Calcium Magnesium + Zinc 100tab Solgar

Calcium  Magnesium + Zinc 100tab Solgar
26.00
Cumpara »

Descriere Produs

Calcium Magnesium + Zinc 100tab Solgar
Categorie: Sistemul Osos
Magneziul este o componenta esentiala a oaselor si a procesului de distributie corespunzatoare a calciului in organism. Zincul este esential pentru producerea eficienta a tesutului conjunctiv dur. Este util in menopauza. Produsul poate fi consumat de vegetarieni Mod de utilizare: A se administra ca supliment alimentar pentru adulti, trei (3) tablete pe zi, preferabil in timpul mesei, sau conform recomandarilor medicului sau farmacistului. Trei (3) tablete asigura: Calciu (sub forma de carbonat, gluconat, citrat) 1000mg-%VNR 125 Magneziu (sub forma de oxid, gluconat, citrat) 400mg 107%VNR Zinc (sub forma de gluconat) 15mg 150%VNR Guma de celuloza.

Produse similare

Magneziu cu vitamina B6 – Magnesium + B6 100 tabs. Magneziu imbogatit cu vitamina B6, ce sustine functiile psihologice si nervoase normale si atenueaza crampele. Este ideal pentru sindromul premenstrual, in caz de crampe, iritabilitat... Detalii »
Categorie: Vitamina B
Zincul este un oligoelement esential, important pentru sistemul imunitar, facand parte din numeroase sisteme enzimatice. Este de asemenea o componenta a insulinei si al lichidului seminal barbatesc. In cazul unui consum ridicat de calciu sa... Detalii »
Categorie: Imunitate
Seminte de broccoli bio 125g Informatii nutritionale: Vitamine A, B, C, E si K Calcium, Iron, Magnesium, Phosphorus, Potassium, Zinc Carotene, Chlorophyll Amino Acizi Oligoelemente Antioxidanti Proteine: 35% Produs certificat organic. 125g... Detalii »
Categorie: Seminte Nuci
Vitamine si minerale. Formula complexa pentru dezvoltarea si functionarea optima a sistemului osteoarticular... Detalii »
Brand: Secom   Categorie: Sanatate
Ajuta la dezvoltarea si functionarea optima a sistemului osteoarticular... Detalii »
Brand: Secom   Categorie: Secom
pHour Salts 450g Acest produs face parte din gama de produse Young pHorever, o gama destinata in special alcalinizarii organismului. Sarurile pHour Salts reprezinta combinatia unica a patru saruri (sodium bicarbonate, magnesium carbonate, p... Detalii »
Categorie: Digestie
All In One - Solgar Include iod, vitamina B6, lecitina, otet de mere si grepfruit. O combinatie eficienta de lecitina, vitamina B6, iod, grapefruit si otet de mere. Utila pentru controlul greutatii. Produsul poate fi consumat de vegetarieni... Detalii »
Categorie: Pastile De Slabit
Contribuie la: absorbtia, utilizarea si mentinerea concentratiilor normale de calciu si fosfor din sange functionarea normala a sistemelor osos, nervos, imunitar, muscular sinteza normala a proteinelor neurotransmisia si functia cognitiva n... Detalii »
Categorie: Suplimente Pentru Copii