Cantar Bebelusi

  • Produse Medicale Online:
  • 7   1 - 7
Cantar electronic pentru bebelusi certificat CE cu platou fix. Foarte usor de utilizat. Confortabil pentru copii. Functia Hold: calculeaza extrem de precis greutatea bebelusului chiar si atunci cand se misca. Ecran LCD panoramic pentru o ci... Detalii »
Brand: Joycare   Categorie: Cantar Bebelusi
Descriere: Cantarul pentru bebelusi PS3001 produs de Laica te ajuta sa monitorizezi cresterea si dezvoltarea copilului tau in timp. Aparatul este dotat cu o functie speciala care permite afisarea unei valori constante a greutatii in pofida... Detalii »
Brand: Laica   Categorie: Cantar Bebelusi
Cantar de bebe Medifit 682Precis şi uşor de folosit. Util pentru a controla greutatea bebeluşului. Platou detaşabil pentru a putea fi cântariti copiii care stau deja in picioare.  FUNCŢIA HOLD: cântarul arata greutatea exacta chiar ... Detalii »
Brand: Medifit   Categorie: Cantar Bebelusi
Cantar pentru bebelusi Bodyform BM4500 Cantarul pentru bebelusi Bodyform BM4500 produs de Laica S.p. A. Italia te ajuta sa monitorizezi cresterea si dezvoltarea copilului tau in timp. Cantarul Bodyform BM4500 este dotat cu o functie special... Detalii »
Brand: Laica   Categorie: Cantar Bebelusi
- Design usor curbat pentru un confort sportit al bebelusului in timpul cataririi. Functia tara care permite scaderea greutatii paturici/scutecului cand bebelusul este cantarit. Functie Blocare Greutate indica greutatea chiar daca bebelusul... Detalii »
Brand: Laica   Categorie: Cantar Bebelusi
Descriere:Cantarul pentru bebelusi PS3001 produs de Laica te ajuta sa monitorizezi cresterea si dezvoltarea copilului tau in timp. Aparatul este dotat cu o functie speciala care permite afisarea unei valori constante a greutatii in pofida m... Detalii »
Brand: Laica   Categorie: Cantar Bebelusi
Caracteristici, Cantar electronic de sugari SECA354Doua cantare intr-unul singur: In primul rand SECA354 este un cantar de sugari cu o confortabila suprafata de cantarire. Dar acesta poate fi transformat intr-un cantar de podea pentru copii... Detalii »
Brand: Seca   Categorie: Cantar Bebelusi
  • Produse Medicale Online:
  • 7   1 - 7