Mama Si Copilul

  • Produse Medicale Online:
  • 5   1 - 5
Actiune:Prin componentele antioxidante, calmante si nutritive din uleiul de chimen negru, Baraka asigura un suport optim pentru cresterea imunitatii la copii si adulti si calmeaza tusea iritativa.Administrare:Pentru cresterea capacitatii de... Detalii »
Brand: Pharco   Categorie: Mama Si Copilul
INGREDIENTE/COMPRIMAT: zahăr, extract de fructe de chimion (Carvi fructus), extract de roiniţă (Melissae herba) 35 mg, ulei esenţial de lămaie (Citri aetheroleum), antioxidant: vitamina C, tinctură de propolis, rizomi de ghimbir (Zing... Detalii »
Categorie: Mama Si Copilul
Colicile sugarului apar in general in primele luni de viata si se manifesta prin stari de agitatie si plans, cauzate de balonare si disconfortul intestinal. Estimarile spun ca unul din trei copii are colici. Acestea nu au legatura cu foamea... Detalii »
Categorie: Mama Si Copilul
Efecte adjuvante DHA (acid docosahexaenoic) este un acid gras important pentru dezvoltarea si functionarea normala a creierului fatului, copilului mic si pe durata intregii vieti. DHA este o componenta esentiala a fosfolipidelor membranei c... Detalii »
Brand: Secom   Categorie: Mama Si Copilul
Aptamil 1 800gr Inspirat de laptele matern, Aptamil contine IMMUNOFORTIS? . Reducerea semnificativa a riscului de infectii si alergii prin administrarea de Aptamil la sugari se datoreaza continutului in IMMUNOFORTIS  complex de GOS/FOS pat... Detalii »
Brand: Milupa   Categorie: Mama Si Copilul
  • Produse Medicale Online:
  • 5   1 - 5