Apa De Gura

  • Produse Medicale Online:
  • 21   1 - 20
Apa de gura & Ata dentara. Apa de gura GUM SensivitalAvantaje:Usureaza durerilesi previne sensibilitatea dentara si a gingiilorRevitalizeaza gingiile si remineralizeaza smaltul dinteluiFormula fara alcool reduce riscul iritatiilorProtejeaza impotriva cariilor (apa de... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Apa De Gura
Apa de gura & Ata dentara. Apa de gura Yotuel Whitening, pentru uz zilnicAvantaje:Aroma racoritoare de mentaLupta impotriva bacteriilor responsabile deaparitia cariilor si a placii bacterieneContine XilitolFara alcoolCompleteaza efectul de albire a danturii oferit de... Detalii »
Brand: Yotuel   Categorie: Apa De Gura
Apa de gura & Ata dentara. Apa de gura GUM Junior Rinse 7-12 AniAvantaje:Creat pentru a oferi o prevenire avansata a cariilor si protectie impotriva eroziunii cauzate de aciziFormula unica fara fluor, pe baza de calciu, ofera o remineralizarede cinci ori mai mare dec... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Apa De Gura
Apa de gura & Ata dentara. Apa de gura GUM Original WhiteAvantaje:Reda albul natural al dintilor, actionand delicat asupragingiilorFormula de indepartare a petelor dizolva si spala delicat, patrunzandinzonele inaccesibile si ofera un strat protector ce previne aderen... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Apa De Gura
Apa de gura & Ata dentara. GUM Paroex Preventie zilnica - 0.06 CHX + 0.05 CPC - Apa de guraAvantaje:Asigura protectie pe termen lung impotriva problemelor gingivaleFormula fara alcool cu gust placutActiune antiseptica dubla datorata digluconatului de clorhexidina si ... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Apa De Gura
Apa de gura & Ata dentara. GUM Paroex - Tratament pe termen scurt - 0.12 CHX + 0.05 CPC - Apa de guraAvantaje:Reduce inflamatiile gingivale si acumularea de placa dentaraContinutul optim de clorhexidrina reduce efectele secundare pentru conforul pacientuluiFormula fa... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Apa De Gura
Apa de gura & Ata dentara. Apa de gura GUM Ortho 300mlAvantaje:Apa de gura antibacteriana special conceputa pentru ameliorarea capacit??ii de prevenire a cariilor dentare ?i pentru protectia mpotriva iritatiilor gingivale.Previne leziunile albe ?i a cavitatilor dator... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Apa De Gura
Apa de gura & Ata dentara. Apa de gura GUM HalicontrolAvantaje:Nu doar mascheaza respiratia urat mirositoare, dar si actioneaza asupra cauzelorSenzatie de prospetime de lunga durataAre un gust placutFara alcoolNu contine clorhexidinaFara alcoolCu lactat de zinc si ci... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Apa De Gura
Apa de gura & Ata dentara. Apa de gura Desensin Repair Mouthwash - repara smaltul dintelui si usureaza durerea datorata sensibilitatii dentare, bazata pe o formula cu nanoparticule de hidroxiapatiteAvantaje:Actiune dubla de desensibilizare - datorata nanoparticulelor... Detalii »
Brand: Dentaid   Categorie: Apa De Gura
Apa de gura & Ata dentara. Apa de gura PerioAid 0.12%Perio-Aid este cel mai indicat antiseptic oral pentru ingrijirea si tratarea bolilor parodontale si perimplantice. Formula sa combina doua antiseptice (clorhexidina si clorura de cetilpridiniu) care sigura maxim de... Detalii »
Brand: Dentaid   Categorie: Apa De Gura
Apa de gura & Ata dentara. Apa de gura Perio-Aid Maintenance - este un antiseptic oral bazat pe o formula ce contine 0.05%clorhexidina si 0.05% clorura de cetilpridiniu, pentru tratamentul bolilor parodontale si peri-implantiteAvantaje:Previne reaparitia parodontozei... Detalii »
Brand: Dentaid   Categorie: Apa De Gura
Apa de gura & Ata dentara. Apa de gura Vitis Gingival mouthwash - special conceputa pentru prevenirea si tratarea sangerarilor si inflamatiilor gingivaleAvantaje:Pentru controlarea afectiunilor gingivaleUtilizarea pe termen lung previne inflamarea gingivala si sanger... Detalii »
Brand: Dentaid   Categorie: Apa De Gura
Apa de gura & Ata dentara. Apa de gura Vitis Orthodontic mouthwash - special conceputa pentru igiena orala a pacientilor cu aparate ortodonticeAvantaje:Actiune impotriva placii bacterieneProprietati remineralizanteOfera toate ingredientele active necesare mentinerii ... Detalii »
Brand: Dentaid   Categorie: Apa De Gura
Apa de gura & Ata dentara. Apa de gura Halita elimina stratul de bacterii responsabile de halitoza si previne cresterea acestoraAvantaje:Actiune rapida si eficienta impotriva bateriilorCombinatia de digluconat de clorhexidina si clorura de cetilpiridiniu prelungeste ... Detalii »
Brand: Dentaid   Categorie: Apa De Gura
Apa de gura & Ata dentara. Curasept HAP 020 ADS - apa de de gura cu copolimer PVP-VA (polivinilpirolidon - acetat vinil) si acid hialuronicAvantaje:Formula inovativa care inhiba formarea placii bacteriene si ajuta la regenerarea mucoasei bucaleAjuta la prevenirea pro... Detalii »
Brand: Curaprox   Categorie: Apa De Gura
Apa de gura & Ata dentara. Curasept HAP 012 ADS - apa de de gura cu copolimer PVP-VA (polivinilpirolidon - acetat vinil) si acid hialuronicAvantaje:Formula inovativa care inhiba formarea placii bacteriene si ajuta la regenerarea mucoasei bucaleAjuta la prevenirea pro... Detalii »
Brand: Curaprox   Categorie: Apa De Gura
Apa de gura & Ata dentara. Plaque Agent - solutie pentru controlul placii bacteriene MiradentAvantaje:Control usor si rapid al depozitelor de placa bacteriana la copiiColoreaza in albastru dintii afectati de placa, indicand locurile unde se recomanda un periaj specia... Detalii »
Brand: Miradent   Categorie: Apa De Gura
Apa de gura & Ata dentara. Octenidol - apa de gura cu gust placut si actiune rapidaAvantaje:Ajuta la mentinerea unei flore orale sanatoaseFara clorhexidinaAroma proaspata de mentaDecolorare minimala a dintilorContine OctenidinaIngrediente:ApaUlei de ricin hidrogenatG... Detalii »
Brand: Schulke   Categorie: Apa De Gura
Apa de gura & Ata dentara. Esemdent - apa de gura fara alcool si zahar, pentru clatirea cavitatii orale, inainte, in timpul si dupa tratamentul dentar. Efect deodorizant si igienicAvantaje:Inhiba cresterea bacteriilor cauzatoare de miros si patogenice in cavitatea or... Detalii »
Brand: Schulke   Categorie: Apa De Gura
Apa de gura & Ata dentara. Apa de gura Perio-Aid Treatment clinical container - este un antiseptic oral bazat pe o formula ce contine 0.12% clorhexidina si 0.05 clorura de cetilpridiniu, pentru tratamentul bolilor parodontale si peri-implantice, fabricata special pen... Detalii »
Brand: Dentaid   Categorie: Apa De Gura
  • Produse Medicale Online:
  • 21   1 - 20