Gemoderivat Muguri Arin-alb 50ml Dacia Plant

Gemoderivat Muguri Arin-alb 50ml Dacia Plant
15.00
Cumpara »

Descriere Produs

Gemoderivat Muguri Arin-alb 50ml Dacia Plant
Categorie: Sistemul Osos
Gemoderivatele sunt extracte glicerohidroalcoolice obtinute din tesuturi meristematice (muguri, mladite, etc.). In aceste tesuturi se gasesc si celule stem vegetale (celule nediferentiate cu capacitate de autoregenerare si diferentiere in celule cu functii specializate, avand rol de regenerare celulara in organismele vii), similare celulelor stem din organismele umane si animale. Hormonii vegetali de crestere din aceste tesuturi, cum sunt auxinele si gibberelinele, stimuleaza detoxifierea celulara prin eliminarea produsilor metabolici toxici, a celulelor moarte din sistemul de aparare al organismului si a complexelor autoimune care afecteaza functia celulara. Compozitie: apa purificata alcool etilic - 33,3% vol. glicerina arin-alb (Alnus incana), muguri - 10% Contraindicatii: In sarcina si alaptare se administreaza numai cu recomandarea medicului, hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica, alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente medicamentoase (neurologice, psihiatrice) care nu permit consumul de alcool. Efecte: mentinerea sanatatii uterului si sanilor mentinerea sanatatii sistemului osos, procesul de mineralizare al osului reducerea secretiei lactate mentinerea concentratiei normale a albuminelor si gamaglobulinelor Administrare: Adulti si tineri peste 15 ani: cate 1 ml de solutie adaugat la 100 ml de apa sau ceai (jumatate de pahar), de 3 ori/zi, pe stomacul gol. Copii intre 7 si 14 ani: cate 0,3-0,6 ml de solutie adaugati la 100 ml de apa sau ceai (jumatate de pahar), de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, in functie de varsta si greutate. Copii sub 7 ani: cu recomandarea medicului.

Produse similare

Extractul glicerohidroalcoolic obtinut din muguri de dud actioneaza la nivelul pancreasului, influentand metabolismul glucidic, lipidic si proteic. Compozitie: apa purificata alcool etilic 33,3% vol. glicerina dud (Morus nigra) - muguri (10... Detalii »
Categorie: Diabet
Extractul glicerohidroalcoolic obtinut din muguri de nuc actioneaza la nivelul: pielii, mucoaselor, pancreasului, sistemului limfatic. Compozitie: apa purificata alcool etilic 33,3% vol. glicerina nuc (Juglans regia) - muguri (10%) Contrain... Detalii »
Categorie: Gemoderivate
Potenta. Pentru reducerea starilor de oboseala epuizare si surmenaj.... Detalii »
Brand: Dacia Plant   Categorie: Cuplu Sex
Extractul glicerohidroalcoolic obtinut din muguri de tei-argintiu actioneaza la nivelul sistemului neurovegetativ, sistemului cardiovascular. Compozitie: apa purificata alcool etilic 33,3 % vol. glicerina tei-argintiu (Tilia tomentosa)- mug... Detalii »
Categorie: Gemoderivate
Fitoterapie. Marar Tinctura x 50ml-Dacia Plant... Detalii »
Brand: Dacia Plant   Categorie: Ingrijire Mamici
Fitoterapie. Tinctura Sanziene 50ml - Dacia Plant... Detalii »
Brand: Dacia Plant   Categorie: Situatii Jenante
Fitoterapie. Pufulita cu Flori Mici Tinctura x 50ml-Dacia Plant... Detalii »
Brand: Dacia Plant   Categorie: Situatii Jenante
Fitoterapie. Ghimpe x 50ml-Dacia Plant... Detalii »
Brand: Dacia Plant   Categorie: Sanatate