Miere

  • Produse Medicale Online:
  • 9   1 - 9
Mierea Poliflora - este o miere cu nuante de chihlimbar, cu un parfum deosebit, puternic, ce scoate in evidenta multitudinea de arome diferite de polen. Mierea poliflora din Podisul Transilvaniei este deosebita de cea din alte zone ale tari... Detalii »
Categorie: Miere
Mierea de albine comercializata sub denumirea de Mos Costache este colectata din stupina proprie dar si de la apicultori din Romania. Mierea de albine este atent selectionata astfel incat sa nu contina ingrediente care sa modifice continutu... Detalii »
Categorie: Miere
Mierea de tei calitati: Are o puternica aroma de tei ca un parfum proaspat, reflexe galben-aurii, uneori verzui, oricum are culoare deschisa si este mai fluida. Mierea de tei usureaza starile febrile si durerile gastrice, previne migrena, e... Detalii »
Categorie: Miere
Descriere: Mierea de tei este tercuta in categoria celor mai bune si mai apreciate soiuri de miere bogate in vitamina B1 si aminoacizi Mierea de tei este... Detalii »
Categorie: Miere
Categorie: Miere
Mierea de salcam are actiune diuretica, calmanta, este indicata in alimentatia sugarului si in afectiunile hepatice datorita continutului bogat in fructoza si este usor laxativa. Atentie!: Mierea de salcam nu cristalizeaza si are culoare ce... Detalii »
Categorie: Miere
Miere cu laptisor de matca - Euro Apicola este destinat atat prevenirii unor afectiuni dar in primul rand intaririi imunitatii. Recomandari: Prevenirea unor afectiuni pulmonare si ale cailor aeriene superioare; Imbunatateste circulatia la n... Detalii »
Categorie: Miere
Indicatii Miere cu Laptisor Matca : Apicola Pastoral Georgescu produce, sub denumirea de ENERGIZANT, o gama larga de suplimente nutritive cu proprietati terapeutice sporite prin combinarea mierii de albine cu diferite extracte de plante med... Detalii »
Categorie: Miere
Miere Manuka - cel mai puternic Antibiotic Natural! Maori, indigenii din Noua Zeelanda, sunt extrem de constienti asupra proprietatilor fenomenale ale Mierii Manuka. Acesta provine din nectarul florilor arbustului Manuka (lat. Leptospermum ... Detalii »
Categorie: Miere
  • Produse Medicale Online:
  • 9   1 - 9