Lapte

  • Produse Medicale Online:
  • 38   1 - 20
Lapte de orez Original bio 200ml cu pai Ideal pentru copii, fiind prevazut cu pai. Bautura preferata vegetala in Europa, cu o reteta simpla si delicioasa, fara gluten, fara zahar, fara lactoza. Lima este o linie de produse premium de o cali... Detalii »
Categorie: Lapte
Ideal pentru copii. 200ml de lapte de orez cu ciocolata si soia si calciu asigura 30% din necesarul de calciu zilnic. O bautura vegetala delicioasa fara zahar, fara gluten, fara lactoza. Lima este o linie de produse premium de o calitate pe... Detalii »
Categorie: Lapte
Lapte de orez cu migdale si alune de padure bio 200ml cu pai Ideal pentru copii. O bautura vegetala delicioasa fara zahar, fara lactoza. Lima este o linie de produse premium de o calitate peste medie, cu ingrediente atent selectionate din c... Detalii »
Categorie: Lapte
Lapte de orez Moka bio 250ml O bautura speciala cu aroma de Moka, din gustul dulceag al orezului fermentat si gustul puternic al cafelei din cereale Yannoh®. O bautura vegetala delicioasa fara zahar, fara gluten, fara lactoza. Lima este... Detalii »
Categorie: Lapte
Băutură de soia imbogățită cu vitamine (C, A, B12, B2, B1) și minerale (calciu, potasiu, magneziu), fără lactoză, coloranți sau arome artificiale. Are compoziția, gustul și valorile nutrițioanle asemanatoare laptelui obișnuit.... Detalii »
Categorie: Lapte
Cu un continut bogat de calciu, vitamine si minerale, bautura de soia cu vanilie nu contine coloranti sau arome artificiale. Poate fi consumata ca atare in orice moment al zilei sau ca ingredient in diferite retete.... Detalii »
Categorie: Lapte
Bautura vegetala din spelta bio este o alternativa la laptele obisnuit pentru cei care nu-l tolereaza sau nu-l pot consuma din diferite considerente. Este o bautura bio,realizata din spelta integrala, deci valoroasa nutritiv, placuta (amint... Detalii »
Categorie: Lapte
Bautura vegetala de ovaz, fara adaus de zahar, produs 100% vegetal, fara lactoza si fara colesterol. Ingrediente: apa, ovaz integral* (12%), ulei de floarea soarelui*, alga marina (Lithothammium 0.4%), sare marina. *din agricultura ecologic... Detalii »
Categorie: Lapte
Lapte de orez Original bio 500ml Bautura preferata vegetala in Europa, cu o reteta simpla si delicioasa, fara gluten, fara zahar, fara lactoza. Lima este o linie de produse premium de o calitate peste medie, cu ingrediente atent selectionat... Detalii »
Categorie: Lapte
Lapte de soia din culturi ecologice bio, nemodificat genetic. Nu contine aditivi.... Detalii »
Categorie: Lapte
Alternativa la lapte, fara colesterol, fara lactoza, 100% vegetal, fara adaos de zahar, din soia cultivata in Italia in sistem ecologic. Ingrediente: apa, soia decorticata* (8%), sare de mare.*Provine din agricultura ecologica. Informatii n... Detalii »
Categorie: Lapte
My bio lapte bio de orez cu calciu 1l Alternativa la lapte, fara colesterol, fara gluten, 100% vegetal, fara adaos de zahar. Se poate utiliza la cafea, musli, deserturi etc. Ingrediente: apa, orez italian* (17%), ulei de floarea soarelui* s... Detalii »
Categorie: Lapte
Alternativa la lapte, fara colesterol, fara lactoza, fara adaos de zahar, 100% obtinut din recolte ecologice. Ingrediente: apa, orez italian* (17%), ulei de floarea soarelui*, ulei de sofranel* (presat la rece), sare de mare. *Provine din a... Detalii »
Categorie: Lapte
Alternativa la lapte, fara colesterol, fara lactoza, fara adaos de zahar, 100% obtinut din recolte ecologice. Despre laptele de orez sunt de spus doua lucruri importante: este o bautura de care vegetarienii au nevoie pentru a-si diversifica... Detalii »
Categorie: Lapte
Despre laptele de orez sunt de spus doua lucruri importante: este o bautura de care vegetarienii au nevoie pentru a-si diversifica meniul, dar in acelasi timp este si o bautura pretioasa pentru acei vegetarieni care au intoleranta la soia s... Detalii »
Categorie: Lapte
Alternativa la lapte, fara colesterol, fara lactoza, 100% vegetal, obtinut din cereale ecologice. Provine din agricultura ecologica. Contine zaharuri naturale. Utilizare: In alimentatie la cafea, musli, deserturi etc. Compozitie: apa ovaz (... Detalii »
Categorie: Lapte
Bautura ecologica de ovaz cu ciocolata si calciu, o bucurie fara egal, populara mai ales printre copiii ce indragesc bauturile din ovaz. Produs 100% vegetal, fara lactoza si fara colesterol. Ingrediente: Apa, ovaz integral* (10%), sirop de ... Detalii »
Categorie: Lapte
Bautura vegetala din spelta bio este o alternativa la laptele obisnuit pentru cei care nu-l tolereaza sau nu-l pot consuma din diferite considerente. Este o bautura bio, realizata din spelta integrala, deci valoroasa nutritiv, placuta (amin... Detalii »
Categorie: Lapte
Laptele de orez este o alternativa la laptele de origine animala. Laptele de orez nu are colesterol, nu are gluten, nu are lactoza si este fara adaos de zahar, 100% obtinut din recolte de cereale ecologice. Este stiut faptul ca nu este bine... Detalii »
Categorie: Lapte
Lapte de soia bio 1L O bautura vegetala bio clasica de soia. Fara gluten, fara lactoza, fara zahar. Lima este o linie de produse premium de o calitate peste medie, cu ingrediente atent selectionate din culturi europene. Ingrediente: apa, bo... Detalii »
Categorie: Lapte
  • Produse Medicale Online:
  • 38   1 - 20