Cuplu Si Viata Sexuala

  • Produse Medicale Online:
  • 10   1 - 10
Descriere ¥ Puncte in relief pentru stimulare suplimentara. Caracteristici: ¥ Textura stimulatoare cu puncte in relief; ¥ Prezervative cu forma dreapta si rezervor; ¥ Culoare coral, lubrifiate, din cauciuc natural (latex); ¥ Diametru ... Detalii »
Brand: Scholl Durex   Categorie: Cuplu Si Viata Sexuala
Zdrovit 4 Femina Diminueaza efectele secundare ale contraceptvivelor orale. Forfemina ajuta la mentinerea unei greutati corporale optime, creste libidoul, elimina surplusul de apa din organism, avand si actiune hepatoprotectoare si coleret... Detalii »
Brand: Zdrovit   Categorie: Cuplu Si Viata Sexuala
Lubrifiant Durex Play Strawberry este un lubrifiant pe baza de apa, de o consistenta matasoasa, realizat pentru a face simturile partenerului sa para mult mai senzuale si intense. Prezentare: 50 ml... Detalii »
Brand: Sholl Durex   Categorie: Cuplu Si Viata Sexuala
Cu agent antimicrobian si BioEcolia pentru o protectie specialaAgentul antimicrobian stopeaza dezvoltarea bacteriilor si a ciupercilorBioEcolia ajuta la refacerea microflorei naturale si a echilibrului pH-uluiCompozitia unica ajuta la reduc... Detalii »
Brand: Walmark   Categorie: Cuplu Si Viata Sexuala
Dispozitiv medical cu Lactobacillus si Acid lacticUtil in toate cazurile de modificare temporara a florei vaginale cauzate si de bacterii sau candidaPoate ajuta la reducerea senzatiilor de mancarime, a secretiilor vaginale si mirosului nepl... Detalii »
Brand: Walmark   Categorie: Cuplu Si Viata Sexuala
Prezervative super fine pentru senzatii cat mai intense Caracteristici: ¥ Prezervative super fine pentru senzatii cat mai intense ¥ Prezervative cu forma dreapta si rezervor ¥ Prezervative din cauciuc natural (latex), transparente si lub... Detalii »
Brand: Sholl Durex   Categorie: Cuplu Si Viata Sexuala
Multi-Gyn Intiskin spray x 40 ml Pentru confortul tau intim! Indicatii:Multi-Gyn IntiSkin se foloseste cu precadere pentru a calma mancarimile, iritatiile si arsurile din zona intima cauzate de epilat, servetele umede, tampoane, hartie igie... Detalii »
Brand: Bioclin   Categorie: Cuplu Si Viata Sexuala
Durex Play Massage 2 in 1 Flacon de 200 ml. Indicatii: Un produs unic gel de masaj senzual si lubrifiant intim 2 in 1 perfect pentru a fi utilizat pe tot corpul in timpul preludiului dar si pentru utilizarea in zonele intime in timpul actul... Detalii »
Brand: Scholl Durex   Categorie: Cuplu Si Viata Sexuala
Formula complexa fito-homeopata pentru imbunatatirea echilibrului hormonal feminin Avantaje: compozitie complexa pe baza de 12 extracte din plante medicinale si componente homeopate cu spectru larg de actiune sursa naturala de fitoe... Detalii »
Brand: Secom   Categorie: Cuplu Si Viata Sexuala
 Panaceu recunoscut pentru eficienta sa in cresterea energiei vitale. Avantaje: contine extract din radacina de Ginseng coreean (560mg/capsula) garantat 2% ginsenozide extractul incapsulat este mai eficient decat extractul de gins... Detalii »
Brand: Secom   Categorie: Cuplu Si Viata Sexuala
  • Produse Medicale Online:
  • 10   1 - 10