Glanda Tiroida

  • Produse Medicale Online:
  • 4   1 - 4
Produs natural recomandat pentru: mentinerea functionarii normale a glandei tiroide, detoxifierea organismului, functionarea optima a vezicii biliare. Compozitie:extract 1:10, in solutie hidroglicerica cu 50% v/v glicerina vegetala, din: pa... Detalii »
Categorie: Glanda Tiroida
Iodine aduce un aport important de iod, oligoelement cu importanta majora in functionarea optima a glandei tiroide. De asemenea este un remediu foarte bun pentru obezitate de cauza endocrina, in special secundara hipotiroidismului. Intensif... Detalii »
Categorie: Glanda Tiroida
Produsul este recomandat in caz de hipotiroidism. Hipotiroidismul apare cand glanda tiroida nu produce suficienti hormoni, astfel este afectat felul in care organismul consuma energia. Iodul contribuie la productia normala de hormoni tiroid... Detalii »
Categorie: Glanda Tiroida
De-a lungul istoriei oamenii au folosit tesuturile glandulare si organele de la animale ca alimente si ca suplimente alimentare pentru a imbunatati starea generala de sanatate sau pentru a reduce simptomele specifice organelor respective. T... Detalii »
Categorie: Glanda Tiroida
  • Produse Medicale Online:
  • 4   1 - 4