Fixativ Spuma Gel

  • Produse Medicale Online:
  • 11   1 - 11
Harmony Spray Fixativ Extra Firm 300ml Ofera parului o fixare ferma timp indelungat, fiind totodata usor de coafat. Contine o formula unica cu proteine, ecran protectie radiatii UV si agenti hidratanti. Protejeaza parul si ii ofera un aspec... Detalii »
Brand: Harmony   Categorie: Fixativ Spuma Gel
PROFESSIONAL TOUCH 350ml. Fixativ extra-ferm pentru controlul si fixarea ferma a buclelor Fixeaza si da stralucire... Detalii »
Brand: Professional Touch   Categorie: Fixativ Spuma Gel
Pantene Pro V - Volume Booster Spray Gel 150ML Stimuleaza parul fin de la radacini si ii confera volum ce dureaza intreaga zi. Pulverizati Pantene Pro V - Volume Booster Spray Gel pe parul umed, incepand cu radacinile si apoi pe tot parul. ... Detalii »
Brand: Pantene   Categorie: Fixativ Spuma Gel
Bristows Volume & Body Spuma pentru volum 200ml Spuma de par ce ofera volum si consistenta fara sa lase urme lipicioase. Fixeaza puternic pana la 24 de ore Nu lasa parul lipicios sau gras. Se indeparteaza cu usurinta prin spalare sau piepta... Detalii »
Brand: Bristows   Categorie: Fixativ Spuma Gel
Wella SHOCKWAVES Spuma Volum 200ML Spuma de par ce ofera volum si consistenta fara sa lase urme lipicioase. Fixeaza puternic pana la 24 de ore Nu lasa parul lipicios sau gras. Se indeparteaza cu usurinta prin spalare sau pieptanare.... Detalii »
Brand: Wella   Categorie: Fixativ Spuma Gel
WELLA - PRO SERIES AIR MOUSSE VOLUME SPUMA LICHIDA PENTRU VOLUM 150ml Controlează părul indisciplinat și oferă volum de la radacini pana la varfuri Mentine coafura puternica, protejeaza parul impotriva razelor UV, si face parul usor de ... Detalii »
Brand: Wella   Categorie: Fixativ Spuma Gel
MELLOR & RUSSEL MIRACLE STYLING LOTIUNE SPRAY PENTRU EXTRA VOLUM CU ULEI DE ARGAN Transforma parul fara vigoare, oferindu-i volum si rezistenta de la radacini la varfuri. Formula speciala cu Ulei de Argan Marocan ofera parului stralucire de... Detalii »
Brand: Mellor Rusell   Categorie: Fixativ Spuma Gel
Mess Head Spray texturat cu solutie salina pentru coafuri indraznete Este solutia cea mai buna pentru a obtine un look modern, o coafura plina de volum si textura . Ofera parului luciu si stralucire fara sa para unsuros sau sa dea senzatia ... Detalii »
Brand: Mess Head   Categorie: Fixativ Spuma Gel
BRYLCREEM Crema modelatoare pentru par Imbogatit cu proteine fixeaza puternic si ofera stralucire in special pt parul scurt Umeziti parul si aplicati o cantitate mica de crema modelatoare apoi coafati si modelati parul cum doriti. Se poate ... Detalii »
Brand: Unilever   Categorie: Fixativ Spuma Gel
BRYLCREEM Crema gel pentru par 150 ml. Modeleaza coafura netezind usor si natural fara sa lase parul incarcat sau lucios Cu o traditie a calitatii produselor de styling inca din 1928, Brylcreem este alegerea potrivita pentru o coafura rezis... Detalii »
Brand: Brylcreem   Categorie: Fixativ Spuma Gel
BRYLCREEM Ceara modelatoare pentru par 75 ml. Ceara modelatoare superioara Brylcreem ofera coafurii control, stralucire si flexibilitate. Ceara modelatoare Brylcreem imbina capacitatea de fixare a gelului de par cu maleabilitatea cerii, cee... Detalii »
Brand: Brylcreem   Categorie: Fixativ Spuma Gel
  • Produse Medicale Online:
  • 11   1 - 11