Gheara Diavolului 50cps Aboca

Gheara Diavolului 50cps Aboca
32.39
Cumpara »

Descriere Produs

Gheara Diavolului 50cps Aboca
Brand: Aboca   Categorie: Aboca
Util pentru functionalitatea fiziologica a articulatiilor

Produse similare

Concentrat total din Gheara Diavolului concentreaza toate substantele functionale prezente in mod natural in radacinile acestei plante, cunoscuta pentru capacitatea sa de a sprijini functionalitatea fiziologica a articulatiilor. Compozitie:... Detalii »
Categorie: Articulatii Sanatoase
Dureri. Gheara Diavolului unguent este un produs inovativ cu o formula bazata pe prezenta extractului liofilizat de radacina de Gheara Diavolului care asigura o concentratie ridicata de substante functionale in sinergia cu uleiul esential de Cajepu... Detalii »
Brand: Aboca   Categorie: Sanatate
Adjuvant in tratamentul poliartritei reumatoide... Detalii »
Brand: Aboca   Categorie: Aboca
Gheara Diavolului unguent este un produs inovativ, cu o formula bazata pe prezenta extractului liofilizat de radacina de Gheara Diavolului, care asigura o concentratie ridicata de substante functionale, in sinergie cu uleiul esential de Caj... Detalii »
Categorie: Unguente Geluri
Gheara Divolului este folosita de sute de ani de in tratarea diferitelor forme de reumatism, imbunatateste mobilitatea persoanelor ce sufera de osteoartrita si reumatism degenerativ sau dureri articulare. Gheara Diavolului este un unguent c... Detalii »
Categorie: Cosmetice Bio Si Naturale
Cosmetice corp. Gheara Diavolului este folosita¬†indeosebi pentru tratarea durerilor musculare si ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui. Acest remediu natural este benefic pentru intreg corpul.... Detalii »
Brand: Crevil Cosmetics   Categorie: Frumusete
Specialistul pentru bunastarea picioarelor... Detalii »
Brand: Aboca   Categorie: Aboca
Asocierea eficienta dintre Harpagophytum si zinc amelioreaza inflamatia si durerea ce acompaniaza afectiunile reumatice cronice sau acute. Compozitie: gheara diavolului - 310mg zinc - 5mg Efecte: util in caz de dureri de cap, menstruale men... Detalii »
Categorie: Articulatii Sanatoase