Covrigei Faina Integrala Si Susan 100gr Solaris

Covrigei Faina Integrala Si Susan 100gr Solaris
2.00
Cumpara »

Descriere Produs

Covrigei Faina Integrala Si Susan 100gr Solaris
Categorie: Paine Faina Si Mixuri
Covrigei dupa o reteta proprie Solaris, din faina integrala, fara amelioratori si afanatori si pentru care am folosit sare fara adaos de iod.

Produse similare

Cerealele si semintele sunt printre cele mai de pret daruri ale naturii, de aceea Solaris a pregatit pentru familia ta o gustare delicioasa si la indemana acasa, la serviciu, sau in calatorie. S-a folosit la prepararea lor numai faina integ... Detalii »
Categorie: Suplimentare Dieta
SARATELE CU SEMINTE DE SUSAN SI IN 100gr SOLARIS Saratele preparate cu multa migala din faina integrala de grau si faina integrala din grau spelta, cu seminte bogate in toate, peste care am revarsat arome imbelsugate de mirodenii.... Detalii »
Categorie: Paine Faina Si Mixuri
Ce contin? - faina integrala de grau - tarate de grau si mac - rozmarin sau ierburi mediteraneene - sare fara adaos de iod - Grisinele si Covrigeii Solaris au fost produsi dupa o reteta speciala, fara afanatori pentru faina si fara aditivi ... Detalii »
Categorie: Suplimentare Dieta
Ingrediente: - faina integrala de grau - tarate de grau si chimen - rozmarin sau ierburi mediteraneene - sare fara adaos de iod. Contine ingrediente naturale, fara adaos de aditivi sau coloranti.... Detalii »
Categorie: Mancare Sanatoasa
Perfecte pentru un moment de relaxare alaturi de cei apropiati. Realizate din faina integrala si seminte din portofoliul Solaris. O gustare rapida, delicioasa si sanatoasa in perioadele aglomerate, cu gust bogat de susan si in.... Detalii »
Categorie: Alte Produse Pentru Femei
Semintele de susan sunt folosite din cele mai vechi timpuri in toata lumea in alimentatie si scop terapeutic. Susanul negru are o savoare similara cu cea a nucilor putand fi presarat in salate supe sau pe paine covrigei. Poate fi maruntit s... Detalii »
Categorie: Alimente
Utilizare Faina integrala de secara: Faina de secara poate fi utilizata pentru paine, turte si produse de patiserie, in amestec cu faina de grau si alte tipuri de faina. IndicatiiĀ Faina integrala de secara: Faina obtinuta prin macinarea l... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimente Speciale
Caracteristici Faina integrala de orezĀ :Faina obtinuta prin macinarea lenta pe o moara traditionala cu pietre a boabelor de orez. Prin macinarea lenta, valoarea nutritionala a fainii obtinute este superioara fata de faina macinata industri... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimente Speciale