Dulciuri Patiserii

  • Produse Medicale Online:
  • 36   1 - 20
Cereale extrudate, glazurate cu sirop de zaharuri si cacao. Ingrediente: cereale extrudate 74% (faina integrala de grau 40%, faina de porumb, tarate de grau 10%, faina de orez, fibre de grau 2%), zahar, sirop de glucoza, pudra de cacao 3%, ... Detalii »
Categorie: Dulciuri Patiserii
Sugestii de utlizare: pentru torturi pana la 2 lingurite/kg. Pentru milkshake pana la 3 lingurite la 1 litru compozitie. Creme, fondante, glazuri, caramele pana la 1 lingurita pe kg. Ingrediente: Propilen glicol, aroma, apa, colorant E150. ... Detalii »
Categorie: Dulciuri Patiserii
Mod de prezentare: baton 30 gr Descriere: 100% raw si organic. Oricand simtiti nevoia de ceva dulce si hranitor, batoanele raw organice sunt alegerea perfecta. Roo`bar inseamna sanatos, raw, si organic. Ingrediente: curmale migdale miez din... Detalii »
Categorie: Dulciuri Patiserii
Descriere: 100% raw si organic. Oricand simtiti nevoia de ceva dulce si hranitor, batoanele raw organice sunt alegerea perfecta. Roo`bar inseamna sanatos, raw, si organic. Ingrediente: curmale goji (10%) nuca de cocos deshidratata cacao pud... Detalii »
Categorie: Dulciuri Patiserii
100% raw si organic. fara zahar, fara guten, vegan. Oricand simtiti nevoia de ceva dulce si hranitor, batoanele raw organice sunt alegerea perfecta. Roo`bar inseamna sanatos, raw, si organic. Ingrediente: curmale migdale proteina de canepa ... Detalii »
Categorie: Dulciuri Patiserii
Praf de copt fara fosfat - SEKOWA Praful de copt are un gust neutru, cu efect puternic de aglomerare. Potrivit pentru prepararea produselor de panificatie. Compozitie: acid alimentar Glucono-Delta-Lacton agent de volum bicarbonat de sodiu f... Detalii »
Categorie: Dulciuri Patiserii
Obtinuta din boabe de cacao din Ecuador si Ghana, pudra de cacao de la DeZaan are calitate premium, fiind apreciata de cofetari si patiseri renumiti. Dupa prajire boabele de cacao se alcalinizeaza pentru a indeparta gustul amar si a intensi... Detalii »
Categorie: Dulciuri Patiserii
Ciocolata amaruie, fara zaharuri adaugate, cu indulcitori. Ingrediente: masa de cacao , indulcitori(eritritol, glicozide din steviol), unt de cacao, pudra de cacao, emulgator(lecitina de soia), vanilina. Continut de substanta uscata din cac... Detalii »
Categorie: Dulciuri Patiserii
Ingrediente: Sirop de glucoza*, zahar*, extract de salvie* 1,5%, extract de plante* 0,16%, ulei de salvie 0,03%, aroma de eucalipt si menta naturala, mentol natural. Bomboane ecologice umplute cu salvie si alte 19 plante: funze de mure*, ra... Detalii »
Categorie: Dulciuri Patiserii
Piscoturi bio din grau spelta 100g Ingrediente: apa, faina de spelta*, zahar raw din trestie*, amidon din porumb*, pulbere din oua*, bicarbonat de amoniu, vanilie*, ulei de floarea soarelui* (*ingrediente din agricultura ecologica). Piscotu... Detalii »
Categorie: Dulciuri Patiserii
Este o gustare delicioasa. Produs de post. Contine: gluten, soia. Tara de origine: Olanda... Detalii »
Categorie: Dulciuri Patiserii
Categorie: Dulciuri Patiserii
Categorie: Dulciuri Patiserii
Categorie: Dulciuri Patiserii
Nu intamplator a fost vanilia unul dintre condimentele exotice cele mai scumpe: mirodenia, care contine vanilina, rasina si acid de vanilie asigura gustul mai multor dulciuri, dar este folosit si in industria cosmetica si farmaceutica. In M... Detalii »
Categorie: Dulciuri Patiserii
Noile batoane proteice Roobar furnizeaza 13g de proteine/baton! Proteina din chia si spirulina furnizeaza organismului toti cei 9 aminoacizi esentiali, plus uleiul Omega 3. Ingrediente: curmale proteina din orez (20%) caju spirulina (3%) se... Detalii »
Categorie: Dulciuri Patiserii
Gemul de prune ne aduce invariabil aminte de copilarie si de vacantele de vara petrecute la bunici. Mai ales pentru cei care au crescut la bunici, gemul de prune inseamna micul dejun delicios sau prajiturile facute de mainile noobosite ale ... Detalii »
Categorie: Dulciuri Patiserii
Faina de roscove sau carob este un substitut pentru cacao sau ciocolata, pentru persoane sensibile la aceste produse. Spre deosebire de cacao, nu contine grasimi sau substante care stimuleaza sistemul nervos (cafeina, teina). In schimb cont... Detalii »
Categorie: Dulciuri Patiserii
Ciocolata cu lapte si orez expandat, fara zahar, cu tagatoza, ideala persoanelor care vor sau sunt obligate sa evite zaharul. Ingrediente: tagatoza (45,3%), lapte praf integral, unt de cacao, masa de cacao, alune (6%), emulgator (lecitina d... Detalii »
Categorie: Dulciuri Patiserii
Gelifiant complet natural ideal pentru aspic, gemuri, gelatina pentru torturi, aspicuri cu legume sau preparate ce urmeaza a fi feliate. Dozare: 2 g (cca 1 lingurita rasa) de agar-agar corespunde la 6 foi de gelatina si gelifiaza 500 ml lic... Detalii »
Categorie: Dulciuri Patiserii
  • Produse Medicale Online:
  • 36   1 - 20