Perna Gel Fortuna Ft-1266

Perna Gel Fortuna Ft-1266
23.00
Cumpara »

Descriere Produs

Perna Gel Fortuna Ft-1266
Brand: Fortuna   Categorie: Orteze Talpa
Protejeaza degetele de la picior si atenueaza durerile. Prin ridicarea usoara a degetelor reduce presiunea. Usor de purtat in pantofi.

Produse similare

Orteza cu atelare laterala rigida in forma de scoica inchidere cu scai cu perna de aer gonflabila pentru reglarea strângerii si pentru confort sporit in purtare.... Detalii »
Brand: Fortuna   Categorie: Orteze Glezna
Perna cu apa fierbinte gata de utilizat este o perna confectionata dintr-un material placut la atingere. Cu o forma speciala perna parca este menita sa incalzeasca si cele mai reci zile. Se alimenteaza la 230 V iar timpul de incarcare este... Detalii »
Brand: Innofit   Categorie: Perna Electrica
Perna cu apa fierbinte gata de utilizat. Este o perna confectionata dintr-un material placut la atingere. Se alimenteaza la 230 V iar timpul de incarcare este de maximum 15 minute. Odata incalzita durata caldurii emanate de perna este de 6 ... Detalii »
Brand: Innofit   Categorie: Perna Electrica
Perna antidecubit pentru fotoliu rulant Perna este destinata sederii pe un fotoliu rulant sau scaun. Perna este din spuma poliuretanica si are rolul de preventie in aparitia escarelor. Calupul de spuma poliuretanica este taiat astfel incat ... Detalii »
Brand: Tdi   Categorie: Saltea Antiescara
Perna pentru fotoliu rulant C01 este destinata sederii pe un fotoliu rulant sau scaun. Perna are rolul de preventie in aparitia escarelor greutatea utilizatorului se repartizeaza uniform presiunea asupra vaselor sanguine se diminueaza. Dime... Detalii »
Brand: Ortomobil   Categorie: Saltea Antiescara
- Perna electrica ergonomica pentru şale şi mijloc. Perna electrica Microlife FH 310 este ultraflexibila fara niciun fel de componente care ar putea incomoda utilizatorul. Microlife FH 310 are 3 trepte de temperatura. Perna se opreste aut... Detalii »
Brand: Microlife   Categorie: Perna Electrica
Perna cu gel fluid pentru prevenirea escarelorAcest model este destinat preventiei escarelor . De asemenea este utila in diminuarea efectelor celor existente impreuna cu un tratament medicamentos. Usor de utilizat si de intretinut eficace s... Detalii »
Brand: Tdi   Categorie: Saltea Antiescara
Cu 4 capete de masaj SHIATSU rotative ofera un masaj placut si tare usor de fixat recomandat pentru masarea diferitelor zone ale corpului ideal pentru relaxarea muschilor cu telecomanda.... Detalii »
Brand: Fortuna   Categorie: Perne Masaj