Renforce 30cps Sunwave

Renforce 30cps Sunwave
37.00
Cumpara »

Descriere Produs

Renforce 30cps Sunwave
Categorie: Sistemul Osos
Combinatie eficienta de substante active cu rol in reducerea pierderii osoase si stimularea formarii de os nou. Compozitie: extract de Cissus quadrangularis, cu 12% glicozide sterolice extract de Emblica officinalis capsula (gelatina, dioxid de titan, tartrazina, Albastru briliant) extract de Soia (Glycine hispida), cu 40% izoflavone celuloza microcristalina (agent de incarcare) fosfat de calciu dibazic (corector de aciditate) povidona (agent de ingrosare) dioxid de siliciu coloidal (antiaglomerant) talc purificat (agent de separare) stearat de magneziu (antiaglomerant) benzoat de sodiu (conservant) Efecte: reduce semnificativ degenerarea osoasa si imbunatateste rezistenta osului contribuie activ la formarea de os nou scurteaza perioada de vindecare a osului stimuleaza metabolismul si potenteaza asimilarea calciului in os Administrare: Oral- cate 1 capsula de 2 ori pe zi. Capsulele se inghit intregi cu o cantitate suficienta de apa.

Produse similare

Suplimente non cegedim. Tratament unic pentru consolidarea structurii osoase naturale prin urmare ajuta la prevenirea osteoporozei in post-menopauza. Combinatie eficienta de substante active cu rol in reducerea pierdererii osoase si stimularea formarii de os nou.... Detalii »
Brand: Sunwave Pharma   Categorie: Sanatate
Supliment alimentar... Detalii »
Brand: Wave Pharma   Categorie: Wave Pharma
Suplimente non cegedim. Combinatie unica de extract de afine si probiotice pentru mentinerea sanatatii tractului urinar... Detalii »
Brand: Sunwave Pharma   Categorie: Sanatate
Tiolin 60 cps - Ajuta la ameliorarea simptomelor din neuropatii! + Vitalin 30 cps - Contribuie la reducerea durerii asociate neuropatiei!... Detalii »
Categorie: Sistem Nervos
Vitamine si minerale. Usturoiul este folosit inca din cele mai vechi timpuri iar studiile recente au reconfirmat valoarea inestimabila in ceea ce priveste beneficiile pentru sanatate ale acestui produs. Printre cele mai importante substante biologic active conti... Detalii »
Brand: Sunwave Pharma   Categorie: Sanatate
Administrat inainte de perioadele de expunere si in timpul expunerii la alergenii sezonieri, ajuta la reducerea riscului de aparitie si la ameliorarea simptomelor din alergii. Compozitie: extract de albizziaiebbeck - 300mg extract apos 25:1... Detalii »
Categorie: Imunitate
Vitamine si minerale. Hepatoprotector natural... Detalii »
Brand: Sunwave Pharma   Categorie: Sanatate
Stomac si intestine. Laxativ natural de top... Detalii »
Brand: Sunwave Pharma   Categorie: Sanatate