Chelated Calcium 100cpr Solgar

Chelated Calcium 100cpr Solgar
53.00
Cumpara »

Descriere Produs

Chelated Calcium 100cpr Solgar
Categorie: Sistemul Osos
Magneziul reprezinta un co-factor in peste 300 de procese enzimatice din organismul uman. Cel putin jumatate din magneziul corpului se afla in oase, in timp ce restul se regaseste in celulele rosii, muschi si alte tesuturi moi. Magneziul este implicat in numeroase functii, cum ar fi contractarea musculara si functionarea nervilor, impreuna cu calciul. Este de asemenea foarte important in ceea ce priveste sanatatea inimii, producerea energiei si functionarea sistemului digestiv. Produsul poate fi consumat de vegetarieni. Mod de utilizare: A se administra ca supliment alimentar pentru adulti, patru (4) tablete pe zi, preferabil in timpul mesei, sau conform recomandarilor medicului sau farmacistului. Patru (4) tablete asigura: Magneziu (sub forma de bisglicinat) 400mg, 107%VNR.

Produse similare

Magneziul reprezinta un co-factor in peste 300 de procese enzimatice din organismul uman. Cel putin jumatate din magneziul corpului se afla in oase, in timp ce restul se regaseste in celulele rosii, muschi si alte tesuturi moi. Magneziul es... Detalii »
Categorie: Sistemul Osos
Vitamine si minerale. GNC Calcium 1000 Mag 400-tlb.180... Detalii »
Brand: Gnc Usa   Categorie: Sanatate
Compozitie: Cupru (ca bisglicinat †) Utilizare / administrare: Produsul poate fi consumat de vegetarieni. A se administra ca supliment alimentar pentru adulti, 1 tableta pe zi, preferabil in timpul mesei. Fiecare tableta asigura: Cup... Detalii »
Categorie: Cardiovasculare
Vitamine si minerale. Pediakid Calcium Croissance-pulb.orodis.x 14pl... Detalii »
Brand: Lab Ineldea   Categorie: Ingrijire Copii
Vitamine si minerale. Calcium cu D-cpr. x 30-Pharmex... Detalii »
Brand: Pharmex Rom Ind   Categorie: Sanatate
O formula ce are la baza o combinatie de colina, inositol si metionina, agenti recunoscuti pentru potentialul lor lipotropic. Beneficii: Poate contribui la detoxifierea ficatului, la eliminarea colesterolului si la descompunerea grasimilor,... Detalii »
Categorie: Pastile De Slabit
Spirulina este o planta (alga) microscopica formata in mod direct de interactiunea dintre soare si apa (fotosinteza). Reprezinta un aliment organic cu o concentratie ridicata si o gama variata de substante nutritive importante. Previne dete... Detalii »
Categorie: Suplimentare Dieta
Magneziul este o componenta esentiala a oaselor si a procesului de distributie corespunzatoare a calciului in organism. Zincul este esential pentru producerea eficienta a tesutului conjunctiv dur. Este util in menopauza. Produsul poate fi c... Detalii »
Categorie: Sistemul Osos