Masaj Picioare

  • Produse Medicale Online:
  • 8   1 - 8
3 programe de masaj Talpa anti-alunecare Alimentare: 60 W vibratie si infrarosu -masaj cu bule + infrarosu + incălzire infraroşie -masaj cu bule+vibratie+infrarosu +căldură infraroşie... Detalii »
Brand: Innofit   Categorie: Masaj Picioare
Baia la picioare da rezultate excelente in cazul durerilor de cap cefaleei racelii si in cazul nevralgiilor faciale. Este util in cazurile de oboseala excesiva a membrelor in ferioare si pentru varice. Daca aparatul de masaj este utilizat r... Detalii »
Brand: Laica   Categorie: Masaj Picioare
Aparat de hidromasaj pentru picioare Joycare Proprietati:3 programe de masaj:masaj cu bulemasaj prin vibratie cu sau fara apa incalzire infraroşiemasaj cu bule vibratie caldura infrarosieAlte caracteristici aparat hidromasajCaldura infraro... Detalii »
Brand: Joycare   Categorie: Masaj Picioare
Aparat de hidromasaj pentru picioare JoycareCARACTERISTICI:•4 functii atingere-usoara•3 masaje diferite /7 combinatii•Masaj cu bule•Masaj prin vibratie•4 jeturi de apaSET PRACTIC PENTRU MANICHIURA/PEDICHIURA5 atasamente intersanja... Detalii »
Brand: Joycare   Categorie: Masaj Picioare
Aparatul de hidromasaj INN037 ofera trei tipuri de masaj:cu vibratiicu bulecu vibratii si buleAparatul contine un kit complet de accesorii pentru a avea parte de un masaj cu adevarat complet. Pe fundul aparatului sunt dispuse o pereche de r... Detalii »
Brand: Innofit   Categorie: Masaj Picioare
Pentru sanatatea si ingrijirea picioarelor obosite Set complet pentru manichiura si indepartarea bataturilorUtil pentru a oferi usurare si confort picioarelor istovite si obosite si pentru a stimula circulatia periferica. Conceput si pentru... Detalii »
Brand: Joycare   Categorie: Masaj Picioare
Cu efect stimulator incalzire cu infrarosu suprafata de masaj automata prevazut cu cap rotativ.... Detalii »
Brand: Dr Hu   Categorie: Masaj Picioare
Aparat de hidromasaj pentru picioare Laica PC1009 Aparatul de hidromasaj pentru picioare Laica PC1009 imbina proprietatile benefice ale apei cu cele ale masajului profitand de efectele lor relaxante si de beneficiile asupra sanatatii. Masa... Detalii »
Brand: Laica   Categorie: Masaj Picioare
  • Produse Medicale Online:
  • 8   1 - 8