Aparat Aerosoli

  • Produse Medicale Online:
  • 43   1 - 20
 NebExpert Mini este echipat cu flaconul nebulizor “Sphera” care poate fi configurat in functie de tipul tratamentului prin simpla scoatere sau adăugare a unei piese care se numeşte “reductor de particule”: ● Cu reductorul mon... Detalii »
Brand: Nebexpert   Categorie: Aparat Aerosoli
Putere: Ac 230V 50 Hz/ AC 230V 60 HzConsum energie: 180 VACapacitate de medicament: 6 mlDimensiunea particulelor: 0.5 10 umNivelul de sunet: Aprox. 55 dBARata medie de nebulizare: 0.2 ml/ min. Temperatura de functionare: 10 40 grade Celsius... Detalii »
Brand: Digio2   Categorie: Aparat Aerosoli
 NebExpert Turbo Aparat de aerosoli cu compresor ● Functionare continuă ● 3 ani garantie ● Silentios şi rapid● Flacon de nebulizare brevetat ● Filtru de aer NebExpert Turbo Flaconul nebulizor “Sphera” Circuitul aerului prin... Detalii »
Brand: Nebexpert   Categorie: Aparat Aerosoli
Ideal pentru tratamentul astmului bronsitelor sinuzitelor racelilor sau alergiilor aparatul de aerosoli cu piston transforma medicametele din forma lichida in vapori. Medicamentele sunt usor de inhalat atat de cei mari cat si de cei mici ap... Detalii »
Brand: Emed   Categorie: Aparat Aerosoli
Aparatul de aerosoli cu compresor Dino este un dispozitiv medical compact destinat sa mareasca eficienta medicamentelor prescrise de medic pentru caile bronho-pulmonare. Acest aparat este indicat in tratamentul astmului alergiilor si altor ... Detalii »
Categorie: Aparat Aerosoli
Acesta este un dispozitiv medical compact destinat sa mareasca eficienta medicamentelor prescrise de medic pentru caile bronho-pulmonare. Cu o ingrijire si o utilizare adecvata acest aparat va va oferi un tratament de incredere pentru o lun... Detalii »
Categorie: Aparat Aerosoli
- Acest aparat este indicat in tratamentul astmului racelilor bronsitelor alergiilor si altor probleme respiratorii. Acesta este un dispozitiv medical compact destinat sa mareasca eficienta medicamentelor prescrise de medic pentru caile bro... Detalii »
Categorie: Aparat Aerosoli
Aparatul de aerosoli Kyara Oblo asigura un foarte bun tratament al afectiunilor respiratorii. Datorita motorului puternic medicamentul este pulverizat in particule fine de 0 5-10 microni fiind astfel apte de a ajunge efectiv pana in traiect... Detalii »
Brand: Kyara   Categorie: Aparat Aerosoli
Aparatul pentru aerosoli Kyara Doggy se remarca prin designul vesel special pentru copii o utilizare usoara si fiabilitate ridicata. Caracteristici nebulizator Kyara Doggy: Flux de aer: 6-8 Ipm Presiune maxima: 30 la 36 Psi (210 a 250 KP... Detalii »
Brand: Kyara   Categorie: Aparat Aerosoli
Aparatul de aerosoli Kyara Airy asigura un foarte bun tratament al afectiunilor respiratorii. Datorita motorului puternic medicamentul este pulverizat in particule fine de 0 5-10 microni fiind astfel apte de-a penetra efectiv pana in traiec... Detalii »
Brand: Kyara   Categorie: Aparat Aerosoli
Acest aparat este indicat in tratamentul astmului racelilor bronsitelor alergiilor si altor probleme respiratorii. Acesta este un dispozitiv medical compact destinat sa mareasca eficienta medicamentelor prescrise de medic pentru caile bronh... Detalii »
Categorie: Aparat Aerosoli
Aparatul de aerosol Monkey cu design adorabil si prietenos ii va ajuta pe copii sa se relaxeze in timpul tratamentului sporind eficienta terapiei. Acest aparat este indicat in tratamentul astmului racelilor bronsitelor alergiilor si altor p... Detalii »
Categorie: Aparat Aerosoli
Acest model este un aparat de aerosoli in care vaporizarea se realizeaza pe baza de piston. Sistemul de pistoane dau o vaporizare foarte rapida si fina astfel incat poate fi folosit cu majoritatea medicamentelor prescrise marind partea ben... Detalii »
Brand: Medifit   Categorie: Aparat Aerosoli
Sistemul de pistoane da o vaporizare foarte rapida si fina. Beneficiul acestui produs este ca poate fi folosit cu majoritatea medicamentelor prescrise de medicul specialist. Este usor de folosit si ideal pentru tratamentul de acasa si e fac... Detalii »
Brand: Joycare   Categorie: Aparat Aerosoli
Produsul a fost inlocuit cu Laica NE2010Cu ajutorul unui compresor medicamentul lichid este transformat in particule microscopice. Poate fi nebulizat orice tip de medicament inclusiv cele uleioase care sunt folosite de regula in pediatrie. ... Detalii »
Brand: Laica   Categorie: Aparat Aerosoli
Orice parinte ştie ca nu convingi uşor un copil mic sa stea cuminte cand face un tratament cu aerosoli. Aparatul de aerosoli care arata ca o jucarie işi ia treaba foarte in serios! Astfel corvoada se transforma intr-o joaca iar scopul es... Detalii »
Brand: San Up   Categorie: Aparat Aerosoli
Orice parinte ştie ca nu convingi uşor un copil mic sa stea cuminte cand face un tratament cu aerosoli. San Up a gasit solutia: aparate de aerosoli care arata ca nişte jucarii dar işi iau treaba foarte in serios!Astfel corvoada se trans... Detalii »
Brand: San Up   Categorie: Aparat Aerosoli
Este dotat cu flacon de nebulizare Sphera ce poate fi configurat infunctie de tipul tratamentului prin simpla scoatere sau adaugare a unei piese care se numeste reductor de particule. Cu reductorul montat particulele sunt extrem de fine cee... Detalii »
Brand: World Med   Categorie: Aparat Aerosoli
NEBULIZATOR CU COMPRESOR (MICROPISTON) PORTABIL – A810 EMED ItaliaDesign I-PODUsor (greutate de doar 390 g) Portabil (dimensiuni de doar 105 x 105 x 65 cm) Nebulizatorul EMED A810 este foarte usor de transportat datorita greutatii si dime... Detalii »
Brand: Emed   Categorie: Aparat Aerosoli
Aparat de aerosoli cu piston compact şi robust. Set complet continand piesa de gura şi maşti faciale. Recomandat pentru:Pacientii cu boli respiratorii cronice cum ar fi astmul sau bronşita care au nevoie de un aparat simplu şi sigur- C... Detalii »
Brand: Microlife   Categorie: Aparat Aerosoli
  • Produse Medicale Online:
  • 43   1 - 20