Kituri Albire

  • Produse Medicale Online:
  • 5   1 - 5
Albire si cosmetica. Opalescence Pocket Tray Cases - cutii transport gutiereAvantaje:Inmagazineaza si protejeaza gutierele atunci cand nu sunt folositeSe inchid usor si sigurDimensiuni interior: 7.5cm x 7cm x 1.5cmTrei culori disponibile: verede, rosu si albast... Detalii »
Brand: Ultradent   Categorie: Kituri Albire
Albire si cosmetica. Gel de albit dintii Mirawhite OxygenAvantaje:Fara peroxid - nu irita dintii si gingiileFara radicali liberiTehnologie proprie Ardox-X - complex pe baza de hirocarbura de oxoboratProces de oxidare care elimina decolorarea si albeste dintiiO ... Detalii »
Brand: Miradent   Categorie: Kituri Albire
Albire si cosmetica. Opalescence GO Patient Mini-Kit Mint 6% - sistem de albire pentru acasa pe baza de peroxid de hidrogen 6% in gutiere preformateAvantaje:Peroxid de hidrogen - rezultate rapide si de calitate superioaraAroma depepeneGutiere preformate cu desi... Detalii »
Brand: Ultradent   Categorie: Kituri Albire
Albire si cosmetica. Opalescence GO Patient Kit Melon 6% - sistem de albire pentru acasa pe baza de peroxid de hidrogen 6% in gutiere preformateAvantaje:Peroxid de hidrogen - rezultate rapide si de calitate superioaraAroma depepeneGutiere preformate cu design i... Detalii »
Brand: Ultradent   Categorie: Kituri Albire
Albire si cosmetica. Opalescence GO Patient Kit Mint 6% - sistem de albire pentru acasa pe baza de peroxid de hidrogen 6% in gutiere preformateAvantaje:Peroxid de hidrogen - rezultate rapide si de calitate superioaraAroma depepeneGutiere preformate cu design im... Detalii »
Brand: Ultradent   Categorie: Kituri Albire
  • Produse Medicale Online:
  • 5   1 - 5