rezerva
Dusuri bucale. Dus bucal portabil Panasonic EW-DJ40-W503Avantaje:Indeparteaza rapid si eficient placa bacteriana din zonele interdentare greu accesibile, din jurul puntilor, coroanelor, implanturilor si al aparatelor ortodonticeMasaj gingival prin interme... Detalii »
Brand: Panasonic   Categorie: Dusuri Portabile
Inactive. Dus bucal portabil WT 2000Avantaje:Indeparteaza bacteriile din zonele greu accesibile (spatii interdentare sau sub linia gingivala), locuri in care periajul si ata dentara nu pot patrunde in mod normalMaseaza si stimuleaza gingiile, pastran... Detalii »
Brand: Dr mayer   Categorie: Promotii
Dusuri bucale. Water Flossser Portable WT3000 - dus bucal portabil reincarcabil cu adaptorAvantaje:Indeparteaza bacteriile in profunzime, dintre dinti si de sub linia gingiilor acolo unde periajul ?i ata dentara nu ajungMaseaza si stimuleaza gingiile pent... Detalii »
Brand: Dr mayer   Categorie: Dusuri Portabile
Dusuri bucale. Dus bucal Panasonic EW1211W845Avantaje:Design elegant si compactIndeparteaza usor resturile din zonele interdentare greu-accesibile, din jurul puntilor, coroanelor, implanturilor si al aparatelor ortodonticeOfera masaj gingival prin interme... Detalii »
Brand: Panasonic   Categorie: Dusuri Portabile
Periute de dinti. RWN50 - rezerva capete pentru dusurile bucale WT5000Prezentare:Rezerva capete pentru dusurile bucale WT5000, RWN50 - 1 blister x 2 capete... Detalii »
Brand: Dr mayer   Categorie: Capete Rezerva
Periute de dinti. RWN60 - rezerva capete pentru dusurile bucale WT6000Prezentare:Rezerva capete pentru dusurile bucale WT6000, RWN60 - 1 blister x 2 capete... Detalii »
Brand: Dr mayer   Categorie: Capete Rezerva