Thyroid Caps 60cps Secom

Thyroid Caps 60cps Secom
67.00
Cumpara »

Descriere Produs

Thyroid Caps 60cps Secom
Categorie: Glanda Tiroida
De-a lungul istoriei oamenii au folosit tesuturile glandulare si organele de la animale ca alimente si ca suplimente alimentare pentru a imbunatati starea generala de sanatate sau pentru a reduce simptomele specifice organelor respective. Terapia glandulara se bazeaza pe utilizarea unor extracte de glande si alte organe de origine animala pentru imbunatatirea functiei glandei sau organului similar din organismul uman. In sinteza, terapia glandulara poate fi definita ca o asociere benefica intre intelepciunea antica si medicina moderna. Tirozina impreuna cu zincul, cuprul, magneziul, iodul, manganul si molibdenul stimuleaza producerea de hormoni tiroidieni. Hormonii tiroidieni contin o treime iod si doua treimi tirozina. Beneficii: reducerea manifestarilor date de nivelul scazut al hormonilor tiroidieni: incertitudine fobii letargie capacitate de invatare redusa tulburari de memorie si de concentrare exprimare verbala lenta piele uscata si rece, mai rugoasa la nivelul coatelor si al genunchilor fata umflata (edeme) cresterea in greutate par si unghii fragile ritm cardiac scazut colesterol crescut crampe musculare intoleranta la frig constipatie tulburari de ciclu menstrual. Compozitie: extract de tiroida 150 mg(fara tiroxina)(sursa bovina) L-Tirozina 100 mg(obtinuta prin fermentatie microbiana) Iod 150 mgc Magneziu 100 mg(magneziu asporotat™) Zinc 3 mg Cupru 0.1 mg(cupru asporotat™) Mangan 3 mg(mangan asporotat™) Molibden 50 mgc Componente homeopate 100% naturale fosfat de calciu 3x, fosfat de fier 3x, fosfat de sodiu 3x, clorură de sodiu 6x. Mod de administrare: Cate 1 capsula de 1-3 ori/zi la masa cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Produse similare

Homeopatie. Asociere de extracte ce ofera proprietati superioare pentru imbunatatirea functionarii glandei tiroide.... Detalii »
Brand: Secom   Categorie: Sanatate
PANCREAS CAPS 60cps SECOM imbunatateste functia endocrina a pancreasului, imbunatateste functia exocrina a pancreasului, stimuleaza secretia de enzime digestive, antiinflamator, imbunatateste functiile splinei si ale ficatului. Pentru imbun... Detalii »
Categorie: Digestie
Detoxifiere. Formula complexa pentru detoxifiere limfatica... Detalii »
Brand: Secom   Categorie: Dieta
Igiena intima. Formula optima pentru reglarea ciclului menstrual si reducerea consecintelor acestuia.... Detalii »
Brand: Secom   Categorie: Ingrijire Personala
Stres si anxietate. Formula complexa cu extract din glande suprarenale vitamine aminoacizi si extracte din plante pentru functionarea optima a glandei suprarenale si a capacitatii adaptogene a organismului.... Detalii »
Brand: Secom   Categorie: Sanatate
Inima si circulatie. Mentine nivelul optim de colesterol... Detalii »
Brand: Secom   Categorie: Sanatate
Stimularea memoriei. Imbunatateste memoria si capacitatea de concentrare.... Detalii »
Brand: Secom   Categorie: Sanatate
Potenta. Afrodisiac tonic sexual masculin si feminin.... Detalii »
Brand: Secom   Categorie: Cuplu Sex