Coada Calului 70 Cps Favisan

Coada Calului 70 Cps Favisan
11.00
Cumpara »

Descriere Produs

Coada Calului 70 Cps Favisan
Categorie: Sistemul Osos
Utilizare / administrare: Ca supliment nutritiv, 1 CPS x 3/zi, in timpul meselor, cu putina apa. Indicatii: Efecte: Este utilizat traditional pentru favoriza capacitatea de eliminare a diverselor substante din organism. Este remineralizant; stimuleaza sinteza de colagen in tesutul osos, conjunctiv; faciliteaza refacerea carti-lajelor. Recomandari: osteoporoza, demineralizari, fracturi, reumatism

Produse similare

Coada calului este o planta larg folosita in fitoterapie avand actiune diuretica, antiinflamatorie, antiseptica, remineralizanta, cicatrizanta, de scadere a aciditatii gastrice. Compozitie: coada calului Efecte: marirea diurezei calculoza c... Detalii »
Categorie: Ceaiuri Medicinale
Compozitie: Coada Calului (Equiseti herba), 190g/cps. Utilizare / administrare: 1 capsule de 3 orizi, dupa mese, cu un pahar de apa Pi sau apa plata, pe o perioada de 6 luni. Indicatii: Produsul este de ajutor pentru refacerea densitatii os... Detalii »
Categorie: Articulatii Sanatoase
Intaritor de unghii cu ceai verde, coada calului, argila, zinc si magneziu. Este intaritor, balsam, pelicula initiala de protectie si pelicula de suprafata. Aplicat peste lacul de unghii, le confera protectie, stralucire si rezistenta. Test... Detalii »
Categorie: Cosmetice Bio Si Naturale
Susţine buna funcţionare a prostatei şi vezicii urinare. Menţine funcţia urinară normală la bărbaţii peste 45 de ani. Ingrediente: Seminţe de dovleac (Cucurbitae semen), coada calului (Equiseti herba), mentă (Menthae herba), urzi... Detalii »
Categorie: Prostata Urologie
Regleaza metabolismul osos... Detalii »
Brand: Favisan   Categorie: Favisan
Pentru sanatatea sexuala a sistemului nervos si digestiv... Detalii »
Brand: Favisan   Categorie: Favisan
Activeaza metabolismul... Detalii »
Brand: Favisan   Categorie: Favisan
Tonic al sistemului nervos... Detalii »
Brand: Favisan   Categorie: Favisan