Ceai Galbenele 20dz Stefmar

Ceai Galbenele 20dz Stefmar
1.00
Cumpara »

Descriere Produs

Ceai Galbenele 20dz Stefmar
Categorie: Ceaiuri Medicinale
Ingrediente: flori de galbenele. Mod de preparare: infuzie (1-2 plicuri la cana); se bea ca atare sau se indulceste dupa preferinte. Contraindicatii: Respectand dozele prescrise, nu prezinta contraindicatii si nici efecte adverse.

Produse similare

Beneficii: Digestiv, antidiareic, antihemoragic (datorita vitaminei K), antianemic, tonic, vitaminizant, aperitiv, mineralizant, energizant Mod de preparare: Se pun 1-2 pliculete in 250ml apa clocotita si se lasa 10-15 minute. Mod de admini... Detalii »
Categorie: Digestie
Beneficii: Pentru cresterea diurezei si sanatatea aparatului excretor, diuretic, antiinflamator, astringent, litotriptic, antilitiazic Mod de preparare: Se pun 1-2 pliculete in 250ml apa clocotita si se lasa 10-15 minute. Mod de administrar... Detalii »
Categorie: Ceaiuri Medicinale
Beneficii: Este carminativ si antispastic al sistemului vascular, stimuleaza metabolismul si functiile aparatului digestiv. Mod de preparare: Se pun 1-2 pliculete in 250ml apa clocotita si se lasa 10-15 minute. Mod de administrare: 3 cani p... Detalii »
Categorie: Ceaiuri Medicinale
Beneficii:Util pentru sistemul uro-genital, este carminativ si antispastic al sistemului vascular, stimuleaza metabolismul si functiile aparatului digestiv. Mod de preparare: Se pun 1-2 pliculete in 250ml apa clocotita si se lasa 10-15 minu... Detalii »
Categorie: Digestie
Supliment alimentar util in hiperplazia benigna de prostata (HBP, adenom de prostata). Recomandari: Decongestiv, antiinflamator, dezinfectant, diuretic, declorurant, antiseptic. Mod de preparare: Se pun 1-2 pliculete in 250 ml apa clocotita... Detalii »
Categorie: Prostata Urologie
Are actiune antispastica, coleretica, antiseptica, cicatrizanta, antiinflamatorie, si de activare a circulatiei periferice. Compozitie: flori de Galbenele (Flores calendulae) Administrare: Uz intern - 1 plic la 200ml apa clocotita, se acope... Detalii »
Categorie: Ceaiuri Medicinale
Ingrediente: 100% galbenele. Descriere: Flori uscate cu precautie, pentru ceai, bai, tincturi, unguente...... Detalii »
Categorie: Ceaiuri Medicinale
Actiune fitoterapeutica ceai de ghimpe iarba: anticongestivant, cicatrizant, dezinfectant, diuretic, si alagog. Indicatii / recomandari: Adjuvant in afectiuni la nivelul aparatului urinar, adenom de prostata, cistopielita, prostatita, litia... Detalii »
Categorie: Ceaiuri Medicinale