Planthigen Lavanda Sapun Lichid 500ml Hofigal

Planthigen Lavanda Sapun Lichid 500ml Hofigal
10.00
Cumpara »

Descriere Produs

Planthigen Lavanda Sapun Lichid 500ml Hofigal
Categorie: Produse De Uz Casnic
Sapunul lichid vegetal din gama PLANTHIGEN se prezinta in 2 variante coloristice: verzui si galben si difera prin extractul vegetal adaugat in plus fata de extractul de busuioc. Asa cum rezulta din formulele prezentate ale celor 2 variante de sapun lichid, acestea contin pe langa substantele active cu efect de curatare a pielii si substante naturale cu multiple efecte benefice asupra tesutului cutanat. Astfel, extractul de busuioc, comun celor 2 variante, este bine cunoscut din cele mai indepartate timpuri pentru proprietatile sale cu spectru larg antimicrobian, ca si prin proprietatile imunostimulatoare datorate prezentei in compozitia sa a unor tincturi de tip triterpenic specifice doar anumitor plante medicinale. Coenzima Q10 care intra in cele 2 variante de sapun lichid, este un excelent furnizor de energie pentru metabolismul celular si un antioxidant in acelasi timp, protejand tesutul cutanat impotriva imbatranirii, ridarii si degradarii acestuia. Aceste proprietati si functionale ale Coenzimei Q10 au de asemenea un important efect de protejare a colagenului si a elastinei din tesutul epitelial, pastrand sau redand supletea, troficitatea si frumusetea pielii.

Produse similare

Cele 2 variante de sapun lichid, contin pe langa substantele active cu efect de curatare a pielii si substante naturale cu multiple efecte benefice asupra tesutului cutanat introducerea sa in gama de sapun stimuleaza efectele de cicatrizare... Detalii »
Categorie: Sapunuri
Ingrijire corp. Numis Med pH 55 rezerva sapun lichid 500ml... Detalii »
Brand: Mann Schroder Gmbh   Categorie: Frumusete
Ingrijire corp. Sana Sapun Lichid Classic 500ml... Detalii »
Brand: Sarah Farm S r l   Categorie: Frumusete
Cosmetice pentru copii. Sana Touch Sapun Lichid Kids 500ml... Detalii »
Brand: Sarah Farm S r l   Categorie: Ingrijire Copii
Ingrijire corp. Sana Touch Sapun Lichid Exotique 500ml... Detalii »
Brand: Sarah Farm S r l   Categorie: Frumusete
Ingrijire corp. Sana Touch Sapun Lichid Violet 500ml... Detalii »
Brand: Sarah Farm S r l   Categorie: Frumusete
Sapun cu lavanda si argila - Deja Vu este fabricat prin metoda la rece. Produs romanesc. Cu ingrediente 100% naturale, hand made. Sapun cu lavanda si argila este recomandat pentru ten gras sau ten acneeic. Acest sapun cu lavanda si argila a... Detalii »
Categorie: Sapunuri
Este un sapun gel destinat mentinerii igienei constante a zonelor intime ale corpului. Contine extract de echinacea cu proprietati antiinflamatoare, antiherpetice, cicatrizante, imunostimulatoare.... Detalii »
Categorie: Sapunuri