Faina Din Fructe De Roscove 100gr Solaris

Faina Din Fructe De Roscove 100gr Solaris
1.00
Cumpara »

Descriere Produs

Faina Din Fructe De Roscove 100gr Solaris
Categorie: Paine Faina Si Mixuri
Numele in engleza (carob tree) isi are originile in ebraicul Kharuv. Acesta a evoluat in araba in kharrub, in spaniola devenind algarrobo. In romana este denumit roscov, iar fructele sunt numite roscove. Arbustul creste inca din antichitate in zona mediteraneana. In timpuri mai recente s-a incercat cultivarea lor in zone cu clima similara, ca Arizona, Mexic, California, Chile, Argentina, Africa de sud si India. Faina din roscove are in compozitie taninuri condensate. Semintele din care este obtinuta mai contin si vitaminele A, D, E. Faina de roscove are un continut nutritiv ridicat si poate fi o sursa de vitamine pentru un organism slabit. Mod de folosire: Este folosita in special in produse de patiserie ca inlocuitor de cacao. Recomandam faina din fructe de roscove ca o alternativa pentru faina de grau sau pudra de ciocolata (cu un indice glicemic mai mare).

Produse similare

Covrigei dupa o reteta proprie Solaris, din faina integrala, fara amelioratori si afanatori si pentru care am folosit sare fara adaos de iod.... Detalii »
Categorie: Paine Faina Si Mixuri
Ce contin? - faina integrala de grau - tarate de grau si mac - rozmarin sau ierburi mediteraneene - sare fara adaos de iod - Grisinele si Covrigeii Solaris au fost produsi dupa o reteta speciala, fara afanatori pentru faina si fara aditivi ... Detalii »
Categorie: Suplimentare Dieta
Lapte praf instant din soia integrala nemodicata genetic este un excelent inlocuitor al laptelui de origine animala ideal pentru perosanele cu alergie la lactoza sau pentruc ele care postesc sau au un stil de viata vegan. Este o hrana sanat... Detalii »
Categorie: Suplimentare Dieta
SARATELE CU SEMINTE DE SUSAN SI IN 100gr SOLARIS Saratele preparate cu multa migala din faina integrala de grau si faina integrala din grau spelta, cu seminte bogate in toate, peste care am revarsat arome imbelsugate de mirodenii.... Detalii »
Categorie: Paine Faina Si Mixuri
Faina obtinuta prin macinarea lenta pe o moara traditionala cu pietre a boabelor de orez. Prin macinarea lenta, valoarea nutritionala a fainii obtinute este superioara fata de faina macinata industrial. Faina de orez poate fi utilizata pent... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimente Speciale
Solaris faina integrala grau 1kg punga solaris plant Boabe de grau macinate pe moara cu pietre Solaris, la viteza mica, asigurand astfel proprietati superioare fata de macinarea pe moara industriala. 100% NATURAL. FARA ADITIVI SAU CONSERVAN... Detalii »
Categorie: Cereale
Utilizare Faina integrala de secara: Faina de secara poate fi utilizata pentru paine, turte si produse de patiserie, in amestec cu faina de grau si alte tipuri de faina. Indicatii¬†Faina integrala de secara: Faina obtinuta prin macinarea l... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimente Speciale
Faina de migdale se caracterizeaza printr-un nivel mult mai mic de carbohidrati fata de fainurile din cereale Faina Migdale Solaris este un produs 100% natural, fara aditivi sau conservanti, ce pastreaza proprietatile terapeutice ale migdal... Detalii »
Categorie: Alimente