Ingrijire Aparat

Branduri: Dentaid Gum
  • Produse Medicale Online:
  • 5   1 - 5
Proteze si ortodontie. Ceara Ortodontica MentolataAvantaje:Adera la aparatele ortodonticeprevenind ulceratiile si iritatiile cauzate de sarmele ascutite sau bracketsiCeara transparenta - nu se observaPrezentare:Ceara Ortodontica Mentolata - 1 bucata... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Ingrijire Aparat
Proteze si ortodontie. Ceara Orthodontic Wax UnflavoredAvantaje:Adera la aparatele ortodonticeprevenind ulceratiile si iritatiile cauzate de sarmele ascutite sau bracketsiCeara transparenta - nu se observaPrezentare:Ceara Orthodontic Wax Unflavored - 1 bucata... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Ingrijire Aparat
Proteze si ortodontie. Tablete GUM HalicontrolAvantaje:Contine polifenoli naturali si enzime vegetale care capteaza si neutralizeaza compusii responsabili pentru respiratia urat mirositoare din gura si din corpEficient impotriva respiratiei urat mirositoare provo... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Ingrijire Aparat
Proteze si ortodontie. Tablete revelatoare placa bacteriana RED-COTEAvantaje:Subliniaza placa bacteriana daunatoare pe suprafata dintilor si prezinta zonele pacientului acolounde mai mult de periaj si folosirea atei dentare sunt necesare.Aroma de ciresePrezentare... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Ingrijire Aparat
Proteze si ortodontie. Ceara ortodontica VITIS - actioneaza ca strat protector pentru a preveni iritarea si frictiunea cauzata de aparatele ortodontice, atenuand durerea.Avantaje:Pentru aplicarea pe aparatele ortodontice care depasesc suprafata dentara (arcuri, b... Detalii »
Brand: Dentaid   Categorie: Ingrijire Aparat
  • Produse Medicale Online:
  • 5   1 - 5