Ata Dentara

  • Produse Medicale Online:
  • 15   1 - 15
Apa de gura & Ata dentara. Ata dentara cerata GUM Original White FlossAvantaje:Conceputa pentru indepartarea petelor de pe suprafata dintilorOfera control asupra placii bacteriene in spatiile interdentare si zonele subgingivaleCu silicat si fluorura micronizataPrezen... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Ata Dentara
Apa de gura & Ata dentara. Ata dentara GUM Easy FlossersAvantaje:Consumabil si de unica folosinta, aceasta ata speciala aluneca intre dinti si este rezistenta la ruptura si scamosareFilamentele multiple asigura o suprafata texturata pentru un mai bun contact in indep... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Ata Dentara
Apa de gura & Ata dentara. Ata dentara cerata GUM ButlerWeave 55mAvantaje:Ata dentara impletita - ofera durabilitate si intindereDesignul patentat impletit se intinde pe suprafata dintelui pentru a curata si aelimina placa eficientProfil lat si plat: aluneca intre co... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Ata Dentara
Apa de gura & Ata dentara. Ata dentara cerata GUM ButlerWeave MintAvantaje:Ata dentara impletita - ofera durabilitate si intindereDesignul patentat impletit se intinde pe suprafata dintelui pentru a curata si aelimina placa eficientProfil lat si plat: aluneca intre c... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Ata Dentara
Apa de gura & Ata dentara. Ata dentara necerata GUM ButlerWeaveAvantaje:Ata dentara impletita - ofera durabilitate si intindereDesignul patentat impletit se intinde pe suprafata dintelui pentru a curata si aelimina placa eficientProfil lat si plat: aluneca intre cont... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Ata Dentara
Apa de gura & Ata dentara. Ata dentara cerata GUM Fine Floss 55mAvantaje:Ata subtire rezistenta la rupere pentru curatarea interdentala si gingivalaFibre speciale in forma de "S" durabilesi eficiente in actiunea deindepartare a placiiPrezentare:Ata dentara cerata GUM... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Ata Dentara
Apa de gura & Ata dentara. Ata dentara necerata GUM Fine FlossAvantaje:Ata subtire rezistenta la rupere pentru curatarea interdentala si gingivalaFibre speciale in forma de "S" durabilesi eficiente in actiunea deindepartare a placiiPrezentare:Ata dentara necerata GUM... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Ata Dentara
Apa de gura & Ata dentara. Ata dentara cerata GUM Expanding Floss 30mAvantaje:Subtire si usor de inserat chiar si in cele mai apropiate locuriSe dilata in timpul folosirii permitand atei dentare sa se adapteze diferitelor spatii interdentale pentru o mai mare suprafa... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Ata Dentara
Apa de gura & Ata dentara. Accesorii ata dentara EEZ-THRU Floss ThreadersAvantaje:Bucla versatila de nailon ajuta pacientii sa ajunga in spatiile dificile, acolo unde alte produse nu pot ajunge - sub punti, intre coroanele legate si in jurul aparatelor ortodontice si... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Ata Dentara
Apa de gura & Ata dentara. Ata dentara VITIS Suave Dental Floss with Fluoride and Mint- ata dentara cu fluorura si menta care reduce eficient si fara durere placa bacteriana din spatiile intradentare si de sub linia gingivala.Avantaje:Special proiectata pentru indepa... Detalii »
Brand: Dentaid   Categorie: Ata Dentara
Apa de gura & Ata dentara. Ata Dentara Colgate Total Premium 25mAvantaje:Super matasoasaLungime 25mAluneca usor in spatiile interdentare, fara sa se sfasieIndeparteaza placa bacteriana si particulele de mancare dintre dinti si de-a lungul gingieiMentine gingiileImbun... Detalii »
Brand: Colgate   Categorie: Ata Dentara
Apa de gura & Ata dentara. Ata dentara cerata GUM Easy FlossAvantaje:Patrundecu usurinta intre dinti si sub linia gingiei datorita special materialului PTFE(politetrafluoretilena)- ideala pentru utilizatorii incepatoriConstructia mono-filament este extrem de puternic... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Ata Dentara
Apa de gura & Ata dentara. Ata dentara cerata GUM Flosbrush Automatic (250 folosiri) UHMWPAvantaje:Usor de folosit. Doar apasati pe maner pentru a scoate o noua bucata de ata.Design unghiular ajunge in spatele dintilorDesign unic si inovativ cu ata dentara extrem de ... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Ata Dentara
Apa de gura & Ata dentara. Accesorii ata dentara GUM Access FlossAvantaje:Ata de curatat spatiile interdentare, care dispune de o perie foartegroasa, spongioasa, special conceputa pentru a facilita curatarea eficientain jurul implantului, sub puntile dentare si intre... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Ata Dentara
Apa de gura & Ata dentara. Accesorii ata dentara G.U.M Ortho FlossAvantaje:Ata dentara 3-in-1 ideala pentru aparate ortodontice, punti si spatii largi interdentaleTrei sectiuni pe un fir - o portiune de plastic rigid care ajuta la ghidarea atei intre dinti, peri spon... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Ata Dentara
  • Produse Medicale Online:
  • 15   1 - 15