Suc De Catina Cu Morcovi Bio 200ml Natural Health

Suc De Catina Cu Morcovi Bio 200ml Natural Health
8.00
Cumpara »

Descriere Produs

Suc De Catina Cu Morcovi Bio 200ml Natural Health
Categorie: Sucuri

Produse similare

Suc de catina 100% bio 200ml Obtinut din pulpa si suc din pulpa de catina ecologica (100% fruct). Nu contine conservanti si aditivi alimentari. Produs pasteurizat. Ingrediente: 100% suc de catina din culturi biologice controlate (Hippophae ... Detalii »
Categorie: Sucuri
Compozitie: Suc de portocale, suc de morcovi, piure de banane, suc de mere, suc de ananas, zer, suc de struguri, catina alba, suc de sfecla rosie si suc de lamaie. Indicatii: Sursa ta zilnica de substante vitale! Biotta Vita 7 este bogat in... Detalii »
Categorie: Sucuri
Despre Catina se vorbeste in ultimul timp tot mai mult ca despre o 'superplanta', pe buna dreptate. In unele zone din Rusia este cunoscuta pentru puterea de a trata lupus si psoriasis, iar in Tibet este folosita pentru detoxifierea organism... Detalii »
Categorie: Cardiovasculare
Continutul bogat in vitaminele A, E si F al extractului de catina asigura revitalizarea si regenerarea firului de par , conferindu-i rezistenta si stralucire. Indicatii: Este indicat sa se foloseasca in cazul unui par degradat sau frecvent ... Detalii »
Categorie: Sampoane Si Balsamuri
Compozitie: Contine 30% suc de catina presata la rece si 15 % suc de afine negre presate la rece. La indulcirea preparatului s-a folosit zaharul invertit pentru a evita efectele nedorite ale zaharului rafinat. Actiuni: Fructele de catina si... Detalii »
Categorie: Imunitate
Compozitie: Extract natural din fructe de macese si catina, zahar invertit, acid citric. Indicatii: Datorita continutului ridicat in vitamina C formeaza un sistem redox , produsele de tip aliment-medicament joaca un rol important atat in ox... Detalii »
Categorie: Imunitate