Vitamina C Propolis 20 Cpr Amniocen

Vitamina C Propolis 20 Cpr Amniocen
5.00
Cumpara »

Descriere Produs

Vitamina C Propolis 20 Cpr Amniocen
Categorie: Vitamine Si Minerale
Actiune: Vitamina C (acidul ascorbic] este un antioxidant puternic participand la distrugerea radicalilor liberi, reducand astfel procesele degenerative din organism, stimuleaza sistemul imunitar crescand rezistenta organismului la infectii, favorizeaza absorbtia si metabolismul calciului consolidand structura oaselor si a dintilor, mai ales absorbtia fierului si activeaza acidul folic. Intervine in fomarea colagenului si este implicat in refacerea structurilor lezate si vindecarea ranilor. Este tonic al capilarelor fiind reduse manifestarile hemoragice. Previne uzura celulara si incetineste procesul de imbatranire. Necesarul de Vitamina C creste in conditii de munca grea. la frig, efort fizic prelungit. Mod de administrare: 1 comprimat/zi. Comprimatul se lasa sa se topeasca lent in gura sau se mesteca.

Produse similare

Raceala si gripa. Decasept cu propolis este un supliment alimentar ce completeaza o dieta normala si ajuta la combaterea carentei de vitaminele B1 B6.... Detalii »
Brand: Amniocen Srl   Categorie: Ingrijire Personala
-sanatatea cailor respiratorii -prospetimea cavitatii bucale -Completeaza o dieta normala si ajuta la combaterea carentei in vitaminele B1, B6 -Uleiurile eterice induc o prospetime si o dezodorare a cavitatii bucale si a cailor respiratorii... Detalii »
Categorie: Imunitate
RECOMANDARI:-sanatatea cailor respiratorii-prospetimea cavitatii bucale-Completeaza o dieta normala si ajuta la combaterea carentei in vitaminele B1, B6-Uleiurile eterice induc o prospetime si o dezodorare a cavitatii bucale si a cailor res... Detalii »
Categorie: Vitamine Si Minerale
Vitamine si minerale. Carbovita cps. x 20 - Amniocen... Detalii »
Brand: Amniocen Srl   Categorie: Sanatate
Raceala si gripa. Decasept cpr. x 20 Amniocen... Detalii »
Brand: Amniocen Srl   Categorie: Sanatate
Raceala si gripa. Decasept Lamaie cpr.x 20 Amniocen... Detalii »
Brand: Amniocen Srl   Categorie: Sanatate
Vitamine si minerale. Kalium Vita 1000g x 20 plicuri-Amniocen... Detalii »
Brand: Amniocen Srl   Categorie: Sanatate
Extract de propolis standardizat, tinctura de propolis, vitamina C. Ingredienti de tabletare (talc si acid stearic sau stearina) Actiune terapeutica: Componentele propolisului, principiul activ al produsului, ii confera proprietati antisept... Detalii »
Categorie: Vitamina C