Emulsie Spf15 Plaja 200ml Dr Soleil

Emulsie Spf15 Plaja 200ml Dr Soleil
20.00
Cumpara »

Descriere Produs

Emulsie Spf15 Plaja 200ml Dr Soleil
Categorie: Produse Pentru Plaja
Acesta emulsie asigura o PROTECTIE MEDIE pentru PIELEA NORMALA. Filtru UVA/UVB Cu extract de ceai verde Evita arsurile si asigura un bronzaj uniform. Are un efect hidratant, antioxidant si anticelulitic. Mod de administrare: Se aplica uniform INAINTEA expunerii la soare. Se reaplica periodic, dupa imbaiere sau expunere prelungita la soare.

Produse similare

Aceasta emulsie asigura o PROTECTIE RIDICATA pentru PIELEA ULTRASENSIBILA Filtru UVA/UVB. Cu extract de ceai verde. Evita arsurile si asigura un bronzaj uniform. Are un efect hidratant, antioxidant si anticelulitic. Mod de utilizare: Se apl... Detalii »
Categorie: Produse Pentru Plaja
Aceasta emulsie asigura o PROTECTIE RIDICATA pentru PIELEA SENSIBILA. Filtru UVA/UVB. Cu extract de ceai verde. Evita arsurile si asigura un bronzaj uniform. Are efect protector, hidratant, antioxidant si anticelulitic. Mod de utilizare: Se... Detalii »
Categorie: Produse Pentru Plaja
Asigura un bronz uniform... Detalii »
Brand: Herbagen   Categorie: Herbagen
Este un produs de inalta eficienta destinat combaterii tuturor formelor de pediculoza... Detalii »
Brand: Dr soleil   Categorie: Dr soleil
Restabileşte nivelul corect al hidratării şi ajută la menţinerea, vreme mai indelungată, a bronzului. Recomandări: După expunerea indelungată la soare, pielea se inroşeşte, apar usturimi, frisoane. Apelaţi, de urgenţă, la emul... Detalii »
Categorie: Produse Pentru Plaja
Emulsia pentru plaja rezistenta la apa pentru copii SPF 50... Detalii »
Brand: Cosmetic Plant   Categorie: Cosmetic Plant
Laptele corporal dupa plaja asigura uniformizarea si mentinerea bronzului. Rolul sau este de hidratare si racorire. Cu Aloe Vera & Galbenele Asigura hidratarea intensiva a pielii. Are un efect puternic hidratant. si revigorant. Mod de u... Detalii »
Categorie: Produse Pentru Plaja
Emulsia SPF 30 Apidermin Sun asigura o protectie ridicata impotriva razelor de soare nocive atat UVA cat si UVB. Ingredientele active de origine naturala hranesc si hidrateaza pielea, in timp ce o protejeaza impotriva arsurilor. Untul de sh... Detalii »
Categorie: Produse Pentru Plaja