Sirop Natural- Afine Negre 500ml Natex

Sirop Natural- Afine Negre 500ml Natex
7.00
Cumpara »

Descriere Produs

Sirop Natural- Afine Negre 500ml Natex
Categorie: Remedii Naturale
Descriere: Afinele negre au un continut bogat si specific de antioxidanti, neutralizanti eficienti ai radicalilor liberi nocivi in organism, vitamine si minerale. Indicatii: Este un bun racoritor, tonic si vitaminizant si se recomanda mai ales la copii, la gravide sau in caz de convalescenta, stari de stres si astenie. Afinele contin substante ce scad glicemia, imbunatatesc acuitatea vizuala, circulatia si cresc rezistenta vasculara. Mod de utilizare: 15 grame sirop (3 lingurite) se consuma ca atare sau se adauga 100 ml apa, lapte, iaurt (raport de dilutie 1:6). Comsumul a 4 portii pe zi asigura doza zilnic recomandata (DZR) de vitamina C.

Produse similare

Afinele rosii au proprietati antivirale, dar puterile de vindecare ale fructelor au efect doar in cazul femeilor. Compozitie: sirop de fructoza si glucoza suc de afine rosii 8% acidifianti extract de coaja de struguri suc de afine negre. Ef... Detalii »
Categorie: Imunitate
Compozitie: Contine 30% suc de catina presata la rece si 15 % suc de afine negre presate la rece. La indulcirea preparatului s-a folosit zaharul invertit pentru a evita efectele nedorite ale zaharului rafinat. Actiuni: Fructele de catina si... Detalii »
Categorie: Imunitate
Recomandari : Recomandat in stari gripale, are proprietati expectorante. Sirop natural, presat la rece - FLORI DE SOC ( cu vitamina C). Mod de administrare: 2 linguri la un pahar cu apa de izvor de 3 ori pe zi . Nu va fi utilizat de catre p... Detalii »
Categorie: Imunitate
Diuretic activ si stimuleaza eliminarea acidului uric si a toxinelor din corp. Compozitie: sirop de fructoza si glucoza suc de capsuni suc de soc acidifianti extract coaja de struguri aroma. Mod de administrare: 15 grame sirop (3 lingurite)... Detalii »
Categorie: Siropuri
Ingrediente: 100% afine negre. Afinele negre au un efect antioxidant pentru organism. Contin vitamina C, magneziu si fibre. Ajuta la regenerarea vaselor de sange, la normalizarea glicemiei, creste sensibilitatea fotoreceptorilorla nivelul o... Detalii »
Categorie: Alimente
Se recomanda ca adjuvant in caz de: Tonic general, vitamizant si depurativ, dezinfectant urinar si al cailor respiratorii; Imbunatateste circulatia periferica datorita continutului in vitamina PP; Previne accidentele vasculare datorita cont... Detalii »
Categorie: Cardiovasculare
Ingrediente: extract natural din fructe de afine de padure, apa demineralizata, indulcitori (ciclamat de sodiu, zahariant de sodiu, acesulfum k ), conservant (benzoat de sodiu). 1 kg de fructe proaspete afine de padure = 0.75ml sirop de afi... Detalii »
Categorie: Siropuri
-Fructele de aronia sunt cele mai bune surse impotriva radicalilor liberi. Proportia polifenolilor deosebit de mare poate reduce stresul oxidativ. -Aronia contine substante active si celelalte componente esentiale in forma lor naturala, in ... Detalii »
Categorie: Siropuri